Е браво бе.. Јас никогаш не би му простила такво нешто на дечко ми! Па и сте имале односи?! Срамота. Не треба да и пишеш ништо на девојка ти во инбокс, што сакаш ли да и го расипеш уживањето во Русија? Почекај кога ќе си дојде, признај и се и не очекувај да ти прости. И друг пат размислувај пред да направиш нешто, без разлика каква музика има, колку си се напил, и други работи. Со среќа.
Неможеее,можеби до сега и и пишувале другарките .... па дури и девојката со која бев синоќа!!!!! сабаље сите ми наскокааа и ме обвинија као демек само јас сум крив а девојката со која бев не ја обвинуваат! Други ќе ја известат пред јас да ја известам ...веќе и пишувам!
Не би сакала да сум и во кожата на девојка ти моментално ... Кога веќе мислиш дека други би и кажале за неверството , кажи и сам, подобро е. Тешко дека ќе ти прости ама обиди се да побараш прошка па што е тука е, макар што ние девојките не простуваме неверство ...
Срце шо прајш?? како си?? веднаш штом ја прочиташ пораката,битно ми е да ми вратиш.Не сакам да реагираш бурно и те молам немој да правиш некои проблеми па да осетат таму. Знаеш убаво колку си се сакаме.Шо се вели,вчера имавме годишнина од врската.И јас уште повеќе те сакам посебно по тоа од синоќа... Сигурно те известиле веќе тие трачарки прости,сигурен сум!Знаеш дека синоќа Горан,Сања и Марија славеа роденден во тоскана.Полно беше.Пред тоа ние другарите бевме кај Мартин гледавме фудбал.Таму испивме 3 литри вино и појдовме на роденден.Таму веќе беа женските-твоите другарки. Ја пуштија музиката која ти највеќе ја мразиш турбо фолкот.Се поднапивме таму,имаше водка испив пола литар а и од претходно виното и ме фати многу... Ми дојде виолета и почна да ме мува,прво ме фати за кхмм меѓу нозе.Јас веднаш си помислив на тебе и излегов надвор,сакав да ти звонам но ќе ме отпоре сметка во Русија.Ми пријде Марко и ме праша шо не е во ред му објаснив за проблемот ми рече ако не ја "изе*ам" не сум машко!Тоа онака многу ме трогна па и бев расположен цела ноќ...влегов внатре и виолета ме фати за врат и ме повлече.Се мувавме таму каде што се затвараат внатрешната и надворешната врата и формираат триаголник знаеш.Почна да ме фаќа и орално да ме задоволува и јас потклекнав на страстите... Жими се несакаав жими мајка жими внук ми кој сега до пред 2 недели се роди жими се несакав.Јас многу те сакам знаеш дека ти си ми се.Наутро станувам со тебе во мислите во глава и навечер легнувам.Самата знаеш ти колку сум досаден звонејќи ти преку секои 5 минути.Знаеш многу убаво дека ми значиш све на овој свет и од се би се откажал освен од тебе. После таа случка синоќа не видоа многу луѓе.Јас откако отрезнив се осеќав многу кривоо мнооооогу ми беше тешко.И сега додека пишувам верувала или не ми иде да заплачам...те молам знам дека многу згрешив и дека ти си душа која не го заслужува тоа не прави некоја глупост да ми раскинеш те молам знаеш како не гледаат како совршен пар.Сега уништив се,посебно договорот дека ќе се чуваме еден за друг се додека не наполниш 18 години...сега знам дека тој дар не го заслужувам.Те молам прости ми,неможам убаво да се изразам преку порака,вечер те замолувам да се слушнеме на скајп. Пишувам на кирилица зашо сакам да биде попрегледно и со внимание го пишував.Те сакам највише на свет....А <3 А Ова и го напишав во инбокс,со вечер ќе се слушенме на скајп.Таа се уклучува накај 7-8 па ќе пишувам што станало...
јао па и пишал другарми ми рече ако не ја е*еш не си машко??ја да сум на нејзино место никогаш не би ти го простила ова ,никогаш зашо ова не е за простување,а да ти го направела она на тебе тоа,м? ке и простиш?не сакам да бидам груба со тебе ама да ти си виновен зашо подлегна ,ти си виновен зашо си ја изнаверил,,,не не и не не си за прошка треба да си ја носиш казната за ова
Значи се уклучував одкај нејзиниот фејсбук и баш тоа и беше пишувано,значи и другар ми ја оддал па затоа јас и го спомнав ова! три другарки и напишале пред мене и тоа филозофирале дури,као демек девојката со која сум бил не е крива оти јас сум ја повлекол и натерал на мување и односи! проблем ми прават само! ДО вечера ќе се слушнам и ќе видам шо ќе се случи,јас само бев искрен и убаво и напишав дека тоа во стабилна состојба никогаш не би и го напраил!
знаеш дечкоми некад се сали со мене и ми вика неверство не било тоа на негова вина ако он бил пијан и ако она му се закачила,али неверство си е неверство ,па уште и секс,ова девојкати ке ја скрши ке ја уништи ,никад нема да ти верува слусај ме,и да ти прости зашо глеам е мн мала нема ни 18 па може и ке ја убедиш дека не е се така како што изгледа,ама она и понатаму ке го памети тоа,ке се сомнева у тебе ке има давење каде си со кој беше,никад нема да биде тоа што било порано другарките ,другарите кои и кажале не требало да се мешаат зашо не е нивна работа тоа,али ти си дал повод за тоа ти им ги отвори тие врати,не знам како да те советувам како девојка,зашо ја не би простила никад верувај,со дечкоми сме заедно 3 год и ако дознаам дека напраил нешто такво нема никад и живот да ме види,баш поради тие работи кои подоцна нема да ме остави подсвета намира.... можеби ке ја убедиш дека не е се така како што изгледа зашо она е 17 а ти 25 ,мала е ке ти поверува искрено ,али подоцна ке има последици ке видиш и сам ,,,, навистина не си требал никако тоа да и го праиш не е објаснение пијансвото и не те оправдува тоа,можеби девојката била више виновна од тебе али ти не си требал да подпаднеш не
Ти посакувам среќа и девојчето да сфати дека она што го кажуваш е вистина. Спојлер макар што многу тешко веројатно е дека ќе ти прости Само те молам размисли и пробај да се ставиш на нејзино место и како би изреагирал ТИ да се најдеш во оваа ситуација. СРЕЌНО!
