Ама изгледа мушкарциве вечерва не се заинтересирани да делат помош, ама ако, јас побарав, а тие кога ќе видат можат и после два дена ако сакаат да ми пишат ЛП, јас сум отворена за делење ама и за барање совети. Па сега, ни останува само да чекаме да се јави некој расположен за помош
Ве молам одвојте малку време за мене Дали е правилно да се навретеш на минатото,нели минатото е само минато
Ајде нека се појави машко ве молам! Што би помислил ти за девојче што ќе дозволи да имате секс по вториот состанок и тоа ти да бидеш среќникот бидејќи е таа девица Воедно си и дал до знање дека ти имаш женска и со неа врска не ти е во план ...Кажете машки ваше мислење ве молам(и разговараме за машко околу 28 години не е некој недораснато детиште) поздрав
сакав само добар совет и размислување да знам што да правам понатака,не ти требаше оваа иронија и сарказам,Мистериозна.
Ја ке казам дека како прво девојчето е недораснато, а не машкото, а друго машкото сто се занесува, Душко Кртола ли ? ако не знаете кој е тој, пуштете Vratice se rode
Твоја грешка што не си можела да ја исконтролираш љубопитноста . И сега си на самиот раб да си ја уништиш врската. Глеј заборави го тоа, и продужи у врската очигледно дека го имаш човекот до тебе што ти е на иста фрекфенција, за чиста глупост ке го изгубиш , ако не него врската ке си ја поквариш. А тоа гледање пораки и враќање у минато е чиста замка за сегашната врска.
Добар совет ти дале...И јас така имав можност да влезам и да изнапрочитам се,ама ко размислив од друга страна дека како јас шо пишам и тој пиши и како јас што некам да ми влезат на фб така и тој неќи и така да,ја оставив љубопитноста на страна,па зошто да си уништам врска од 2 години за глупост...Чим е толку со мене значи ме сака,не би се замарал инаку...Затоа заборави,добро ти рекле,поздрав.
Ајде цури тука сум барајте љубовни совети од мене како машки експерт за љубов. Ќе ја избришам поракава после некое време, само да пријавам присуство. Come on girls, пукајте. Ве очекува момак со тестостерон. Пошто поракава не може да се избрише што да ви кажам. Уживајте и читајте ме. И не ми ги спојувајте постовите, респектирајте ми го правилото 1 пост = 1 љубовен проблем, инаку ќе ја бојкотирам темава, па тек тогаш да видам кај ќе читате како размислува младич како мене. Моите мислења злато вредат затоа што ве водам низ тајните на машкиот мозок.
Би бил пресреќен да сум во дадената ситуација. Машко околу 28 години е доволно големо магаре да знае што сака во животот. Јас на тие години и те како би бил среќен да воведам млада момичка во тајните на сексот и да ја отворам т.е. отпакувам премиерно. Гледам ти имаш 18 години, така што сметаш ли дека треба да му се предадеш? Ако сметаш дека тоа е вистинскиот потег, go for it who's gonna stop you baby?
Спојлер Цури не пишувајте толку долги пораки стварно ќе ве бојкотирам хаха. Без навреда ама од ова што го прочитав дечко ти е плачипичка, глуми жртва и се поставува како мекушан, а од друга страна сака да врти повеќе женски во исто време и да се игра со твоите чувства. Според мене е незрело детиште! Ако те интересира повеќе и подлабоко да седнам да се занимавам со анализа, слободно кажи.
Mалку си параноична тоа морам да ти кажам, no hard feelings girl. Не му ја мисли толку и не се секирај зашто се исклучил кога ти си се вклучила можеби имал нешто работа или немал време да пишува со тебе, има безброј опции. Најарно договорете се на кафе, пошто познанство преку интернет како почнало така може и да заврши. Најдобра опција е средба во живо и зацврстување на другарството, кое после некое време може да премине во врска, а може и потполно да престане да постои.
Зависи која возраст си ама пошто сте ист клас и ваљда си родена 96-та год. како што ти сугерира никот имаш 16-17 год. Епа ќе го одбиеш така што ќе гледаш да не го повредиш прво. Ќе гледаш на шала да му кажеш абе ајде не се зезај кај јас и ти можеме заедно видиш ли колку се караме/тепаме/_____ (некој таков збор произволно). Гледај да ја свртиш работата на зезанција и да не бидеш премногу сериозна инаку ќе го фрлиш детето во депресија.
Веќе имам одговорено на ова прашање ама одговорот е во суштина ист. Значи воопшто не е добро едно машко да покаже емоции, романтика, мекост или сл. пред други машки затоа што ќе се најде под сеир и зезанции. А и глупо е машко да се лигави со женска пред други машки, затоа фино лепо ќе си ја одведе цурата на страна и ќе ја љуби во мир.
еве и од мене еден совет девојки , немојте да бидите толку ладни спрема машките ,едвај чекате некој да ви пријди а потоа уште не дојден до тебе одма имате намера да му фрлите една КОРПА , па кој век сме еј немојте така ако ви се допаѓа слободно одете со него направетеси муабет а не да го одбивате иако во потсвеста знаете дека ви се допаѓа дечкото... незнам зошто така правите ???
Така е бе брате потполно си во право. Женските се чудни суштества не го спорам тоа. Од една страна плачат и кукаат за љубов и внимание, а од друга страна кога ќе го добијат тоа на тацна газат по дечкото и го отргнуваат од животот агресивно. Мора да одлучите што сакате. Додуша и менталитет на овие простори си игра своја улога, истите цури кои ги дискутираме во Америка или западниве земји уште на прв состанок ќе си ги рашират нокчињата и ќе уживаат во убавините на љубовта и сексот, ама тука има кој да ги оговара, да им пушта муабети, да им лепи етикети итн. и затоа си седат/глумат мирни.
ама па и не мора да се плашат од тоа шо некој да не ги оговара,зашто можат да се договорат со машкото да излезат од тоа место и да заминат некаде каде никој нема да ги види, а за ширенје ноџиња кај нас па тие не се спремни можи немаат ни кондом во чантата затоа ние носиме
Ајде пичко-ловец да видам шо ти ке кажиш за мојта мака Си имам дечко две години,порано беше карактерно како твојот ник...Абе не поминваше ноќ а тој да не е со некоја...Ми се пушташе година дена,јас неќев пошто го знаев за многу расипано чоече а и плус то планирав чесна до брак да си останам.. Е сега бидна што бидна се фативме и чоекот е многу сменет барем така мислам...Нема везе,муабетот ми е друг...Моментално не сме во исти градој,е сега мене ме јадии една мака и ми е многу страв да не го фати некоја криза монотонија па да си се врати пак на стариот што си беше пред да се фатиме...