Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21

Ми се допаѓаат и двете идеи, но можам само да ја применам првата, бидејќи не ми текнала до сега, а за втората, направив така еднаш но со краток ефект следниот ден ми врати со доручек во кревет кој беше пет пати подобар од мојата идеја. Во секој случај ако работите станат безизлезни ќе мора да превземам очајни мерки и да направам еден леген со шлаг па натака храната ќе си го стори своето :mm:

2. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Прво ќе збориш и ќе му кажеш дека те запоставува и менува понашање кога е со други и дека тебе тоа ти смета и дека би требало да се корегира ако му стало до тебе. После ќе почекаш да видиш дали ќе има корекција. Ако нема, уште еднаш ќе му кажеш и ако пак нема корекција значи никогаш нема да има и ќе ти останат две опции или да му раскинеш или да го прифатиш таков. Ако го прифатиш таков ќе мора ти да му играш малку доминација и покажување заби така да и тебе почесто да те има со другарки место со него, да не си му стално достапна кога ќе му ќефне итн итн итн. Ако стигне до ова последново е веќе малку глупаво ама тоа е тоа, ил ќе биде ил нема да биде :).

Не ги свртувај, остај како е и уживај додека трае зашто тешко вечно да трае :D.

Ќе дојде ден кога ќе биде повеќе зафатен со работа или ќе има други обврски и природно ќе дојде ти да готвиш така да уживај во храната и не му ја мисли. Ако толку ти се готви или предложи му да готвите наизменично или он на пример главното јадење а ти десертот и салатите така да заедно ќе бидете во кујна ;).

Ако ви тргне да викаш на една феминска забава да пробаме од специјалитетите 8) .

На srcekrsacka и CrazyStupidLove им се допаѓа ова.
  3. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Тоа е опција секогаш, ама големи сме за такви глупости. Имате право сите, едноставно он е може таков на некој начин малце и преварант (уууууу :o ). Ќе пробам периодов и онака неам баш време за нешто посебен социјален живот, имам куп испити, па и после тоа да оладам малце,може па и него му е убаво му се чини дека сум љубоморна па му се свиѓа што покажувам некои поодредени чувства затоа што иначе ретко се дешава тоа. Па ако биде, биде, ако не да сме живи и здрави :) Поздрав до сите!

4. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Мистериозна пак има прашање. :)

Колку ви е тешко да прифатете одбивање од некоја девојка? Знам дека зависи од девојката,каква комуникација имате,но дали ви важи некое правило во глобала или индивидуално зависи.. Дали може да дојде до толку да повеќе не сакате никаква комуникација со неа или...?

5. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    И ја да прашам нешто. Ако сакате одговорете, ако не - не, затоа што стварно прашањето ми е тапа. :)

Тешко ли му е на тинејџер да признае дека е вљубен?

6. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Да!

На Princess.S и Nightwalker им се допаѓа ова.
  7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Да Мистериозна, може да не сакаме повеќе никаква комуникација со неа, или да одржиме некоја формална, да речам „ради реда.“ :)
    Е, во таква ситуација може до израз да дојде тоа машко его за кое толку често пишуваш и прашуваш. :)
    Демек, повреден е, која е „она“ и „шо се замислува“ па да му прави така, и едноставно да ја отпише.

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  8. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Прво, им благодарам на сите кои ме советуваа во врска со мојот проблем преку ЛП, срцки сте :* :* И само да ве известам дека ве послушав сите, впрочем иста работа ми кажавте :lol: и иако не очекував, сношти ми се јави дечко ми и си ја сфати грешката. Засега е ОК, па за понатаму ќе видиме :?:

На si.exs и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. Sashie20

Sashie20 Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    11
    Не знам дали јас сум баксуз или не ми е судено..абе вчера конечно се решив да го викнам и да збориме отворено, му јавив и ми рече брзам на фудбал ќе ти јавам, го немаше цел ден вчера, сабајле ми пиша као ќе се чуеме, а сега ми се јави уствари се комирал, на некои мои аргументи остана без зборови и не знам чувствувам дека не му е сеедно така што се случило. Вака изгледа како да сум добила корпа, ама сето ова се влече одамна и не можам да ја опишам целата ситуација, не знам ни што ме интересира уствари..аххх :?: Само ако можете од ова на кратко проценете нешто и што и да мислите ве молам кажете ми..Фала однапред :)

10. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Што значи кога дечко те нарече курва, као демек изнервиран,бил и во моментот.Дали е ради љубомора чисто или има и нешто друго? :?: се навредив многу,но сепак простив...

На Dinamickid му/ѝ се допаѓа ова.
  11. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    љубомора сигурно ,,ама и тоа не го оправдува ,како се осудува да ти каже курва ???

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Вака-беше многу оправдано изреволтиран...не баш оправдано туку тој така си мислеше.Во тој момент се и сешто ми изнакажа дури и е удри, но реченицата Т...дали знаеш кој го прај тоа?Курвите!!ти си курва... ме здоболе многу многу ;( но :!: сепак не ни сумњам дека ме сака и тоа премногу.. :)

13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Да те сака ... неможеме да кажеме...

Ама дека не те почитува .. Епа не те поќитува АМА ИЧ ..

Боље откачи го..

Уште зборот “курва“ не му било доволно па ај ке те шлапне по еднаш ...

:o :tmi:

На srcekrsacka и si.exs им се допаѓа ова.
  14. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    јас да сум на твое место сместа му раскинвам :|

15. Shekerna-Dama

Shekerna-Dama Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Зајко... што треба да значи кога едниот ден тој те гледа као да си БОЖИЦА, те прати, те следи, те гушка, му недостогаш, сака да е со тебе, не може без тебе... а веќе следниот ден не постоиш за него... мислам стварно, и не само ТОЈ МОЈОТ сите с(Т)е такви, никако не може да погоди човек. Не можам да го разберам. Тој е глуп или јас? Па после жените биле комплицирани. Абе ајде! Те молам појасни ми, оти не знам веќе кај да барам помош, ќе закажам за на психијатар. Поздрав и благодарност однапред!

16. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Шекерна душо не дека сите се исти, ами ти на такви налетуваш ...

Размисли да не нешто е во тебе за таквото нивно понашање ...
    На крај краева такви типци се препознаваат од одма , така да нареден пат со некој нареден сите очи отворени а скенери уклучени на мах. ;)

На srcekrsacka и Elenaaaaaaaa им се допаѓа ова.
  17. Elenaaaaaaaa

Elenaaaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    31

па не знам искрено, ова не се симптоми на заљубен човек, освен ако има некои свои начини да искаже љубов...како и да е се сложувам со WildCherry, не те почитува воопшто и сметам дека тоа не треба да то трпиш, особено не ако знае и да те удри...

18. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Курва??? :o јас не би простила никогаш.Или е болен он бе во памет.Ова не е нормален начин на изразување љубов.Не ми се гледа љубов во ваква ситуација.

19. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    За еден збор кој можеби е кажан во нервоза, не треаба да се уништи љубов. Добро е што си му простила но потсетиго како треба да се однесува со тебе... ние тоа често го забораваме :)

20. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    За тебе збор Курва е нормален збор ??? :o