Ама јас сум 18 ... така ми пишува 25 на профилот зашо братучеда ми која е координаторка на странава(т.е една од координаторките) рече дека имале потреба од машки член па оти постојано сум на нет да помагам и овде.... Инаку јас го очекувам најлошото ...да раскинеме.Имам еден куп за учење за утре али неможам да се сконцерирам цело време на тоа мислам ...
надевај се на најлошото да,зашо мала е веројатноста да ти прости ,не се простува ова .... за жал ....
Чоек , да не се лажеме. Неверство уште пијан ?? Уште те фатила онаму, уште другар ти ти спомнал да ја онакваш .. Мислам додај уште 10 оправдувања, НЕМА да го најдеш она вистинското (зашто инаку НЕ постои) оправдување за тоа шо си ја изневерил девојка ти. Значи факт е дека си можел д аја одбише и ако била надрогирана или нз шо, едноставно ке си заминел од таму макар на пола сат или нз шо ... Ова шо се мешале твои другари и другарки не ми се свиѓа ама ич, до толкава слобода на мешање у една врска. Не бива . Девојка ти мислам дека треба да те послуша само тебе, односно само твојот став кој го имаш, и по него да одлучи дали да ти прости или не. Каква и да биде нејзината одлука, најмалку што можеш да направиш во случајов да и ја испочитуваш. Понатаможни извинувања и кенкања дека ти е криво и дека си ја сакал и дека не си сакал да ја изневериш искрено може да дојде до огромна одбивност кај девојчето. Мене барем ми се гади од такви муабети после некаква направена грешка. Сега за сега. Очекувај да дојде и да направите муабет здрав меѓу вас двајца. Никакви другари и другарки. Дај и го тоа до знаење и нејзе да не дозволи притисоци од други страни.
Јас искрено не би му простила вакво нешто на мојов.Значи многу неправедно од тебе што си го направил тоа.Значи потполно се согласувам со девојките над мене колку и да била издрогирана а и ти пијан сепак ако не си сакал немало да се случи тоа.Сега џабе ти е фрижа на совеста и каење зошто после онадење нема каење .Си направил шо си направил и тоа е.Само треба да и ги кажеш вистинските причини зошто си го направил тоа, и можеби ќе ти прости поззз.
Ова се вистина е? дури и имиња,и места си спомнал,па ќе те дознаат,си ја уништуваш анонимноста. Иначе во врска со случајот,ухх тешка работа,не сакам да бидам во кожата на девојка ти.По постот твој верувам дека се каеш и дека можат да се случат вакви глупави моменти на безумност или слабост.Во тој момент не си бил при себе едноставно,си се опуштил до крај(последица на пијанство)и тоа е тој резултат.И мене ова би ми било тешко,и би ме погодило до коски,али за една ваква глупост да се расипе голема љубов и врска ми е жалосно.Можда девојка ти ќе ти прости,незнам,зависи од карактерот. Ти посакувам се најдобро,и се надевам ќе ги решите работите на најбезболен начин за 2та.И мене ме засекира оваа случка навистина.Криво му паѓа на човек за ваква банална работа да се упропасти нешто совршено,ама сите имаме некои жолти минути.Но не смееме да се опуштаме без никакви кочници,се мора да има граница.Како викаат-кога ќе се изгориш на млекото ќе дуваш и на јогуртот. Памет во глава за друг пат.
Готово, ми раскина Разговаравме цели 20 минути на скајп и објаснив се убаво и на крај ми рече...Тоа нашето сега за сега е готово.За понатаму не ти гарантирам,ми треба време.Ми се заблагодари што сум бил искрен и рече дека ги избришала пораките од пријателките.Си го смени пасвордот на фејсбук и ме откачи од рилејшн шип . Ми рече дека кога си дојде,заедно тројката ќе разговараме и дека со девојката со која бев разговарала и таа и побарала прошка и и рекла дека барала некој кој било за да се "омрси" со него и да ужива па мене ме вшмукнала и дека воопшто не се сеќавала што правела се додека утрото јас не сум и објаснил. Ах колку ми е криво... .Али тоа "сега за сега" онака ми дава малце надеж... сам си го барав признавам.Сепак треба да бидам благодарен што не избувна и што не ми цркаше преку камера и слушалки...беше плачела ама не покажуваше знаци на слабост.Тоа е мојата душичка И објаснив добро дека тоа никогаш не би и го направил и дека самата атмосфера таака ми напраила и пијанството и музиката и еуфоријата и све све... Сега кога си дојде,како да ја погледнам во лице првата средба како да ни е шо да праам ?
Богами неможе,ама верувај знам 2-3 случки многу по сериозни! Но,сепак тролање во овој момент не ми треба.Дојдов овде на некој начин да барам утеха а не да се карам или препирам -.-
Има, има многу таленти денес А ако бараш утеха.. Не се секирај. И онака не верувам дека девојка ти ја сфатила до толку сериозно врската со тебе.. па нели би требало да те познава, а?