Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. svetle333

svetle333 Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    4
    Уф...совет сакам :^) !Со дечко ми сме во врска нешто повеќе од 1 год.Почна да се оддалечува од мене(досега не беше така :@ ),знам дека не би можел без мене,но зошто е проклето горд? :^) толку е интересно ли женско да те моли за да излезете на кафе,за да се смирите,општо за било што?! |( Дали да се тргнам од него? Што да направам за да почуствува колку е тешко да сме еден без друг.... :?: Несакам да го изгубам!!!Советчиња... :P

2. Maleckata5

Maleckata5 Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    4
    Машки барам мислење од вас...Дали ви е толку нормално да си ја загледувате вашата БИВША колку да видите со кого оди...? Дали е толку нормално тоа за вас и дали според тоа вие сеуште имате нешто за неа во себе...?

3. UUUUU

UUUUU Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    Направив голем погрешен чекор свесна сум :sweat: ,незнам што мислев во моментот :@ :@ Од тогаш се гледавме често многу е опуштен кул,но веќе го нема цела недела му пишав лигхт пораче али не врати што да првам да му се јавам или? те молам дај ми некаков совет

4. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.768
    Допаѓања:
    6.548
    сакаш совет,епа не знам каков совет да ти дадам.си направила веќе што си направила.си знаела има девојка тогаш што мајка бараше да легнеш со него.или си мислеше човекот има фирма па ќе ме земе за жена.спушти се на земја,фати книга и ова нека ти биде школо за нареден пат.

5. UUUUU

UUUUU Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    Во никој случај не мислев на нешто такво ! И веќе нема женска,за моја среќа се простила таа со бившиот.

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.768
    Допаѓања:
    6.548
    си кажав само мое мислење.најдобро ќе биде да го заборавиш човекот за да не се повредуваш.

7. UUUUU

UUUUU Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    Тоа ќе ми биде најдобро,но како ? :sweat:

8. Maleckata5

Maleckata5 Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    4
    Момци ми треба ваше мислење...Со мојот дечко за 3дена правиме година и месец...Го фатив како крие работи од мене се скаравме поради фб и го деактивиравме и двајцата дознавам дека се пуштил на 6 месецов и не ми кажа синоќа се ѕвереше во бившата да види со кого оди,сабајлево ми пукна и му кажав и за фб и за тоа со бившата но тој почна да се расправа со мене дека сум зборела со некој што он ги мрази и на крај му докажав дека греши и дека тој број што го видел е негов...Не сакам крај на оваа врска но сакам да свати што губи...Секој мој чекор тој го знае се што ми се случува се што правам се знае...Се правам за него и во интимни односи и во психички настојувам да го задоволам,но тој ми вели АКО ПРЕКИНЕМЕ ЌЕ СВАТИШ ШТО ГУБИШ..Не го сакам крајот но му реков САКАМ ДА СУМ МАЛКУ САМА ДА СВАТАМ ШТО САКАМ ШТО ЧУСТВУВАМ ВО ШТО ВЕРУВАМ КОЛКУ ТИ ВЕРУВАМ ШТО ИМАМ ПОКРАЈ МЕНЕ...Незнам колку правилно постапив во последно време многу се караме и неможам веќе да издржам ја сакам оваа врска знам дека и тој ја сака но неможам повеќе со расправии,незнам дали постапив добро што ставив пауза на оваа врска...Кажете ми според вас мислење,машки сте и поискусни за мислењата на секое машко

9. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    си прочита? ;)

10. Maleckata5

Maleckata5 Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    4
    да сеа а ти?

11. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    и ?? :!:

12. S.N.E.G.U.L.K.A

S.N.E.G.U.L.K.A Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    49
    Па не мора машко.Ова може да се одговои и од женски аспект.
    Јас за тебе во прв поглед би помислила дека си лесна и не би планирала ништо сериозно со тебе(значи да се разбереме,доколку би била во улога на машко).
    Како што кажа се работи за 28 годишен,значи не е некое недораснато детиште,меѓутоа ти имаш 18 и според ова што го правиш,а ти дал до знаење дека има женска,па ти се сметаш за дорасната,созреана ? Ма дај ти се молим...Си требало да бидеш среќна што си невина и невиноста да ја изгубиш тогаш кога ќе најдеш некој што ќе го сакаш и што ќе те сака искрено,а не да се впуштиш во прегратките на некој човек уште по вториот состанок.Ми нема смисла мене ова.После ебе*е нема каење.Со помин нека е.Ти бараше мислење,а не совет па тоа и ти напишав.

13. Muffin.Love

Muffin.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    15
    Дали вие машките обрнувате внимание на тоа како девојчето е облечено и дали е средена?

14. kamikazus

kamikazus Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    70
    Нормално дека обрнуваме внимание на тоа како е облечена и дали е средена. Е сега колку е битно т.е. дали е од пресудно значење тоа зависи од машко до машко, но не верувам дека постои машко што ќе рече: Ах, не ми се допаѓа оваа, премногу е средена и убаво облечена.

15. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    нормално дека да, усте кога ке видам ако ми се допадни како е облечена и средена можи уште одма да ме шармира таква девојка , сите велиме дека облеката нее важна ама ете некои според облеката можи да откријат дали им се допаѓа девојката или ова-она... 8) :)

16. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    бившиот сакал да се сретнеме и да расчистиме а не ми е јасно што кога му кажав дека несакам да сум веке со него и сакал да знае зошто несакам да сум со него,што мислите да му пишам некоја порака или да одам и да му плеснам се у фаца што мислам за него,инаку он не ни заслужува ни да го погледнам и сакам да знам кој е најдобриот начин да го повредам како што он мене ми направи ама ич не го жалам и не планирам да сум пак со него бидејки е безчуствителна кукавица,несакам да звучам злобно но заслужува се најлошо,сакам да страда како што јас страдав :devil:

17. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Ако имаш моментално дечко, нема зошто да одиш, безцелно е, ако немаш пак е безцелно :) затоа размисли убаво, ама мој совет е ако не го сакаш и ако сте завршиле немој да одиш, немој :)

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    немам дечко моментално,фала на советот :)

19. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    4.835
    UUUUUU јас да сум машко би те оженил. :nod:
    Невиност и оплакување се даваат на тој што ги заслужува. Нека ти стане дечко, па после му ја мислете. Зошто да се изглупираш за после да зажалиш? Дечкото не го знаеш убаво, не знаеш како ќе изреагира, а и млада си.

esperansa777 не му ја исполнувај желбата. Нека го копка, ако му значиш навистина нека го копка. Тоа што не си повеќе со него ќе му биде доволна казна. Откачи го тотално и не му се замарај. ;)

20. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    132

дефинитивно да не одиш,таа страница од животот веќе си ја затворила за тебе тој не постои така да зошто да се потсетуваш на минатото :) не се спуштај на негово ниво само за да му вратиш нема потреба. таа тема нека биде зад тебе и се ќе биде добро :*