[/quote]devojko pred se sekoja cest kako si izdrzala do sega retkise takvite drugo kazimu na deckoti otvoreno deka nema da imas sex so nego se dodeka ne si ti spremna za toa, dokolku te saka ke ostani so tebe i ke ceka dokolku izbega i onaka bil so tebe samo za sex ne go dobil pa prodolzil da bara na dr mesto, pozz[/quote] благодарам мн за советот,се согласувам потполно..ќе пробам да ги сменам работите со уште еден разговор..ако не,подобро да прекинеме Првенствено не е работата дали јас очекувам прстен на рака и прва брачна ноќ,станува збор за други вредности,малку сум конзервативна на тоа поле,и сметам дека е рано..ама нели тоа е индивидуално И премногу иронично ми делува напишаното..ако на 21 година сум невина,не значи дека сум лепрозна пак ќе се повторам,секој со своето мислење.. инаку благодарам на советот поздрав
Zavisi od toa sto nudis od materijalna stana, ili dokolku si go ranela i izdrzuvala tie 3-4godini mislam deka nemoras ni da prasas ocigledno e, a dokolku sekoj sam se izdrzuval i ne cical od tebe togas postoi moznost da nee samo korist da ima i cuvsta tuka, a za da otkrijas mislam ponudise da platis nekoja pogolema smetka vo restoran, odmor isl (ne deka navistina treba da platis) pa sporen negovata reakcija sama ke zaklucis, pozz
Го налутив дечко ми по 1000 пат ако мора да се каже. Лут ми е ! Што да направам за веќе да не ми се лути ! Ајде машки чекам ваше мислење
Ако си крива извини се. Абе ти се зезаш? Три месеци е богами сосема доволно време и плус, имај предвид, таа не е тинејџерка. Иначе непишаното правило во земјите што функционираат со системот на одење по состаноци (USA, UK...) е после четвртиот состанок секс. Иначе девојко, размисли си самата. Како се осеќаш? Ако не сакаш, кажи му дека не си спремна. Никој не може да ти даде поточен одговор од тебе самата на ова прашање. Кој ме сака, кој само сака да се зеза? Ова ти е сестро вечито прашање и за двата пола. Ништо, едноставно, се развива осет со тек на време.
Хмм.. ама добро не мислев само од материјална страна, нели корист за некого, особено за машко - тинејџер може да биде бакнување, допири, секс. Епа, дали би можел да оди со некоја, само заради тоа, (како резерва) поточно да чека нова, подобра прилика, но додека чека да се занимава со таа која што оделе подолго време и укажана е можноста дека може да има секс. Или пак 3-4 год. се предолго време за да чува некоја за резерва?
Не знаев дека сексот е само за ослободување од стресот и негативната енергија.. Ќе се фатиш одма за ова кога ќе ми враќаш, али нека стое. Првото болдирано. КОЛКУ САМО НЕ СИ ВО ПРАВО. Ако ти велиш дека ти си доказ за тоа дека немаш време, јас ти кажувам дека јас сум имала во животов маж кој девет месеци не ме ни чепнал, иако знаел дека може се да ми праве, а тој одбра само да ме запознава како карактер, а не да ме запознава преку наоѓање на ерогените зони или Г- точката. Девет месеци. Второто болдирано. Кој вистински, ти се молам? Да сум некоја седмоодделенка, која гледа премногу филмови и верува во happy ending, да верувам во тоа вистинки и негово постоење. Одамна престанав да верувам во тоа. Ниту го правам тоа со маж, ниту ќе го правам, го имам направено и тоа и тоа, сум имала секс и многу рано во врска, сум имала и покасно, секако е крај. Мене не ми е јасно каде отидоа моралните вредности, знам дека имам многу што да му дадам на маж, и без таа пичка, а зошто се се врти околу тоа? Остај, спонтаноста е злато.
