не оди така , затоа велам не е се црно бело, едноставно неможам да седнам и а разговарам сериозно немам уште простор велам,поголем беше интересот порано пред некое време, е сега ќе се јави одвреме навреме да излеземе ....изгубил интерес.....охх боли на его и се прашувам да не згрешив некаде...муабетот е ок,ама има топло ладно како нема пошто гледам цел свет функционира на„гледање„ одвреме навреме....боже мој што ми е смешно такво гледање пошто не оди никаде само дружба и исполнување на потребите...тоа е...
Ехеее , дури понекогаш може да те изненади креативноста и посветеноста за да те види гола во кревет И да ти одговорам на прашањето , да нема граници и е без почит и осет кон другата личност Па ние мажите незнаеме да искажеме чуства на прав начин , сакаме да ги искажиме а да не испаднеме weaklings и така бараме разни начини кој се чудни и несватени али на крај испаѓаат како што треба , па во овој случај наместо да ти каже дека сака да му бидеш жена решил да те баци по чело
Јас имам ептен мутав проблем.... Се почна многу убаво , ме адна типот на Фб и јас прва му почнав муабет, и ја опраивме цела недела си пишувавме од сабајле до вечер , и тоа фини муабети , и покажа гоооолем интерес за мене , многу убави зборови паднаа и се останато.Арно ама еве денес цел ден го нема , гледам постирал некој објави и слично го нема да се уклучи.И се уклучив пред малку јас тој беше тука , арно ама во секунда го снема се исклучи значи одма! Сеа незнам што да мислам? Да не му се досадив или слично?Обично јас прва му пишував. Гледав да не бидам нападна ептен опуштен муабет терав , вчера се беше ок , само вечерта не бев воопшто уклучена , па да не се налутил ? А и број ми даде се договоривме да се видиме све.Ми кажа дека сака да ме гушне и баци коа ќе ме види , а не е дете 26 ги има. Не знам што да мислам, што да правам , ништо незнам ...... Совет ?
се зезал само можеби, интересно му било да си чата , пошто штом се изгубил откако си се уклучила на чат значи бегал од тебе....си правел интересно човекот, можеби има девојка па фетиш му е флерт на нет со други девојчиња и тн...колку грубо реално да звучи од тоа што си изнела мене така ми изгледа,,,
Зошто ЕДНАШ не можат да не се преправат дека не знат што мислиме ко ке речиме нешто шо не му се слуша...Да речат еднаш да злато,знам на шо мислиш а не кажи мори изјасни се не сум јас читач на мисли да знам шо ми збораш
сериозноо??? а да излезете надвор и да направите муабет со вистински луѓе,наместо да се ѕверите во вашите мали екрани ?
Што си се зачленила на форумот кога не сакаш да се ѕвериш во екранот?! Излези надвор со вистински луѓе
Незнаев каде да пишам затоа тука Еден многу близок другар ми кажа дека е заљубен во мене веќе подолго време и дека сака да бидеме заедно од него ич не се наедевав за такво нешто односот секогаш другарски ни беше многу, утре треба да правиме муабет како да го одбијам а притоа да си останиме пријатели? И да во исте клас учиме
Од пријателството што сте го имале збогувај се...Никогаш нема да биди исто како порано,или него ќе му биди незгодно или тебе...Ти размисли дали сакаш вистина да го одбиеш или да му дајш шанса...Ако неќиш ништо со него едноставно речи му да не го залажваш...
Машки ми требаа совет од вас како вие би постапиле како би се однесувале во таа ситуација и што би требало девојката да направи за да го смени тоа лошо мислење,тој страв дека би МОЖЕЛО нешто да биде кога девојката искрено сака...Синока испаднав со момчето се слушнав со на братми другар тој има девојка сакаа да се видиме да излеземе и јас не сакав толку груба да испаднав им кажав во ред јавете ми се кога ќе стигнете во град...МУ кажав на моето момче за тоа но на него како да не му беше мило...Во град не чекаа другар и другарка...Во близина на кафичот се видовме случајно со другарот на братми беше неговата девојка и еден негов другар одевме во ист кафич...Го приметив дечкоми не му беше тоа тоа почна на девојката да и збори дека сме верени дека сме завршиле во матично и ред такви работи го приметив дека веднаш смени одмнесување...Другарот на братми почна да се зеза демек ќе ме одведел он дома по пат му било тоа...Се заебававме му велев носи ја девојкати не мене , девојка му не изреагира бурно бидејќи тие се таков тип цело време се смеат се шалат...Кога си отидоа другарот со девојка му и другарму останавме со тие што бевме договорени го приметив дека не му е тоа тоа сто пати му реков кажи ми што те мачи тука сум за тебе ако мене не ми се отвориш со кого друг би зборел но и понатаму ми велеше НИШТО НЕ МИ Е!! Во неговите очи приметив дека му се плаче....Кога си дојдовме дома си легнав и јас и он ми рече ќе ти се јавам но го немаше... сабајлево видов едниот телефон беше исклучен но подоцна пробав беше уклучен и сватив дека е станат од спиење,но не ме побара...Му се јавив и му кажав " јас секогаш кога ќе отворам очи прво нешто што ќе направам го земам телефонот да му се јавам,пред да излезам од дома за некаде го земам телефонот да му се јавам,но ти стануваш и не ме бараш каде и да одиш додека не ти се јавам јас незнам дека си излезен но повеќе ни јас нема да го правам тоа " само ми врати "немораш да го правиш тоа"...Отпосле ми кажа се додека си со мене нема друг да те носи дома а јас му одговорив како можеш да помислиш дека би те оставила и би тргнала по некого доволно сум свесна што правам а и плус и девојкаму беше таму зошто не би реагирала таа бурно ако навистина би имало нешто ... Но тој е убеден во тоа дека јас би го изневерила со некој друг иако тоа беше една мала шега...
