Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661

Како тоа љубовта нема граници? И како тоа 7 години е прилично добро? Тоа ти е како јас да одам со некој кој има 28 години. А јас сум 21. Тој треба да се жени, а мене животот тек ми почнува.

Во кој свет живеете бе луѓе, не гледајте толку филмови, извадете розовите очила и бидете реални. |(

На felisitas му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kajafeminka

Kajafeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    26
    Хмм не би се согласила со ова бидејки јас и дечко ми сме 7 ипол разлика и сум во врска 4 години и баш ми е убаво :) Башка и неможам да се замислам со некој на моја возрас
    Значи мислам дека не е многу,мене барем до сега не ми биле ни малце годините со партнерот проблем

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кога го читам твојот пост , ко јас да сум го пишувала бејби блонд-само што немам двајца другари што се премногу заљубени во мене :) разликата е во тоа што јас почнав да се допишувам со еден тип кој што е неколку години постар од мене, комуникација е ок-се видовме, се запознавме (многу е затворен, изгледа многу бил повреден во минатото, па му треба време) а јас не форсирам воопшто така да што е мое ке си дојде-истото важи и за тебе, немој да се оптоваруваш со секакви мисли, живеј си го животот ке дојде и вистинскиот кога најмалку го очекуваш :)

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    додека го читам твојот пост, ми текна на еден тип со кој бев подолго време-многу пати имам пишувано за него на форумов, психопат со тапија-се срамам да кажам дека сум била со него :| само што не ми лепеше мастики во коса, и омилена навреда за мене му беше к...ва :swear: заради него ако ми веруваш го замразив цел машки род и сватив дека не треба воопшто да му се плашиш на таков, туку треба да му вратиш со иста мера,без страв и без срам :!:

5. discofilman

discofilman Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Секое тенџере си има соодветен капак а уште ако е некое специфично ке треба повеќе време и среќа додека се најде капак што му одговара за да може нормално да се затвара.Така е и со луѓето.Не секој со секого може да функционира а посебно оние што се малку поспецифични од останатите.

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. discofilman

discofilman Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
    Најдобрите бракови се темелат од другарски врски помеѓу машко и женско кои биле најдобри другари затоа што додека се другари се максимално отворени еден спрема друг па на тој начин си се знаат како дишат.Прашајте било кој психолог посебно ако е експерт за оваа тема истото ќе ви го каже.

7. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
    Некој да ми помогнеше околу моиве дилеми....?

8. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Значи незанам како издржав ама,навистина ме иритира толку многу..
    Си пишшуваме сега на фб,и овај му дрдорам нешто глупости цел реферат му пишав аи го прашав нешто и овај ми пишува само ок...??? :^) Охххх,Господе бе високо си ..Што сакаше да каже?Сум му здосадила,или пак ..?Потоа,многу ме нервира,секогаш он ми пишува,ова она како си здраво,што има,и слично,потоа ми пишува ,,друго?,,ајде бее,што сака сега пак?Ама не го сфајќам човеков,а веќе се сум му кажала претходно,како сум со кого сум,кај искачам,што правам,и пак тој ,,друго?,,И кажувам на другарка ми и ми вели абе другар ти 100% чека да му кажиш ,,I love you'' ахахах можеби?а најлошото е што тоа никогаш нема да го слушне од мене,прво заради него ми пропадна догата врска со дечко ми,а потоа не чуствувам ништо кон него...Може да ми кажеш што очекува човеков со ова? :$ Стварно не го сфаќам.. :!:

9. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Епа неможеме сега ние овде да ти кажеме што сака да ти каже, или што очекува да му кажеш.
    Најдобро ова кажи му го, дека не го разбираш на што цели со тој муабет ? :^)
    Вака стварно неможеме да погодиме што има тој во главата замислено.

10. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    134
    хаха па ако не чувствуваш ништо кон него што тогаш се потресуваш без врска . убаво ти рекла luncika ние неможеме да знаеме што точно сака тој да ти каже . можеби незнае што повеќе да те праша или да каже па затоа ти вика друго? итн.. ;)

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    Кики,можеби сака да кажеш нешто за љубовта,како стоиш на тоа поле,индиректно сака да почне темата,мислам дека сака да ти се удвара,нема што да значи тоа друго :!: .
    Ако немаш чувства кон него,кога ќе ти пишува отсечна биди речи му си шетам,си живеам што друго те интересира за мене конкретно

12. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Не знаев каде да прашам. Дали мислите дека е во ред некое девојче да трча да се запише во некое училиште само за дечко? :?: Што велите дека ќе си помисли детето за неа кога ке дознае, а таа сака да дознае? :?:

13. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    6.633
    не е во ред.тоа е твој живот.еден ден можеби ќе се покаеш за таа одлука.ниедно машко не вреди за да се коцкаш со животот.