Ајде ќе ти реплицирам низ болдови, така најдобро доаѓам до израз. 1) Нема за ништо да се фаќам во враќањето. PussyHunter 2013 е многу подобра верзија и покул “апликација“ од PussyHunter 2012 и ќе станува само подобар. Секој си има свое мислење и ставови, нема што сега да ти наметнувам мои ставови и да те разубедувам. 2) Такво нешто никогаш да не кажеш повеќе! Не само на мене, туку и на било кој друг. За вакви теми каде што тешко е да се дефинира што е правилно, а што не, никој не може да биде во право/криво целосно. Може да има само варијација на мислења од еден во друг екстрем. 3) Спојлер Не знам што друго би кажал. Маж кој издржал 9 месеци без да си ја допре својата девојка, без да ја зграпчи и да почне да ја љуби и доведе до лудило и оргазам, не е маж според мене. Само плашливо “кускуле“ да не си ја изгуби девојката ако проба да направи нешто со неа. Се зависи и од тоа на која возраст си била со тој дечко, јас зборам за возрасни врски над 20 год. да кажеме. 9 months is too much and I ain't gonna wait that much, never... ever!!! Зашто да глумам лудило и да се спречувам од уживање со девојката цели 9 месеци, може да се почека некој месец не е проблем, ама баш 9 тешко некако. 4) Вистински во тој момент. Никогаш нема вистински/вистинска за цел живот, се е до моментот во кој одлучуваме дека тој/таа е вистинскиот/вистинската за нас и го/ја земаме за животен партнер или за интимни односи. Не се прави сега како да не си од овде, кога женските обожаваат добри и послушни момци за играње со нив и полнење на себичното женско его. 5) И мене не ми е јасно каде отидоа моралните вредности, веројатно се отидени по пат кој се руши после секој изминат чекор и нема назад. Знам дека имам и јас многу што да дадам на било која жена, ама на крајот ќе мора да и го дадам мојот к*р за да биде целосно среќна и исполнета, затоа што ниедна жена без тоа не е целосно задовол(е)на. Такви се правилата на оваа планета, ако не ги сакаш, можеш да си земеш неповратна карта за некој друг свет хаха малку црн хумор не замерувај. Money, drugs, sex - отсекогаш биле и ќе бидат ин, од денот на кој сме се родиле до денот кога ќе заминеме од овој свет. Среќен сум што само со првата и третата опција имам допирни точки, со втората никогаш нема да имам.
Може. Можда му е удобно со тебе. Си осеќа сигурност и не сака да ја менува таа комфорна позиција. Од друга страна пак, можеби ти си ги проценила грешно настанте и случувањата. Знаеш какви сме ние жените, некогаш бараме влакно во јајце. Сепак зависи од индивидуата. Седни си убаво размисли си што било претходно, а не е сега. Рачунај дека филингот пред 3-4 години и сега не е ист. Ама сепак би требала да постои некоја страст која ја чувствувате и двајцата.
Хмм.. ама добро не мислев само од материјална страна, нели корист за некого, особено за машко - тинејџер може да биде бакнување, допири, секс. Епа, дали би можел да оди со некоја, само заради тоа, (како резерва) поточно да чека нова, подобра прилика, но додека чека да се занимава со таа која што оделе подолго време и укажана е можноста дека може да има секс. Или пак 3-4 год. се предолго време за да чува некоја за резерва?[/quote] Hello, anyone ? [/quote] Devojko samo ti si znaes kako si gi pominala tie 3-4 god, vrati si go filmot malce kakvi vi bile razgovorite dali se vodele na sex ili se trudel da ti pomogni vo nekoi dilemi dali ste imale i romanticni denovi dali se gordee so tebe pred negovo drustvo ili se strami dali ti poklonil ceveke bez nikakov povod i mnogu drugi raboti za koi samo ti mozis da gi zaklucis zatoa sto 3-4god se dolg period za samo korist ali vo ovaj 21 vek so ne krepi zemjava, i jas sum imal vrski za sex ili korist kako sto velis ti ali niv nikogas ne sum gi setal za raka niz grad, i dvete strani sme znaele za toa i moze da trae nekolku meseci ne nekolku godini bez isklucoci posle veke nekoj popusta so custvata ili se vleguva vo oficijalna vrska ili se raskinuva, sepak treba da bidis psiholog malce vo vrskata za da otkrijas sto navistina misli za tebe zatoa sto site sme razlicni, toa e moeti mislenje Pozz.
