Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

1... Еее не е интересно кога ти си од другата страна , а кога корпи му маваше , што мислиш како се чустуваше он .... сега гледаш дека срам жив е ... нит знае нит умее да те освои ... а ти многу надеж му даде после толку корпи ... па не се мажите ко прекидач ... сега неможе ама после може ... тоа на филм само

2 ....Затоа идеме на нашето тајно оружје , Ви го преставувам THE ONE , THE ONLY ... THE ALCHOHOLE ... od koj glava bole

- ќе пивне малце дечкото , не да се опијани , колку да се опушти .... тоа е прв или прва брзина , втора брзина правите муабет , се смеете и правите атмосвера за завршеток на втор чекор ... притоа глеј да не ти сметаат убави мажи , другари како и разни ситници кој ќе ја нарушат ситуацијата
    Трет чекор или трета брзина идеш длабоко , љубовни муабети ... бидејки со трета одма иде и четврта т.е мувањето или нешто слично и на крај да се покажеш идеш 5та брзина или 5ти чекор каде веќе ке навлезете во љубовна врска

Напомена , без ситници кој ќе ја нарушат страната

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е сега вака машки
    со типов со кој што сум сега е воглавно ок, комуникација ок, (иако малку затворен, и не показува емоции)интимен зивот супер, ама имам некои дали се проблемчиња или бубачки во глава :wasntme:

показува љубомора(не му давам повод за тоа) разговаравме неколку пати до сега, и ми вели посилно од мене е (кога сме заедно ко за беља некој ке ми пише, титне -дали е мајка ми, за работа, поранешни замаранти) се го интересира, се сака да знае

кога одиме кај него дома не сака да ми ја показе својата соба, а ме запозна со своите родители
    сакав да мириса убаво, т.е. да ми мириса убаво, му подарив парфем, очигледно дека не сака да го користи
    или јас да купам парфем, па да го мирисам кога се гледаме :D се зезам
    и со ниту еден другар ме нема запознаено, малку ми е чудно, му споменав, ми рече деновите се пред нас
    ви мириса овде нешто сомнително :?:

3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    ПАрфем не се купува на секој ! правило е тоа ...
    Зашо личноста треба тотално убаво д аја познаваш за да знаеш шо тип на прафем сака ... Друго не мислиш и дека си го навредила малку со тоа за да ти мириса убаво ?? А вака не мириса убаво ? :o Ај размисли ...

Трето ко шо се сеќам типот имаше и др врска нели ?? Епа ете ти одговор на прашањата ... Значи несака едноставно да те вовлече длабоко во негова интима односно живот ... А тоа со другари ми е искрено и чудно обично машко кое ке се затреска у некоја одма сака да ја претстави првин кај другарите ... Мислам еве маживе наши ке ти кажат.. Ама тоа е мое мислење .

4. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не му казав да ми мирисаш убаво, туку му го подарив со насмевка
    а овој не е тој што мислиш ти, со овој сме во врска-1 месец веке,а за другарите, времето ке показе :)
    инаку до сега откако сме заедно многу пати ми изјавил љубов, и добив подарок од него
    а парфемов е супер, од ла риве е , затоа и му го подарив, оти е посебен

5. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Абе чоек ако сакаш купи му и парфем од 100 евра џабе ти е ако не го знаеш доволно у срж што се вика... Не се купува парфеми туку така ... Запознај го убаво и тогаш ке знаеш шо тип на парфем да му земеш ...

Па ја на другарка кога и купувам парфем па се мислам по 100 пати дали ке и се свиѓа па враќам филмови наназад да ми текне дали е тој тој парфем шо ми кажала некад дека е неодолив и слично ... Па и на бившиот коа сум сакала парфем да му земам не сум смеела без негова консултација ...

Најубаво наред пат за парфем него под рака и одведи го и кажи му шо сакаш бирај. На своја рака никако ! Апла треба да го знаеш човекот ...

А тоа за другарите чим е овој друг значи уште не е сигурен во врската ... Остај го уште некое време ;)

6. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    имаш право за парфем него за рака и во парфимерија :D
    а за другарите, ке бидам трпелива ке почекам, нема да форсирам
    мозеби се само мои бубачки, затоа и побарав мислење од машко, добив од зенско :lol: ама сепак ти благодарам :) и ако не го сакам, нема да трошам пари на него :fubar:

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Срцекршачка те молам која љубов за еден месец? Вие не се сакате, убаво вие заедно и пријатно.
    Од друга страна те запознал со неговите што е убав почеток,а не сака да одите кај него во соба зошто може муе незгодно од неговите.
    За другари, може нема некои многу блиски другари, па не мисли дека би требало тие што ги има да ги запознаеш. Еден месец сте заедно не форсирај.
    Плус немало потреба од подарок, не се знаете доволно, мислам дека и чоколадо да му купиш па нема да му го погодиш.
    Опушти се, ти пишав еднаш не ги анализирај работите.
    А да, ако покажува љубомора откачи го, верувај не сакаш таков покрај себе, а и пак ќе кажам сигурно не се сакате.

8. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    мн е рано за да размислуваш зошто не покажува соба,ошто со другарите не те запознал,1 месец сте заедно и мн е рано,иако тој ти подарил парфем ил незнам си шо ти не си требала одма да вратиш,ја и сега кога ке сакам да му подарам нешо на дечко ми прво му казвам и он ми казува на мене дали сака или не сака такво или боја нешо,а и он мене коа ке ми купи нешо ,се со прашање и со посоветување :) али мислам дека за тебе сеуште е рано да размислуваш за тоа :)

9. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не форсирам воопшто, работите сами по себе си течат
    мене ми е преубаво со него, за срце ми прирасна
    :D и чоколадо му погодив, имаме ист вкус :D
    верувај , ти да имаш еден ваков до себе, нема никогаш да сакаш да се разделиш од него
    (што показува љубомора, тоа малку ме загризува :worried:)
    до сега не сум сретнала машко ко него :)

10. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    A дали е можна варијантата да го имам "подисплашено" со муабетот за врска(теоријата на другарка ми), не знам како ме има сфатено, јас само му нагласив дека не сум девојче што сака да се мува ..се немаме слушнато 2 дена(или од е тоа, да оставам на време)..Ммм??

