Како тоа машките се прават дур да те добијат , да биденш негова мисалм не да те добијат в кревет и како после неколку излегувања одма оладуваат , сосема нова личност се појавува ново понашања ?! Што во таков случај тие очекуваат од девоќите ? Едноставно ме интересира зошто скоро ако не и сите машки така се оденсуваат ?
Значи вака: се запознавме 30 декември 2011 година, од тогаш имаме одличен контакт. Цела година се симпатизиравме, значи не превземаше никакви чекори, дури по цела една година на 30 декември 2012 се смуваме, и се имаме мувано само неколку пати, не многу. Проблемот е во тоа што го сакам премногу, си пишуваме на фејс, се поздравуваме кога ќе се видиме, ама со сега нито еднаш немаме отидено на кафе, зошто имам чувство како да се срами од мене, а жива здрава сум нисто не ми фали. На пример немаме ниту една заедничка фотографија. Зошто е таков, и што да правам понатаму со него а ми нема речено да се видиме цели месеци но сеуште сме во добар контак. Што да направам за да почне повеќе да ме забележува Хелп ми
Сепак, јас со типот што ми наоѓаше маани малку поостро се поставив последниот пат кога бевме излезени, па сега како ќе биде нека биде. Нека не мисли дека тој самиот нема маани или дека е совршен. Или ја поправив работата или сосема ја уништив. На ниеден начин не го повредив или навредив со зборови, само му кажав дека можеби мојот карактер му е интересен и го привлекувам ама има нешто што го кочи. Па ќе видиме што ќе биде понатаму. Искрено се надевам дека ќе може да бидеме во врска ама којзнае, ќе покаже времето....Сепак фала за мислењето
Најверојатно се срами од себе и не може да се отвори и во тој случај имаш две опции или да се одалечиш или да почнеш да ги засукаш ракавите во свои раце и ти да бидеш девојка од акција. Но ако машкото не е персона активен сега на тоа поле што ќе се случи после 2-3 години ти целовреме ќе инвестираш?
тоа зависи и од твоето однесување. Одкако ќе те добијат за да не се случи тоа, не би требало одма да се препушташ, уште треба да се правиш како „тешка девојка„. Колку полесно те добијат, толку полесно ќе те заборават.
Сепак, му дадов простор да ми покажи дека чувствува нешто за мене, ако не покажи...паа толку полесно ќе ми биде да го заборавам...не можам да бидам со некој кој само ме критикува и покажува дека не му одговарам...ако го заболи тоа дека може да ме изгуби, ќе направи нешто, а ако не, сигурно постои некој друг кој ќе ме прифати и мене и моите маани
Го прашав зошто ме игнорира во последно време, ми рече дека од сега па натаму навистина ќе ме игнорирал за да видам што значи некој да те игнорира. Му пишував но не враќаше тоа се случи вчера вечер од тогаш ми нема пишувано. Што да правам, да му пишам нешто или да чекам тој можеби ќе пише, а што ако му пишам и пак не ми врати? За џабе ќе се понижувам Што да правам?
Колку треба да му се верува на едно машко. Кога ќе ти рече соблечисе ништо не ти правам само само сакам да се галиме
се гледавме , спиевме, пиевме кафиња пијачки ќе се јавеше ќе пишеше....почна да го снемува..ај обврски ај незнам што...последен пат после неколку седмици никаков контакт гледање и потоа го снемува пак ама скоро цел месец....ајде пуцајте, онака реално и дрско...штом го нема толку време???да очекувам ли пак да с ејави, мислам глупаво е прашањево ама последниот пат беа две седмици во прашање сега веќе месец, знам дека станува збор за забава,,,гледање мување или како да го наречам ама еве машкиве нека кажат, кога ќе започнете да се гледате сонекоја и потоа ја барате кога ќе ви текне да кажам помалку, потоа на се подолга временска дистанца што значи тоа? а сепак сте доста емотивни и внимателни на средбите човек да помисли заљубени сте дури(добро не баш заљубени ама бајаги заинтересирани)
Жал ми е, ама дечкото полека се дистанцира од тебе. Може уште првиот пат кога така исчезнал сакал да ти даде до знаење дека не сака веќе да биде со тебе. Не знам да те советувам што да направиш. Можеш да му се јавиш и да го прашаш, чисто да си знаеш зошто.
Јас читам повеке мислења во љубовни проблеми, во оваа тема и сл. и се почести се проблемите (да не кажам 90%) за тоа како мажите се дистанцираат од вас. Мислам дека треба малку да поработите на себе си,а не само уживај срцка тој остај го не чини и сл., дека можно е да е во вас голем дел од проблемот.. дали машките на форумов се сложуваат или не?
Вчера дечко ми ми побара орален. Не можев да поверувам, искрено ни најмалку не очекував и не знаев како да реагирам. Во врска сме 3 години. Ве молам за некој совет или некое искуство, што да правам ?
Што сакаш да ти кажат?Или сакаш или неќеш.Побарај само да си го среди хигиенски за да немаш трауми понатака.
Што ти е толку чудно.. Ако сте три години заедно, веќе би требало да ги помините тие бариери сексуални, бидејќи се знаете многу добро.. И уопште и за муабет правење на тие теми и во сексот воопшто. Таму има многу и давај, ама има и земај. Се е за взаемно задоволство, не само негово или твое. А инаку, твое е дали ќе го направиш тоа или не. Можеш да му кажеш не на непробано, или можеш да пробаш па ако не ти се свиѓа тогаш...