Јас мислам дека ме вика демек да ме наговори на секс, ама секогаш му кажувам нема шанси не идам кај тебе нема јас шо да барам. А и не знам веќе што да мислам искрено, зато и ми треба одговор и од друг, а се муваме некаде 1 месец и пол и нз и пред сите другари ме има заознаено сите ме знаат, нз што да мислам дали е со мене од корист или дека почнувам да му значам
Епа тоа е тоа бе чоек, сигурно не те вика да месите баница за сабајле да има ... Убаво размислуваш. Сега до тебе е колку си спремна за такво нешто. А најубаво е да си направиш муабет со него Еден отворен, убав, искрен муабет
Се извинувам што пишувам под исто мое мислење ама неможам да редактирам. Би сакала вас маживе да ве прашам, “Дали го сметате во нападно однесување, ако некоја типка покрај др слободни места праша да седне баш до вас .. ? “
Зар озбилна си со прашањево се разбира дека не. И од кај ви е девојки овој страв и претпазливост од тоа да не бидете нападни... јас во живот не сум налетал на таква девојка
ПА чоек незнам затоа и прашувам И еве си налетал на таква у виртуелен свет Не бе сериозно, премногу беше очигледно ама го прашав и си седнав до него, ама почнав да размислувам онака, шо ако е нападно, шо ако е погрешно ... И остали анализи
Помалку мисли и повеке делувај Па и да утнеш понекогаш нешто, не е страшно нема да пропадне светот И батали ги анализите, јас младоста си ја потрошив на анализирања и пак џабе, се касно сватив на крај
Значи вака кеве молам за совет за мојов проблем , се гледам со 1 дечко од ист град сме, на почетокот бевме добри другари ама не излегувавме заедно во град. И мене превише мисе допагаше а мислев дека и он ги има истите чуства за мене, тој 1 вечер миго побара бројот и јас муго дадов, од таа ден јас и он се гледавме ама тајно без обврски ама мене тогаш неми беше битно даме сака бидејки не бев подготвена за нешто сериозно. Така се гледавме година време ама не редовно туку кога и двајцата можевме и сакавме. Ама после почнав јас да сакам врска да излегуваме заедно, а он цело време сакаше да имаме секс а јас му велев дека несум подготвена дека тоа кего имам само во врска и јас мислев дека сепак има чуства за мене бидејки немавме секс цела година ако неме сакал си мислев досега кеме откачел. пред месец ипол кога се видовме он инсистираше на секс ми рече само доколку имаме секс може даме засака друг начун немало многу битна ствар му бил сексот и разбирање да имало ме убедуваше дека иако не излегуваме заедно иако неаме врска сеуше дека ако имаме секс ке бидеме исто како во врска немало даме изневерува кесум го имала само за себе. Ми велеше дека он не лажел бил искрен човек дека доколку немусе допадне нешто директно ке кажел и дека немало даме лаже ако неме сака кеми кажел навреме. И откако 1 имавме почна ладен некако спрема мене да станува се јас мусе јавував почна дури данеми крева на телефон со изговор него слушнал после тоа се видовме уште 3 пати и пак имавме секс. И он почна данеми крева воопшто на телефон вечерта беше уклучен на фб и ми пиша нешто што превише ме повреди....Baby...vidi Mislam deka ne bi trebalo dase gledame poveke...Zasluzuvash podobar koi ke bide okolu tebe koga ke sakash Ne ko jas..izguben sum i...ne se prilagoduvam na drugite tuku jas kako sakam taka da.. Mislам ne Milo mi e shto ti bev kao..guru majstor da te naucam na nekoj neshta Za da mozesh ponatamu da se snaogash polesno Ali...ne odi I ne znaci deka ne bi bile prijateli а јас на тоа одговорив дека ме искористил само за секс а он вели...Sekako nema da znae covek dodeka ne proba neli Probavme ali..ne odi... јас му реков несакам пријателство го избришав од фб денес мусе јавив и му реков сакам дасе видиме да разговараме во очи дамиго кажеш тоа а он ми вели дека сум му пишала да ме заборави и број дами избришел он тоа го сторил веке. Немало потреба од гледање бидејки што сум сакала да пишам во порака на фб и сега претешко мие се осекам искористено. И што е најлошо почнав даго молам даму звонам дасе видиме а он неми врака претечко мие го засакав мислам дека неможам без него пред него имав 2 лоши искуства кои многу ме повредија. И сега само со его успевав насе да заборавам хелп претешко мие
Девојко, дечково очигледно си го добил тоа што го сакал, а попатно и убаво те насамарил. Врати си ја гордоста, престани да кукаш по него и продолжи натаму. Друго нема.
Значи имавме секс и после сексот он на фб ми пиша дека пробавме ама ете не успеало и еве што друго ми пиша...Jas u start ti kazav deka ne sakam obvrski,deka ne sum naviknat i ne ni sakam da sе enaviknuvam,a drugoto e se kako sekoj normalen covek Ako ti ne si normalen covek i ne ziveesh normalno,jas ziveam..svakash?....I sakav da te vnesam u toj normalen svet . Јас му реков нее нормален сексот нее битна ствар а он ми пиша...Ako moeto ne e normalna pojava,ponormalna nema ni da najdesh na svetov,probaj..ke pravime muabet.... јас му реков мислев дека ме сакаш и ги имаш исти те чуства а он...Sekoj ima svoj nacin i do odreden stepen тоа миго пиша А јас не бев глупава ама ете затрескана по него се плашев данего изгубам го сакав. Ама ете денес дознав кажувал на другари дека сум му досагала на телефон дека мусе смачило од мене каков покварен идиот.
