Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Драги форумџии јас имам само едно прашање што едноставно неможам да си го објаснам едноставно неможам,можеби до мене е...јас би била благодарна доколку ми одговорите
    Многу ме интересира зошто за време на секс соблекувате се од вас ОСВЕН чорапите?

2. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Прво што ми дојде на памет дека им студи на стапалата :D

На srcekrsacka, LilBaby, CrazyStupidLove и 2 други им се допаѓа ова.
  3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Ни јас никогаш не соблекувам чорапи :rofl: Што помалку за облекување после, тоа подобро. :tmi:

На srcekrsacka, LilBaby и kravce им се допаѓа ова.
  4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    потпишувам :wasntme:

5. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    И јас :rofl: :rofl: Мене затоа што секогаш ми се мраз ноЅете, не за друго :)

6. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Стапалата се толку away од целата ситуација, што нема потреба :D

7. sunrise17

sunrise17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    17
    Вака имам едно прашање ? Подолго време сум затрескана во мојот другар , и тоа школски , не знам како се деси да го гледам со други очи , сме искачале заедно , сум се мувала со други и он исто , све знаеме еден за друг ,но во последно време коа ќе го видам со некоја уффф ми се вришти , му имам покажано дека нешто чуствувам спрема него , и он си фрла водичка , но некад се перчи , незнам како да постапам на друг начин да му кажам дека сакам да бидам со него .... :) Што да правам кажете ?

8. LolyPoP191

LolyPoP191 Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    - Е така е .. викаш му имаш покажано дека нешто чуствуваш спрема него ? И сеа се знае што следува .. Ќе се дигне мајке ми.Почекај некое време прави се дека не си до толку де затрескана у него :devil: па ќе се заинтересира и он малце хихи :D Уживај мила, ќе те побара и он ако не му даваш толку многу внимание... малце игнорирај го и ќе се приближи и тоа како ]:) ...Поздрав :*

На sunrise17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. jonnyo

jonnyo Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    15
    И камења да паѓаат надвор, јас ПРВО ги вадам чорапите :D

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.706
    Допаѓања:
    6.638
    Нема некоја особена дешавка или проблем тука, ама сакам онака да слушнам мислење, дал од машки, дал од женски, ценето е од секого. :)
    Многу пати имам разговарано со другарка ми на тема мување, зашто за секс секако уште ни е рано, и во овие години нели сеуште сериозно го сваќаме мувањето како кујзнае што да е..
    Прашањето ми е дали е толку битен бројот на муватори што си го имал, дали тоа те прави нешто подоле/погоре од другите (нормално има женски што мислат дека ако имаат 50 муватори се јаки како, нели) ,дали е тоа нешто убаво или не. Имам сретнато мислења од веќе возрасни девојки, 20 години пример и на нив мувањето не им значи ништо сега, секако нема другарка им да им вика леле си се смувала како тоа,мислам најбанална работа им е, а еве некои мои другарки не го сваќаат тоа како невино бакнежче во уста, некако премногу го преувеличуваат како да е многу лоша работа да се имаш смувано со повеќе.
    Јас се имам пример со осум, а другарка ми со дупло повеќе и според мене не било убаво тоа,иако кажав дека не го сваќам дотолку сериозно ама заради некои други причини.
    И то..

11. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Еве ти уште едно мислење од една 20 годишна. :)
    Да,јас лично ништо не мислам за мувањето. А било, а не било, исто ми е. Не ми е којзнае што. Повеќе е со кого, не толку за мувањето.

Знаеш зошто единствено се сметаат мувачите во животот на жените? Чисто онака, имаш повеќе искуство, секој е поразличен, од секој можеш да научиш нешто, со некој може да ти е досадно, со некој преубаво, со некој може и нешто посериозно да стане .. Јас лично сум секогаш за тоа прво да биде мување, за чисто вие двајцата да се видите како се слагате,да се запознаете прво, отколку одма рипни во тавчето,ајде ние двајца одиме,а уствари везе си немаат еден за друг.

Осум и не е толку голема бројка. Зависи само на која возраст. :)

Мразам да го кажам ова, но да се има некоја репутација е сепак битно. Тука неможеш баш и да кажеш баш ми е гајле. Еве пример, јас овие денови запознав еден, преубав е, ама има 16 години. И тука, барем за мене, љубовта познава граници,а и башка, ќе ме затворат за педофилија! :D
    Овоа ти го кажувам чисто затоа што после многу такви машки, ти можеш да бидеш онаа која ќе биде ословувана како Ех,неа кој ја нема поминато ... Ме разбираш, во таа констатација ти го кажувам.. :) Се надевам помогнав. :)

ЕДИТ: Најверојатно твоите другарки тоа го сваќаат како многу голема работа,затоа што најверојатно уште сте во фаза во мувањето дали ќе му дадам да ме фати за газ, за цицка, само ќе се лапаме или шо ќе праиме и такви работи.. Што е и нормално, но после со годините и мажите,ќе ви помине тоа и тие двоумења да се биде или не.