и мене ми тр мислење од машки а и женски Има еден тип со кој неколку месеци се муваме,сега па по 2-3 недели,па пак и се така веќе скоро 4 месеци...значи ништо сериозно до сега,ама не значи дека нема да биде....затоа ме засега следново...типот бешее крупен,не дебел,онака малце крупен...и сега ослабе некои 4-5 кг...а и јас имам неколку кила повеќе и стално збориме за диети...знае дека сака да ослабам и немам некоја посебна самодовверба со килажата...и сега,ми кажа дека ослабел,и таков - ќе вежбаме заедно ќе правиме ова,јади ова,јади она...и ми пукна филм,го прашам дали сум му грда што сум дебела и ми рече не,напротив сакал облини и салце,..ама што кога стално ми збори за слабеења?! навистина ме фрустрира и ме збунува... сака да каже,да наговести нешто или,...??
девојко,кој и да е,одма го батали со такви ставови.голем процент од машките мислат дека девојката треба да е слаба ,па и ние сме луѓе,нели може некогаш да варираме со тежината ? како прво типот не ти е дечко,како второ мислам дека сака да ти се подбива зошто тој ослабел,а како трето,најважно е како се чувствуваш ти,дали сакаш и дали мислиш дека треба да ослабиш . најдобро во лице плесни му го тоа што стално ти спомнува слабеење и прашај го што мисли со тоа.мене лично ми изгледа дека е исфрустриран тип,или тип кој бара само естетика,за таков не вреди да се нервираш .поздрав и се најдобро
Го имам ептен отворено прашано...ми има кажано дека не сака да слабеам туку да си одржувам форма и фигура...и ај сега. А секој муабет е за диети.ПА АМАН. цел живот мака со кг,цел живот...
па тогаш слободно откачи го,незнам зошто го трпиш кога си свесна дека нема да те засака . ти ја намалува самодовербата и те прави депресивна а кога си депресивен посегнуваш и по повеќе храна.сето ова ти го зборувам од искуство.не дозволувај никој да ти наметнува ставови.тој што ќе те сака ќе те сака таква каква што си
е јас да ви кажам нешто ама по мое мислење, значи по мое мислење јас ко ќе имам 17-18 години зависи кога и како тогаш навистина ќе сватиш нешто што треби да се биде со него едноставно нема што да коментираш тука на форумот, ќе си фатиш дечко ко ќе сакаш и ќе сватиш како е исто и така и тој а не вака „откачи го, не ти било дечко, не си одговарате пар, збогувај се ама НЕ ТАКА туку она што чуствуваш искажи го тоа што сакаш да му кажеш и не гледај другите што прават и што зборат тоа е ТВОЈ ЖИВОТ и се ќе биде во ред................... сепак знам дека тука можда направив некоја грешка и се извинувам но тоа беше по мое мислење нели..СЕКОЈ ЧОВЕК СИ ЗГРЕШИ ! Поздрав Девојкии
Малечка ќе ти дадам мој совет (иако бараш совет од машки) Мене ова ми мириса на страшно голема љубомора - човекот не може да поднесе да сте во друштво. Се лути затоа што твојот другар те понудил да те однесе до дома, а при тоа ти си одбила пред него. Што има тука да се нервира. Па сепак друштво си е друштво нека не очекува тој да се излезе во кафич или било каде и само да се молчи или да се прават сериозни разговори, не е ни место ни време.... Незнам колку време сте во врска и како стојат вашите интимни работи, ама оние муабети дека сте верени пред друштво мене ми личи како да сака на некој начин да те ’обележи’ за утре и да излезиш никој да не те задева! - Па нели ти си верена/мажена едно исто. Мој совет ако врската не тие уште од оние сериозните откачи го за да ги спречиш проблемите во иднина во врска со љубомората. Ако врската веќе тие прилично сериозна зборувај му и излегувајте колку што можиш повеќе со друштво - со една цел да не си ја загубиш слободата заради нечија љубомора, и не дај Боже ако утре се скарате да немаш никој покрај себе и да бидиш сингл со потонати бродови! Нека се лути колку што сака не попуштај, зошто ако му попуштиш не очекувај утре тој да ти рече фала, баш можеш и неколку навреди да си слушниш! Не заборавај имај си слобода и секогаш бидиси своја на било кој начин! поззз