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Вака срцекршачке

Проблемот бидејки се многу ситници ќе го поделиме на неколку дела

1. СЕКОЈ ПОКАЖУВА љубомора , имаше и ти неколку постови пред неколку месеца каде се наоѓаше љубомората од твоја страна ... а тоа што све сака да знае , па кој не би ... кога треба да го поминеш животот со некој , неможеш со странец , човек кој не го познаваш ... некој премногу брзо сака да дознае (товј случај) а некој полека и лагано ...

2. Во машката соба има работи кој не се за девојките да видат , не ти покажал оти да не помислиш нешто лошо (можеби е неуредена , можеби има дилдо ... можеби има кондоми и чуда)

3. Прво не се купува на некој парфеми и чуда , само затоа што ти мислиш дека ќе биде подобро или поубаво
    ај сеа тој да ти купува шминка и облека како тој сака за тебе , бидејки така ќе си му била подобра ...не иде нели ?

А и јас имам 4 вида парфеми дома , 1 користам другите 3 ги гледам и викам .. еден ден и вие ќе го освоите моето тело

Да другарите можеби му се сељаци , ќе донесат лош впечаток и ќе помислиш дека е лудак или нешто
    (WOMAN DO THAT KIND OF THINGS )

И OMG види околина се изневеруваат , тепаат и силуваат ... ти се грижиш зашто не го носел твојот парфем

ИЗВИНИ ама морам оваа сликичка да ја покажам

@lady таа варијанта е највероватно 80% причината :D

12. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    Епа вака-дали вие машките се "плашите" ако некоја типка ви рече на прво мување дека не сака мување, туку сака врска? И дали тоа може да ве натера да се оттргнете од неа(иако ја свиѓате??)

13. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Не сум машко и не знам, може се смениле работите од мое време, ама ако на машко му се допаѓаш, секако дека сака да те освои и сака врска со тебе. Мувањето е само забава, колку да се прави нешто додека не налета некој поарен/поарна. Па и тоа е во ред, ако двајцата исто мислат и исто чувствуваат. А ако на машко навистина му се допаѓа девојката, ќе проба секако да ја има само за себе и нема да бега од врска, дури ни 16 години ако има :)

На srcekrsacka и lady19 им се допаѓа ова.
  14. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Зависи колку сме заинтересирани за девојката, но нормално дека не игра улога тоа дали со неа сме се мувале еднаш или повеќепати. Доколку навистина сме заинтересирани за неа, и ние може први да поттикнеме нешто повеќе од „само“ мување. :)

15. Just.Passing.By

Just.Passing.By Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    60

епа тоа ти викам и јас де :)
    немој да се буниш само , нас јасно ни е .. ова онака чисто советнички :D

16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Што мислат машките со тоа остави времето да покаже или остави работите сами да се случат ?Според вас дали е можно пријателство со бенефиции,врска без обврски да прерасне во нормална врска ?

17. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Тоа "остави времето да покаже или остави работите сами да се случат" најчесто значи дека не е сосем сигурен дали сака сериозна врска со девојката и бара работите да се одвиваат спонтано без одредени форсирања и договори. Со воспоставениот однос (само пријателски или каков и да е), дружењето со неа и заедничките средби и моменти се надева дека ќе се оформат чуствата за кои не е сигурен. Значи се сомнева помеѓу физичка привлечност и вљубеност.
    Во најлош случај фразава може да ја користи за да ја одолговлекува ситуацијата и да продолжи со неа, иако е сигурен дека не сака ништо повеќе. :!:
    Што се однесува на "пријателството со бенефиции", според мене е пријателство осудено на пропаст затоа што едната страна најчесто бара нешто повеќе од тоа. А врската без обврски е нешто друго, можно е да прерасне во нормална, но најчесто треба време, трпение и точка на волја која ќе е обострана.

18. Just.Passing.By

Just.Passing.By Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    60

Можно е!
    Типичен пример девојчето што седи до мене моментално.
    Нејзината врска е резултат на истото ( врска без обврска ) ... Прво време само забава .. али времето си го прави своето... после третиот месец прераснува во врска која трае година и четири месеци.
    Значи ете еден пример.. Али немора да значи секогаш...може да прерасне и во омраза... Еве да те земам тебе како пример ( еве ти прашуваш дали може да прерасне во врска, што можеби и очекуваш да настане, али доколку другата страна не очекува ништо повеќе може да прерасни во одбивност кон него од твоја страна....)

На крај крајот... што знам јас... :emo:

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Срцекршачке се сложувам со другите што ти кажаа и сакам само уште едно нешто да дополнам јас . Не знам дали прочитав во другите постови такво нешто :) Ете за парфемот конкретно убаво кажа Јипман , можеби не е таков повеќе да користи нели ист периот , можеби чека да му се дотроши некој :)
    Или можеби не е по негов вкус ( така мислам дека се кажува :lol: ) парфемот :) Можеби му е прејак , сепак за месец дека не можеш да знаеш се за него , нели ?
    Јас па како што кажа Вајлд , така одбирам . Кога ќе видам дека му се допаднал некој парфем , знам барем што сака , какви парфеми :lol:
    Која филозофија за еден парфем :tmi:
    А за собата , можда му било растурено па не сакал да видиш :)

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Многу машки имало бре :lol: