Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Можеби детски ќе ви звучи мојот проблем ама јас морам да ви го кажам. Минатата недела бев излезена со мојот најдобар другар и како што се шетавме почна некако чудно да се оснесува. Ми рече дека од секогаш сакал да направи нешто поврзано со мене... прво си мислев дека се смее нешто, ама подоцна видов дека е мртов сериозен. Застана пред мене и ме бакна. Не знам ни дали спаѓа тоа во бакнеж, зошто мене ми делуваше на бакнеж помеѓу мајка и дете :fubar: Го турнав и му реков на никој да не кажува и да заборави се. Тој се однесува сега како ништо да не се случило, а мислам дека и подобро е така зошто не сакам да си го изгубам пријателството. Што мислите дали после тоа може да останеме другари или тој секогаш ќе ме гледа со поинакви очи :?: :?: :?: :?: :?:

2. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    јас мислам дека секогаш ќе те гледа со други очи.
    После тоа што го направил , тешко пак дека ќе ти се отвори.
    Машките се такви, после одбивање стануваат почудни.
    Се надевам дека во твојата ситуација нема да си го изгубиш другарот. :)

А што кога некој што те бркал цела година, па сте се смувале ти рече дека му треба ВРЕМЕ?

3. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.462
    Па да му имам кажано индиректно...кога почне да ми дава знаци таман помислам дека сака нешто со мене и го снема некој период, и јас си викам готово не се замарам веке и тој почне пак знаци веке незнам што да правам со овој човек

4. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    не е за мене ова така ми текна глупо прашање со една другарка баш разговаравме за ова, дали машките обрнуваат многу внимание на бојата на косата кај девојката на пример ако машко вели дека повеќе му се допаѓаат плави девојки тоа значи дека нема шанси да биде со девојка со црна или кафеава боја и тен или нема врска тоа? :) знам дека е глупо ама се каравме :)

5. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    АКо некој стварно те сака нема да го интересира дали си плава, црна, црвена, со коса до половина или без коса... тој ќе те сака.... ;)

6. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Не значи дека нема шанси да биде со друга девојка, бојата на косата и не е некој голем фактор... ама ако девојката има боја на коса која му е попривлечна на типот, тогаш од старт таа има повеќе "поени" кај него :)
    Според мене поголем фактор има фризурата, долга/кратка, виткана/права... и како тоа и стои на девојката одколку бојата :!:

А за Elenuskaa... мислам дека поентава на прашањето беше привлечност на прв впечаток, а не за некој со кој си у врска и се сакате :^)

И уште нешто...
    дај олабавете малку со тој "абе ако некој стварно те сака..." муабет.
    Тоа не е никакво оправдување, не значи дека ако си во врска и се сакате треба да го запоставиш изгледот и дека не е повеќе толку важно каква коса имаш и дали си качила некое кило и дали се дотеруваш и шминкаш... |(

На sandra.92, crtanfilm, EleMental и 2 други им се допаѓа ова.
  7. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    еее гослинг до некаде си управо ама и не си :) ,ја идам со дечкоми 3 год и сеа ја треба секој ден да се шминкам ?да праам коса да се фарбам и тн?ма не бре ако ме сака ке ме сака онаква каква што сум нема потреба да се шминкам секој ден ,па и вие мушките се запоставувате :lol: и тоа више од нас

8. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ ! очајно ми треба...................

Имам другар кој оди со женска што неможам да ја поднесам веќе 8 месеци. За тие 8 месеци го вараше 4 пати,и тој цело време и простува. Вчера дознав дека таа му се пуштала на негов најголем 'непријател', односнo на човекот што неможе да го поднесе. Неможев веќе да го поднесам тоа, и му кажав се. Ама кучкава добро го издресирала, и овој помисли дека сакам да ги скарам.(мисли дека јас него го сакам) Не ми верува,ме избриша од фејзбук а во живо ме избегнува. Добро што да направам за да ја дознае вистината луѓе ве молам помогнете :@

9. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Едноставно не се замарај,остави така како што си е! Тркалоото се врти,кога тогаш ако не сега пак за 2-3 месеци јајцето на другар ти на газот ќе му дојде! Секогаш е така да знаеш...тогаш ќе ти се приближи и ќе сака пак да си биде пријател со тебе.Не им се мешај ти,тој сам ќе увиди дека таа го вара,реков ако не сега за 2-3 месеци или кога тогаш ќе почне да се сомнева...остави така како што е затоа што тојшто се меша тој на крај е виновен! поздрав :D

На fallenangel и DirtyQueen им се допаѓа ова.
  10. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Мој совет ти е е е ни обидувај да го меѓу двајца не застанувај и не се мешај на крајот тие ќе си бидат во добри односи а ти ќе бидеш лошата која сака да ги скара(што и така испаднало во твојот случај).Нема начин како да го увериш другар ти освен тој самиот да види и да се освести дека девојкава го изневерува ,но како што и самата пиша тој повеќе пати и простувал така да џабе е и да дознае кога најверојатно девојката е лисица и знае како да го измајмуни другар ти .

11. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    Девојки ми треба совет значи бев со симпатијата кој долго време го посакував се беше ок супер ни беше и мислам дека се налути затоа што тој проба да ме фаќа за гради и доле за градите ајде му дозволив ама за доле неее а потоа пак сакаше да фаќа и да имаме секс ама не му успеа значи седевме 1 саат и кога си тргнавме тој ме бакна само во образ и само чао ми рече потоа наредниот ден му пишувам на фб да не се лути нешто и ми вели не не таман си е и јас му велам значи си доби тоа што сакаше и сега чао и ми вели не се лутам таман си е само јас се изглупирав и сега најарно ке е да бидеме само другари и да не ги продлабочуваме работите и јас му велам ок. Ми треба совет што да правам дали да продолжам да го симпатизирам надевајки се дека еден ден пак ке бидам со него

12. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Никако, ни дургар, очигледно е дека сакал да те искористи само ама кога видел дека не иде се откажал :)

13. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Прашањево е за другарка :)
    Дали ако дечкото на сред секс несвесно и каже на девојката дека ја сака , тоа значи дека навистина нешто чувствува, или само дека ужива во сексот со неа ?

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Значи дека му е убаво со неа и дека му значи.

На sweet25 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Кхм,кхм,да мрчнам малку..

Не ја користи другарка ти ако сакаш нешто ти да си прашаш за себеси, затоа што очигледно прашањево е за тебе. Прво пишуваш во Љубовни проблеми таму некој проблем со некој типац за многу секс,малку љубов,а ти сакаш и двете да се многу па тука настанува хаос... А и многу рано насабајле муабет за секс со другарка ти, 9 и пол сабајле .. Очигледно е дека тој тебе ти го кажал тоа па да си провериш сакаш и тоа да ти биде првото нешто во денот,за да ти тргне.
    Не се секирај, сепак му значиш нешто како што ти кажа Џули,иако ти се прави факмен. И извини за искреноста. ;)

Едит. Овоа не е уопште моја работа,али неможев да си помогнам со проѕирноста на приказнава.

На sweet25, thelittle17 и Srekicka им се допаѓа ова.
  16. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Е ок де сега, па можеби не и пријатно да си постави прашањето во стил додека си се сексаме со оној мојон.... :D :D

А во врска со прашањето, шансите се дека дечкото навистина го чувствува тоа, сепак нели машките не изјавуваат љубов освен ако не го мислат тоа, така ли? :tmi:

Не се потпирај само на такви моменти, со толку ендорфин никој нема јасна слика, гледај и после сексот да ти покажува колку те сака.

На sweet25 и thelittle17 им се допаѓа ова.
  17. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Знам дека е провидно :D да сакав да скријам ќе бев поубедлива, само ете така ми се пишуваше во моментот :)
    Фала на одговорите, ми се допадна тоа што го прочитав во секој случај :)

18. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    и јас така мислев, ама ми требаа машки мислења за да се осигурам ми потврди :)
    Elenuskaa не ми беше за врска прашањето, за да бидеш во врска со некого треба да те привлече со нешто така? мене ме интересираше што мислат машките за физички план дали влијае тоа плава, црна ептен во изборот , дали ако го привлекуваат плави не може да го привлечат и црни, смеѓи или обратно тоа прашував :)
    јас да бев машко ќе си направев колекција црна, плава, кафеава, црвена :P

19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Едно блиц прашање имам.

Имате ли и вие мажите ПМС период? Да не сакате да разговарате со никого,посебно не со женски,се да ве нервира,да седите ко на игли,ништо да не ви се прави,да не сакате ниту со другари да се видите..?

Ми текна уште едно успат, не толку блиц прашање. :D

Ако не сте биле со жена подолго време, без разлика дали само едно мување или секс, како ви се манифестира тоа на однесување со девојките и дали ви се манифестира некако.. ?

Фала. :)

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Мажите немаат ПМС период , имаат депресија мод ама тоа трае кратко (1-2 дена)и најчесто откако некоја женска што ја свиѓаат ги откачи или се фати со друг .....

Мене и лугето кој ги познавам не им се манифестира баш некако , еве јас скоро година помина и однесувањето е исто без промени , мислам дека не ни има некои големи промени и манифестации во врска со тоа прашање али сепак прашај го Елементал тој повеќе се разбира од мене во тие работи