Форумџика на годината

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. invisible666

invisible666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    Најубава жена на светот е жената што ја сакам,така да,ако сум во врска,таа е најубава за мене и нема да се пуштам на други.

2. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Кај сме се собрале сите светци тука бе, пу пу, а жениве само бараат совети од нас, а нас не не бараат :(.

Он топик.

Па така е, треба да си прилично плиток (а самата човечка природа е многу плитка, добар физички изглед = добри гени, па ај да се париме) за да одбереш физички изглед пред некој по комплетен пакет, притоа целосно занемарувајќи и карактер. На крај тоа и ќе те задржи нели.

Јас сум бил во ситуација, во врска и сум запознал многу убава девојка, и сум си помислил со што те хранеле тебе човече, види се... ама после сум бил целиот ексајтед на еден пропуштен повик од љубената, и ај да ја чујам, не сум ја слушнал тој ден...

Ако имаш чувства и ако си искрен во врската, среќен си и веруваш дека девојката до тебе е посебна, тогаш остатокот може само да ти предизвика кратка насмевка, или како што велат, тоа што е убаво и на горниот му е мило, нели?

Ама за неш повеќе, да скршам добра врска само затоа што мајка и ја напраила со убаво лице/тело? Не.

п.с. би се зачудиле колку убави/згодни се малку (повеќе) изгубени во кревет а машките ги мешаат овие два поими :D. Немаш гаранции за ништо, а окото лесно се прелажува.

На Hipica, SnowWhite91, mimiiiii и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Леле:) фала ви на сите, ми ја решивте мистеријата. :D :*

4. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Може е малце оф-топик ама морам да пишам :D
    EleMental, човек, јас се заљубив во тебе ... ама најсериозно :inlove:
    Значи, тие коментари што ти ги имам прочитано низ разни категории се мислења кои ги има мојот совршен (замислен) маж. :l:
    И самата на себе си викам: „Еј SnowWhite91, па не мора да бараш повеќе. Еве го твојот маж од соништата“ :lol:
    Секоја чест за ставовите. :handshake:

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Да не падне некој спојка тука :lol:
    Извинете за оффтопик :D

6. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    :angel: :wasntme: :$
    :P

7. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Не знам дали прашањево треба да го сместам во оваа тема, ако не префрлете го, не знаев каде на друго место. Не дека има некоја врска со мене, туку чисто онака ме заинтересира да слушнам мислење од машки дали машките во пијанство го зборуваат она што НАВИСТИНА го мислат во реалноста или пак напротив- измислуваат невистини токму тогаш?

8. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    ^ Имам чуено дека она што трезниот го мисли, пијаниот го зборува :)

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    http://www.youtube.com/watch?v=h6xbln5dzPI
    Епа нека се одлучат машкиве кога вараат пијани биле пу пу не се важи а ако изразуваат љубов тогаш од срце е :lol: :lol:
    Јас мислам дека трескаат глупости тогаш , исто како и жените :drunk:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Не знам каде да прашам ама ај ве молам совет! Бившиот сме скарани повеќе од година во последно му пиша на мој другар цела порака полна со закани..ако ме видел со машко кузнај шо ќе ми напраел ќе ми вадел муабети ќе ме истепал и шо не! Луѓе ве молам кажете шо да напрам не сум спана со вечери цело време сум под стрес..! :/

11. kamikazus

kamikazus Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    70
    Сега да се разбереме вака... Алкохолот, независно дали се работело за машко или за женско, не те прави со сила да лажеш или да изневеруваш... Алкохолот само прави да излезе она вистинско јас што секој го потиснува во себе плашејќи се од последиците...

Или со други зборови кажано...

Ако на трезно ти било срам или си се плашел од одбивање за да го направиш првиот чекор кон некоја девојка, на пијано го нема срамот или плашењето и настапуваш...
    Ако на трезно од х причини си ги криел чувствата, на пијано тие х причини ги снемува и се отвараш...
    Ако на трезно си се воздржувал да не изневериш затоа што си размислувал на последиците и за тоа дека може да те фатат,на пијано не размислуваш воопшто за тоа и изневеруваш...

Или...

Ако некој ве изневерил и ви вели дека е тоа затоа што бил пијан, тоа е точно... но не точно дека ве сака ама ете бил пијан... туку точно дека трезен немало да изневери затоа што тогаш нема храброст...
    Ако некој во пијано ви каже колку му значите и колку ве сака и тоа е точно...
    Ако некој на пијано ви се пуштил, не е тоа затоа што тогаш му текнало, тоа размислување било и пред тоа, ама тогаш собрал храброст...

