Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Дај боже така да е ... да јас ја сакам но цел живот неможам да се замислам зашо што повеќе сме заедно пример ако сме 8 часа н а ден заедно мене ми преќиснува,додека 2-3 муабет муабет си правиме така да што помалку ја гледам повеќе ми е интересно оти сакам повеќе нови работи а не се едно исто и монотоонно...
    инаку мајка ми и татко ми се венчале на чуден начин,со бегалка со што родителите на мајка ми не и прозбореле 2 години се додека не ме родила мене...
    Инаку жими се сега да застама пред олтар и ќе колабирам ...дури кога бев девер на братучед ми,си велев и тоа во црквата Ахх на што се осуди и едвај ги слушав молитвите и му ја ставав круната...а недај боже мене да ми ја стават.. :/

2. icequeen

icequeen Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    10
    Нутриционист...имаше една песничка „Малечко сум уште, желба имам јака...бла бла“. Ќе пораснеш, до нот вори, би хепи .

3. My.self

My.self Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    2
    Ај да си прашам и јас нешто...Тој бил повеќе за тајни средби отколку за јавно излегување со девојка затоа што мразел кога гледал некои што само 1-2 месеци се заедно, нон стоп во јавноста и потоа раскинуваат, а он онака тајно можел да тера и до пола година...Искрено ми се допаѓа, но овој негов став не баш. Никогаш не го барам прва, секогаш е он тој што прашува како сум го поминала денот....бла бла и нема ден да не ме побара...Да започнам нешто или да се оддалечам ?

4. Adelcheto

Adelcheto Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    Bezi glavom bez obzira sto bi rekle srbite :D Tajna vrska prikazna za mali deca

5. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Немој да се впушташ во таква лага, јас тоа би ти го рекла.
    Ако некој сака да е со тебе ќе биде и на отворено и на затворено и на дожд и на снег и на сонце.
    Покажи бе девојко малце цврст став, критериуми и стандарди дека имаш. Немој да се согласуваш на се што тој ќе ти предложи, ќе си игра како сака со тебе.

Се надевам ме сфати.

6. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Ти мати нешто типов, најверојатно сака да си шара и на страна па затоа ти мудрува :?:

7. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    И јас сакам тајно првиот пат кога запознаам некоја нова,само пријатели да знаат секако,послем тоа откако ја запознаам девојката поубаво,врската ја официјализираме...со мојата си идевме 7 месеци тајно и на крај решивме да си излеземе во јавност,а све на све само 20 души ако знаеја дека сме заедно ...

8. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045

Јас ти викам да пробаш ...нема послатко од тоа но секако до границите ако продолжат тајните средби и по два месеци...тоа веќе значи дека муе страм да те покажи пред јавноста познавам еден другар одеѓе со женскаму 2 години цело време тајно ја немаше ни дома однесено секс само во кола...
    и на оваа преку глава да и дојде легнала со негов другар и овај со свој очи ги видел...дечково беше паднат во депресија две недели не излегуваше од дома ...и сеа криво муе зошто ја кријал
    јесте дека потајното трај подолго но сметај чим со тебе е во тајност сигурно е и со мноогу други :)

9. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Може некој да ми пише Лп, некој кој има време да одвои за мене, ве молам :)

10. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    :worried:

11. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Што е фрката ? :)

12. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Ма решено е веке, касно палиш ;) :P

13. trtla

trtla Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    71
    Осеќам дужност да ти пишам среќна сум и превземав некои чекори мали ама колку да знае дека уште го сакам , се поврзав со неговиот најбоши другар и заедно офанзино делуваме ,го изненадив пред некој ден-му се нацртав со торта пред врата беше збунет и гледам и приметувам дека и он покажува некаков интерес само не отварам теми такви у стил,,што со нас ....,,туку мудро молчам и дејствувам плус со девојката е во некаква криза ( све тоа дознав од другарите) и ТИ ми помогна со твојот коментар да се охрабрам да видам или се или ништо ионака нашава дружба бар за мене не сакам искрено да остане дружба го сакам само за мене и за цел живот!!!благодариме кога ке се смирам ( се надевам и сигурна сум до негде ) ке ти пишам биди ми позз

14. bozepetra

bozepetra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Машки, кажете ми како вие би изреагирале ако сте варале, женска ви дознава за тоа и ве прашува дали е вистина и како сте можеле и сл.? Типот ми се колнеше во се најмило дека не се мувал со друга, дека не ни помислил на такво нешто, како можам да верувам на секој итн..А јас едноставно му кажав, само признај и готово, не те замарам, зошто продолжуваше да ме гледа во очи и да ме лаже? Толку ли е тешко да се признае? Мене ќе ми беше многу полесно кога ќе ми признаеше самиот, ќе бев целосно сигурна дека ме варал а вака сум цела во прашалници...

15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Прво не сум женско ама ке си земам за слобода да ти одговорам. :)

Од кај си толку сигурна дека те варал?Си го видела ли лично или некој друг ти кажал?
    Прво мораш да се осигураш колку е вистина тоа па после да го прашуваш и да го тераш да ти признае.
    Може ја зборувал вистината.

16. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Освен ако не си видела лично, тогаш можеби ја кажувал вистината и нема што да ти признае :!:

17. bozepetra

bozepetra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Другарка ми кажа, и нема баш никаква причина да ме лаже...а ако он беше чист каде е сега? Сега никаде го нема, не ми се јавува ...гледате?!

18. Palestinec

Palestinec Нов член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    17
    абе те лаже другаркати.........он те сака.....не може без тебе.........

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Палестинец, дај не биди зачин во секоја манџа. Те гледам на секое едно мислење се надаваш ... кулирај. ;)

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ти кажала,ахам...докази има или и веруваш зошто ти е другарка?
    Како сакаш да ти се јавува кога го обвинуваш дека те изневерувал а тоа можеби не е вистина?