Не сакам да ти судам, ама мислам дека си стварно веке голема за да наседнуваш на вакви клише трикови од вакви "мангупи" Тоа што било поминало, сега нема веке назад... заборави на се и продолжи си понатаму со животот (и со ова поучно искуство во глава)
Ми се свиѓа едно дете од моето школо со кое си немам ни едно здраво. Пред некој викенд, се напив малку повеќе одколку што треба и му пратив порака.. ништо посебно, нешто како Здраво и такви работи, и тој ми врати, но и покрај тоа пак не си викаме здраво. Имаме еден час на школо заедно, и приметувам дека понекогаш ме гледа... Не знам што да правам, дали да превземам нешто... во безизлезна ситуација сум
Ај ми треба совет од машка гледна точка Кога девојката на на се што ќе кажете има што да ви врати т.е. да ви стави капаче Спојлер народски кажано и се уз смеа, се со шалење, без вреѓање ја сметате за ароганта по малку или итра?
Се чуствувам мн грдо Вака сношти бев излезена бевме малку у кафана онака си се расположиве малку фазла алкохол и потоа заминавме у еден кафиќ и кога влеговме внатре ме запре едно машко кое го знам онака знам цело време од летото само ме гледаше, и како се викаш ова она колкава си бла бла стандардни прашања и ме праша дали имам дечко, а јас се мував со едно машко некаде 2месеци и со него си се гледаме, и му реков дека имам го излагав и цело време ми викаше ајде пиши му порака скарај му се и како те пуштил сама да шеташ демек неш и сакаше да ме бакни ама јас се тргав а инаку и јас машково го свиѓав порано. Го посакував тоа сакав да ме бакни ама се двоумев и посилно беше тоа од мене и ме бакна, арно ама мислам дека ме виде еден другар од машково кое се мував 2месеци ама не сум сигурна не знам преѓеска се слушнавме нз ама ништо не ми спомна и сега мн сум загрижена да не го изгубам само заради една авантура, и ако стварно тој беше другар му ако му кажи леле не знам шо да прам, а ова машково шо бев сношти со него ми рече да го адд на фб ама јас не го адд. Ме гризи совеста, криво ми е сега за тоа шо го напрај сношти и + под дејство на алкохол ама сега се случи, само не знам шо да прам ако тој беше другар му и му кажи не знам шо да му речам или некој лага не знам а не сакам да го изгубам веќе почнува работава да станува сероизна со него.
Значи вака... момчето што ми се допаѓа е во врска со друга. Меѓутоа преку овие мреживе ја и он нон-стоп комуницираме и тој ми пишува прв. Исто така секогаш ми понудува да се гледаме на камера на пр. вака тече разговорот : Jas: eejj sho prais? On: niso eve, sakas kam. ? или он прв Сакаш кам? Ме интересира дали значи нешто тоа што секад ми пишува прв и сака да се гледаме на камера. А пак во живо секад доаѓа ќе ме прегрне ќе ме бакне и сл. Исто така имам една случка. Он учи во друго школо а јас морам да минам таму за да идам дома и таму иима автобуска станица и таму чекам автобус. Исто така таму се и др пријателки од школово и со нив чекам автобус. така еднашка он седеше и ја го видов и он мене и јас му протерав инает и не отидов да се поздравам со него а он скоро цело внимание му беше тоа дали јас ќе се поздравам или не. Откако дојдов дома се вклучив на фејсбук и овојпат прва му пишав и он ми рече : pamtam za preeska. jas: sho pamtis on: pa na avtobuska ne se pozdravi so mene ako ako ... Што значи ова? Мн. сум збунета он е у врска ( да напоменам) ... одговори ми што побрзо те молам ... Благодарам Однапред
Ако на првиот состанок девојката се појави во кратко и мн деколтирано фустанче тоа ќе и биде плус или минус во вашите очи?
јас колку што знам, на прв состанок треба да се појавиш во нормално издание-како за на кафе-да не откриваш многу да не испаднеш премногу лесна во неговите очи, а за од машка гледна точка-машкиве нека помагаат
Фала на одговорот. И јас мислев така до скоро, ама веќе не. Пошто не ми одговара тоа мислење , ако може и машките да ми одговорат, дали и они исто мислат, или не им смета и не би сметале дека таа иде со мн машки.
Ако и стои добро и не делува „ефтино“ нема никаков проблем но треба да знае убаво да искомбинира и да има осет што и колку ќе покаже
Мислев баш за тоа колку ќе покаже, ако е малце попровоцирачки, дали на прв состанок би било минус или не.
Ако покажува на ефтин начин ќе биде минус зашто ќе помислиш дека нема стил и нема поим од мода, ако пак се скоцкала ем провокативно а сепак елегантно (одбрала складна комбинација, фустанче, ташна, сандали) тогаш секако ќе биде плус Тоа дека најубаво ништо да не покаже главно жени го мислат