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  12. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.706
    Допаѓања:
    6.638
    ^Фала ти многу за мислењето и баш убаво си ми ја сватила поентата. :)
    Ама најверојатно како што на повеќето им е важно со кој ќе имаат секс (сигурно нема да се е*ат каде и со кој и да стигнат) така на оваа возраст на некои и мувањето им е многу важно.

Мене не ме засега дотолку, не е дека вчера сум го искусила првиот бакнеж па ајде сега пеперутки во стомак :) ,со текот на времето се навикнуваш и ти станува обична работа. Иако во право си, важна е репутацијата, а и мене не ми е сеедно да речам еј со 20 се имам смувано.
    И прашав зашто чудно ми беше зашто некои девојчиња мислат дека ова е којзнае колку страшно, а не дај боже да им кажеш за нешто повеќе, те фатил негде, ова-она. Барем мене нормално ми е тоа, на 15-16 години.

Инаку, јас имам 15 и нешто, и вака како бројка не мислам дека ми се ептен многу, ама ни малку. Поважно е со кој, отколку со колку. :)

Поздрав и фала ти уште еднаш. :hai:

13. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Како и за други животни области можеш да бираш квантитет или квалитет (кој како знае и умее) така да некои девојки преку квантитетот на мувачи си ја билдаат самодовербата (погрешно) а некои одат на квалитет па подобро 5 фини дечки него 20 поминати од кои 15 нема ни да ги памтиш по нешто асално освен по малку шлапкање.

Дали ќе ти биде мувањето важно или неважно зависи и од возраста, на 20+ ќе ти биде само фаза за нешто повеќе а сега може да биде и централна (љубовна) активност :)

На mysterious и blueeparadise им се допаѓа ова.
  14. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Се надевам дека ова стварно го применуваш, уште го памтам твојот пост во СДК од дешавката на саем. Со секој месец на твојата возраст стануваш посвесна за себе и се околу тебе, така да ме радува ако ова погоре беше искрено пишано.

15. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.706
    Допаѓања:
    6.638
    ^Леле, ќути не ме потсетувај. :( Не дека многу време помина од тогаш, ама искрено сега да беше не би го направила тоа, иако дечково испадна фин, коректен и се тоа. Другпат повеќе памет во глава, и без избрзување.
    И стварно, макар ги имала 15, барем нека ме радува дека повеќето се асални а да не биде дека сум била со нив ради реда. Или нека бидат 5, уште подобро, барем ќе знам дека убаво сум си поминала со нив и ете, ќе делам некои спомени.

Уште еднаш фала на сите на мислења, да не правам веќе оф-топици. :*

На CrazyStupidLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Онака,едно блиц прашање, сега ми се сврти во глава. :D

Какво мислење би имале вие за девојка уопште, а потоа и ако е некоја која вам ви се допаѓа, која нон стоп се дружи со мажи? Значи јас знам дека ми се само многу добри другари, но некој ако ме гледа прв пат тоа не го знае. Јас сум пример за тоа. Јас имам дефицит во мојот живот на другарки кои сакаат да прават let`s get stupid girls only некоја вечер ( и не само вечер, уопште ништо не сакаат |( ) и затоа ми е многу поинтересно да се дружам со мажи, многу многу подобро си поминувам.

Па сакам да слушнам мислење од вас мажи тука, фала однапред. :)

17. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Еве едно прашање што постојано ми се врти во глава.
    Дали вие мажите се плашите да и пријдете на некоја девојка која е убава,добро воспитана,паметна... со мисла дека не сте достојни за неа? ;)

18. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    баш една бивша ми го има кажано ова. само на убава, добро воспитана и паметна би го додал и сериозниот поглед кој го има :devil:
    и еднаш ми рече леле мене многу ме зјапаат ама немаат храброст да дојдат и да се запознаат со мене како да осеќаат некој страв баш од карактеристикиве погоре

ма да мислам дека ова е индивидуално.
    оние кои имаат самодоверба немаат вакви комплекси :!:

На Stoimenovska и XMaN им се допаѓа ова.
  19. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Неколку атрактивни девојки што познавам главно се дружат со мажи и ми кажале дела многу подобро се разбираат со машки него со женски. Дали женската љубомора и завист тука играат улога не знам а не е ни битно. Принципот на поларитет си работи секогаш така да нормално е да се дружиш со припадници на спротивниот пол ако ти одговара :) .

Најголем дел се плашат да пријдат зашто мислат дека немаат шанси кај неа и ќе ја гледаат цела вечер од безбедно растојание. Стравот од одбивање (корпа) кај повеќето машки е огромен и директно ги удира во его.

На mysterious и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  20. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Како машкото покажува дека ја сака девојката мислам на неговата женска?