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  14. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Не прашувам за мене, туку за една другарка што сака сега да се презапише во друго школо заради еден мувач, симпатија што и беше, а школото воопшто не е за неа :( . Јас знам дека не е во ред ама тие уште малку што не се фатија, е ме интересира машко што ќе каже, дали ќе му биде мило за девојка што му се свиѓа да дознае дека заради него менува школо или ќе и се смее? :^) И мене ми е тешко, сега останав без другарка во новиот клас.

15. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    На таа одлука можам да речам whoooow секоја чест за твојата другарка, но само едно нешто и јас ќе напоменам никогаш не вреди да си ја запустуваш иднината заради едно машко или пак во наш случај девојка бидеќи некогаш можеби ќе се покаеш за таа одлука, последиците од тоа нездрела одлука ќе ги почуствува понатаму во животот бидејќи таа во моментот е млада и затрескана и не можи да размислува со своја глава совет поразговарај со неа укажи и на грешката која ја прави ;)

16. la-lita-e

la-lita-e Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    151
    Ако треба разговарај со некој постар кажи како стојат работите,не и дозволувај да направи таква грешка. Ако не те слуша тебе направи нешто друго,не за да не останеш ти сама во новиот клас-ти ќе си најдеш другарки,туку за да и направиш нејзе услуга да не направи голема грешка.

17. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Јас со неа зборувам цело време ама џабе е. А нејзините и помагаат тие ќе ја презапишат зошто ги убедуваше дека таму сака да проба ама не знаат зошто таа сака да се запише, не знаат за него. Ако јас им кажам нешто ќе излезам кодош и ќе ми се налути :( Јас не можам да се мешам во тоа. Единствено решение е да не ја примаат во училиштето, ама тоа не знам. А знам дека не е за таму, не и одат тие работи незнам како дома и не се свесни за тоа. И уште се плашам тој да не почне да се крева утре може да и се смеат за тоа.

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    Во право си,сите ќе и се смеат.И јас се преместував во основно во друго училиште,но заради другарка,но за машко :^) ?
    Кажи да си го прибере паметот,тој кога ќе дознае ќе разгласи на сите и ќе и смее цело училиште,е тогаш ќе се чука во главата,ама ќе биде доцна,срамот ќе и остане :!:
    Колку години е дотичниот симпатија,го познава ли лично другарка ти,има ли девојка ,дали воопшто зема во предвид кој е тој,каков е по карактер или и лета мозокот 300 на саат :geek: ?

19. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Проблемот е во тоа што таа сака тој да знае, ај што се префрла не ми е јасно зошто сака да му ги каже тие работи дека за него се префрла. Напишав дека се муваа и дека за малку ќе се фатеа како не се познаваат? А тој мене не ми се свиѓа многу мислам дека е малку лош, знам некои работи за него, ама не го познавам јас лично само од гледање нејзе изгледа и одговара. Тој има многу мувачки инаку е втора година таму во тоа училиште и таа вели дека многу го сака и дека нема шанси да го остави таму на некои девојки и затоа сака да се префрли. Две години е постар хермоса ako toa prasuvas таа има 14, порано тргна на школо тој 16.
    Не знам како ќе биде ова. :|

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    14 години е,се уште незрела и не размислува доволно паметно.Да се разбереме значи не викам дека е глупава што ке го направи тој потег ама остави ја нека прави што сака.Ти си си го направила своето сега е на ред на нејзе да размисли.Можебио ке помисли дека си љубоморна на нејзе па затоа ја спречуваш да замине.
    Нека се научи следен пат од грешката што ке ја направи,а како што ми кажуваш ти како стојат работите дека сакала тој да знае за преместувањето е сигурно малиот ке раскрека наоколу а таа на крајот ке остане повредена.
    Пробај разговарај со нејзе уште еднаш па ако не сака тогаш пушти ја. :)

На hrcace и marta.99 им се допаѓа ова.