Или да одговорам на прашањето...
    Ако ви кажал дека ве сака само на пијано, верувајте му, вистина е... ама потрудете се да го направите да се чувствува доволно сигурно да го каже тоа и на трезно...
    Ако ве изневерил на пијано...или бегајте со време или ако не сакате да верувате во вистината, потрудете се и ќе ве изневери и трезен еден ден...
    Ако ви се пуштил на пијано, не го одбивајте туку така... сепак вториот чекор на трезно е полесен после првиот на пијано...

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    За неверството беше шега , само глупав изговор. Точно е дека си кога си пијан имаш повеќе храброст.
    Ама и ги преувеличуваш работите во пијана состојба и често трескаш глупости .
    Епа девојките нека тргнат од себе не верувам дека и дејството на алкохол е различно кај жените и кај мажите , освен што жените побрзо ги фаќа .
    Ама колку рабооти сме кажале што не мислиме или некои имаат потреба да изразуваат љубов на било кој им е во близина имав другар кој кога беше пијан на све живо и диво се пушташе и сите ги сакаше :D

13. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.642
    Допаѓања:
    9.157
    зошто толку се загрижуваш,има полиција фино лепо пријави го дека те вознемирува,ќе ги покажете тие пораки што тој ги напишал на твојот другар,и обавезно извести ги родителите :!: .
    смири се,не вреди да си ги уништуваш нервите за некоја будала :hai:

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    Cisto da spodelam sto se sluci periodov.. Tipot se ligavese:ti si prekrasna devojka ne sakam da te izgubam radi moi principi, vekje ne ti gi sponuvam bivsite izvini bla bla... ajde pominav nad toa. posle den dva postiram pesna na fb i mi stava lajk eden zabolekar (mi izleze vo presret mi napravi zabi ova ona, me adna na fb ,mlad tip e ama nisto posebno ne sme imale osven bos muabeti i profesionalni kontakti, kako si sto si, mislam deka si ima i zenska tipot).. fintava e sto jas sum mu stavila lajk na slika pred 3-4 meseci ne se ni sekjavam koga tocno, ama onaka random ne deka mi se svigja ili sakam nesto so nego(mozda i zglresiv so toj lajk posto imav decko ama ne sum mislela nisto loso). i ovoj videl i lom me napravi. Glavata ne znaev kaj mi e..mi se javi so muabetov: Kravo edna sram da ti e koj ti e toj, u kurac nosi se , pusi kurac vakva si takva si, vekje nema da me vidis... ZA EDEN LAJK! Glavata ne znaev kaj mi e, prosto ne mi se veruvase do kaj moze da otide negovata bolna ljubomora ili ne znam sto i da e, kako i da e ne e normalno, mu pisav poraka mu kazav toj da se nosi u kurac i deka ne me zasluzuva. Sega patam ama mislam deka vekje site granici gi nadmina. Ne sakase ni da me soslusa zosto lajk sum stavila, odma me osudi. Svinja.

15. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    pa ako si probala na site nacini da uspee vasata vrska a ne biva mislam deka znaes so treba da napravis

16. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    poveke od godina a duri sega zakani?

17. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Лејди 19 ај што бил љубоморен за лајкот, и мојот бил љубоморен за некој лајк..
    Ама не ми се верува како ти го кажал сето тоа? Добро мислиш ти дека после сите тие зборови што ти ги кажал он те почитува?! Он нема трошка почит према тебе, се понаша ко да си најголемата дроља, или уличарка... Таа постапка не може да ја направи некој возрасен, разионален дечко кој вели дека те сака.Ако те сака ке те почитува и нема да користи такви зборови за да те вреѓа .
    НЕ залажувај се мислејки дека неговата љубомора доаѓа од преголемата љубов, типов има сериозен проблем..
    Не си помислила некогаш дека неговата љубомора не сакајќи може дури да заврши и со некоја модринка?
    Овој е очаен и одма да го откачиш..

една врска не е поврзана со окови, врската е поврзаност со љубов, доверба и почит..

18. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    pa glupo e nekoj vo faza na udvaranje da te prasa za odnosi

19. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    pa prasaj go u oci ako ne e pi*ka u dusa ke priznae

20. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    Благодарам за советото, искрено и мене веќе ова не ми личи на љубов, ги надмина сите граници да ме навредува од дното на душата, а пред 5 мин ми викал дека ме сака... дури и му обајснив дека тој лајк е ставен кога бевме скарани летово, ништо не го интересираше . претера стварно не можам веќе