Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Штом те оставил,не бил толку заљубен и тоа шо ти пишувал очигледно е дека му е криво.Можеби сакал да ја оконча врската на време,зашо тој на работа плус и во друг град ти во друг нема баш и баш да успее,интернет комуникацииите неможат да ги заменат интимните...

На feminanewgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    me interesira koja e vasata maska logika, da raskinete veridba spogodbeno, i da sakate da ostanete vo kontakt so partnerkata, da i pravite iznenaduvanja da ja kanite da gledate film a pritoa da nesakate da razgovarate za vasata idnina, tuku taka samo da ja iznenadite, a dokolku ima dopolnitelni prasanja za vo vrska so bilo kakov razgovor da se nalutite i da se kaete sto voopsto ste ja povikale i ste planirale nesto takvo? ili ste sfatile deka ste zgresile i sakate da se popravite i da se smirite ili sakate da si trgnete po svoj pat ... ni ednoto ni drugoto ne se vo opcija epa koja e togas celta??? :envy:

3. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Тепа време, нема што да прави, ти дава до знаење дека додека не си најде некоја друга може со тебе да биде меѓутоа не како порано. Целта ти кажав тепање време. колку побрзо го сватиш тоа, толку подобро

4. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    ne se ni somnevav :D jas sepak si go prasav dali toa mu e celta ili misli da se oprai za da se vratime u normala ... sepak fala mnoguu :)

5. The.dreamer

The.dreamer Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    8
    I'm here too...man

6. nicenicegirl

nicenicegirl Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    11
    Imam eden problem, bev mnogu debela ekstremno zaminav da studiram vo germanija , za 3 meseci oslabev sega imam 65 kilogrami i mozam da kazam deka sum preubava, za razlika od toa sto bev, za dve nedeli se vrakam vo makedonija , kursot mi zavrsetuka vo germanija , nikoj ne znae deka poveke taa debela ja nema deka sum slaba, se plasam kako ke reagiraat lugeto, dali site onie sto me podcenuvaja, ne me sakaa ke go imaat toa isto mislenje, eks debelata da me vikaat i da bide pak isto kako porano nikoj da ne saka da pravi nesto mene ili ke im bide seedno , Ve molam odgovorete mi Pozz :)

7. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    65kg voopsto ne e slaba. treba da si visoka 175 pa 65kg da ti stojat sexy. Ama ako si ubava kako sto ti velis, noormalno deka sekoj ke saka da te legne, i mazi i zeni. Dali i tamu vo GER imas momentalno poveke udvaraci? Tamu ako ne gresam i debelte zeni gi rasturaat, nema kaj niv debelo - slabo. Pozdrav :)

8. Nutricionist

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Оууу очите ќе им се искокорат! супер што си ослабела,сега таман можеби нема ни да те познаат,договори ги пријателките на кафе да те чекаат негде ти стави очила облечи се во тесна облека нема да те познаат дека си ти и ко ќе излезеш пред нив ќе биде како бомбата во Хирошима и Нагасаки! Секако дека ќе има завидувања и оговарања поради љубоморење,но на повеќето ќе им биде и мило :D

9. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    nicenicegirl зашто се замараш бе девојче ???

Глава горе високо и да не ти е гајле кој шо ке каже и помисли. Самодоверба и его во случајов на Ниво Накачени !

Тие кои ке кажат дека пак си случајно дебела или слично остај ги да си лаат, тие кои ке те прифатат и ваква задржи си ги. без гајле не се замарај со вакви работи најмалку битно е .

Битно е да видиш кој ке те почитува ама вистински. ;)

На nicenicegirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Здраво :)
    Сакам прво да напоменам дека имам 16 год., па не ми се смејте на проблемчево. :P
    Моментално ми се допаѓа еден дечко од исто школо... Со него немам контакт, само еднаш одамна си имаме речено едно "Здраво", но поминато-заборавено. :) Подоцна почнав да го приметувам, ми се допадна, но проблемот беше како да се запознаеме, нели овој пат поубаво. Мој другар се знае со него многу добро, па почнав да вртам нешто муабети. Другарот ме примети и зборевме околу тоа, рече ке се потруди да направи нешто. Му пушти муабет одоколу, односно ја изврте ситуацијата да испадне дека дечкото сака да се запознае со мене. Збореле за мене, и дечкото се покажал заинтересиран, рекол дека сум убава, да ми пуштат муабет за него, побарал и фб контакт и се тоа. :lol:
    После тоа повторно збореле, другаров му рекол: И спомнав за тебе, сака да те запознае подобро... И дечково изреагирал најнормално: Во ред не е проблем, ќе се запознаеме... :$
    Тоа беше пред околу една недела, но од него ни трага ни глас... |( Сеуште не ми пришол, не ми ни пишал.
    Не знам дали чека јас да го направам првиот чекор, или пак не му се брза... или сака да се заинтересирам повеќе за него, чекајќи. :^)
    А не е срамежлив, барем таков го знаат сите... Не знам што да мислам сега, а премногу ми се допаѓа. :inlove:
    Сакав да напоменам и дека во школо постојано ме погледнува на неколку секунди, па врти поглед... Искористува прилика да ми биде во близина, но ништо повеќе не презема.
    А се плашам да го направам првиот чекор, не знам како ке изреагира... :wasntme:
    па... ваше мислење? :)

11. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Maло , ај пак напрај муабет со другар ти , да намести раб пр кога ке бидете излезени да го викне и он него таму кај шо ке бидеш ти, па или пример кога ке идеш на кафе со другарки викни го другар ти и него ;) Ама преку другар ти пак пробај да намести ситуации да би биле на едно ;)

На russia7 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Не знам што ми е во последно време, ама многу се бедирам за ситници.
    Конретно, порано за роденден или годишнина или било кој повод кога требало да се купи подарок за партнерот сум собирала пари и сум купувала да кажеме убави работи, не мислам скапи, но квалитетни. Нормално она што му треба на партнерот. Епа во последно време ситуацијата ми е малце критична, па и немам баш од каде да соберам така да сега имам повод за кој треба да купам подарок но не можам многу да дадам. Знам дека би требало тоа на другиот партнер да му е најмалце битно која цена е и слично, туку е битен гестот, но што кога партнерот ќе ви подари поскап поклон, а вие не сте во можност да купите нешто со иста „вредност“? Нормално никој тоа не го покажува, но дали во себе се осеќате на некој начин... не можам да одредам збор, би рекла на некој начин навредени?

13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.674
    Допаѓања:
    22.675
    Eве ја ќе ти одговорам. Ако е во прашање сериозна врска или брак, ДА. :lol:

14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Е аман бе , а они кога имаат најдобра другарка или ај не Нај уку блиска другарка онака од детство, зарем и нас треба да ни пречи ??

Што тогаш би било најдобро да се прави ??

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе нутриционист,КАКО како си можел вакво нешто да направиш-иако машко кога е под дејство нема поим што прави, ама си требал да размислиш на ПОСЛЕДИЦИТЕ :fubar: бе, ние сме ЛУГЕ не сме животни, и имаме нешто по што се разликуваме од нив што се вика РАЗУМ, и да знаеш дека после е***е нема каење :)
    и АКО девојкати -сега поранешната девојка НАВИСТИНА те сакала ке ти даде шанса, ама биди свесен дека треба да помине ВРЕМЕ(а идејата за мачето ти е добра) :!: само немој да форсираш и да вршиш притисок-иако јас да доживеам вакво нешто од момче НИКОГАШ не би му простила, не во пијана или издрогирана состојба , во незнам каква да бил ,нема да ме интересира, и би го избришала од живите :!:

16. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Мелани, не ми е јасно КАКО си можела да дозволиш некој да си игра како што сака со тебе бе :fubar: па и да станувало збор за најголемиот фраер во твојот град, најважна си ТИ во твојот живот не тој :!:
    и не ми е јасно како тоа се плашиш да не останеш сама :tmi: боже девојче жени што се над 35тата година од животот не размислуваат вака -а имаш само 18 години. Уживај во адолесцинцијата, и не се замарај со глупости, оти ова време нема да можеш да го вратиш назад колку и да сакаш, а со машкиот пол цел живот ке се расправаш-по нив не се трча, доагаат и си одат како автобуси :)

17. nicenicegirl

nicenicegirl Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    11
    epa toj ocigledno vide deka ti sakas so nego da se zapoznaes i odolvlekva za da vidi dali si navistina zainteresirana za nego, i deka sakas ti da go zapoznaes podobro muabetot koj mu bese praten malce si ja podigna cenata, toj saka so tebe nesto no sega saka da ispadne malce kako fraer, ne se sekiraj stavi go na ignore ke vidis kako odma ke dojdi pozz :))
    pa slaba sum , inace tuka vo germanija mi se pustaat mn da :)) ama ne mi e za legnuvanje ne me razbra :)
    Nema da me poznaat sigurno jas na nikoj ne kazav, keim bide milo normalno no prasanjeto bese za od strana na maskiot pol :)) pozz
    Znam deka e ova vaka no dali ke me sakaat maskite ili ke nesaakat so mene bidejki bev debela inace fala :))

На russia7 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nutricionist

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Ќе ти пријдат да се поздрават со насмевка на лицето и како чудо да виделе.Ќе се увртат околу тебе и ќе те прашуваат како си поминала(за блиски другари) но и со тие што не си блиска ќе те шмекаат а тие што ти се познаници ќе пробаат да ти станат блиски :D

На nicenicegirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Nutricionist

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Људиии утре си доаѓа таа! мачорчето го зедов,леле ама мјаука а колку е мило,и утре вечер ќе одам пред стан и во кошничка ќе го однесам ќе звонам и ќе бегам :Р

На blueeparadise и Butterfly15 им се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    епа ај со срека, ти стискам палци да и се допадне па малку да ја омекне и да ти прости :)
    пиши што си направил.