Незнам дали баш припаѓа во оваа тема но морав некаде да прашам! -На мене и на една другарка ни местат двајца машки,но ние сакаме прво да ги запознаеме но не со таква намера само како другари.А они не знаат ништо за нас а ние преку една моја братучедка информирани сме повеќе. Арно ама,ние сме многу срамежливи и незнаеме како да ни биде првата средба што да разговараме со нив и др работи.За подобра комуникација,они сигурно нема да не прашаат за оценките.. Ако можете да ни помогнете во врска со темава кажете ни како да ја започнеме првата средба. Неколку вида на теми ако може...???
Ме интересира што ќе кажат машките.. Зошто некоја девојка е убава, добра, насмеана, ја гледате цело време, но не и приоѓате? Дури и да сакате?
Не сум машко ама ќе ти одговорам. Зошто таквата девојка зрачи со самодоверба, а некои момци се чувствуваат подоле од неа. И се плашат да и' пријдат. Ма да не ти ни требаат такви.
Како што спомна Daydream, во најголем процент од случаевите се работи за недостаток од самодоверба која е круцијална при социјална интеракција (со цел таа да биде успешна). При вакви ситуации, притисокот е целосно врз машкиот пол и верувам тоа е јасно. Една од главните причини поради која голем број дечки не приоѓаат на рандом девојки, е стравот од одбивање. Секое одбивање е нова рана за егото, а тикетот за валидација одново останува непоништен. Многу е полесно да се пријде на просечна девојка, која веројатно и најчесто, нема толкава самодоверба во споредба со оние кои добиле на генетската лотарија. За да дечко успешно пријде на девојка од која запира здивот, треба прво да е целосно реализиран од секој друг аспект во животот(од тука потекнува самодовербата). Оваа кратка анализа ја пишувам под претпоставка дека дискутираме за однос девојка/дечко со одминати тинејџерски години бидејќи таму важат други "правила". Како и да е, преостанатиот процент останува на сосема трети причини. Ако дечкото знае дека лепотицата има пориви да биде во друштво на мажи со подебел џеб од неговиот, нема ни да помисли да и` пријде. Исто така, можеби неговата девојка е во локалот заедно со него, па колку и да му се допаѓа тоа што го гледа, нормално, нема да превземе ништо. Има мал милион причини за оваа појава, а како последна би ја издвоил делузијата и заблудата на девојката. Можеби таа не е и толку атрактивна колку што смета дека е. Можеби со говорот на телото потсвесно оддава знаци дека е незаинтересирана за нови познанства, а голем фактор игра и друштвото. Ако е опкружена со машко друштво (макар и еден мажјак ), многумина не би се осмелиле да пријдат.
зошто сме кукавици често и не ги разбираме женските сигнали ова е најискрен одговор што можам да ти даам хехе
Likot pretstavuva mnogu raboti , prvo dali si odgovarate ...huhu sram ne e be p icka ! Najprvo treba da se bide svoj ... Momcinjata otvoreni i skloni kon drustvo
Лови мислам дека не е само до машките, и ние девојките знаеме да се исцепаме некогаш коге ке ни пријде некој да се направиме многу јаки Ај едно одмооделенско прашање од мене Мене ме интерсира дали машко кога ке се скара со девојката му текнува на бившата ? Мислам не да и се јави да ја бара, туку онака, во главата да си каже ‘‘еее со неа вака не се карав‘‘. Знам дека е индивидуално тоа, ама ете, дали ви се случува да помислите на бившите девојки и да ве заинтересира што прават во животот, кај се и слично? Јас со сите мои бивши дечковци сум уште во контакт, се слушам неколку пати годишно и сите ми кажуваат оти тоа било малку чудно. А нема ништо чудно, ние сме расчистиле и со чуства и со ситуации сега онака муабет си правиме ко другари од средно
дали на некое машко му се има случено да има девојка и после една година да ја побара бившата за да се видат..??? и според вас која би била причината за да ја побараш?? затоа што моментало сум во таква ситуација... бившиот има девојка а мене ме барааа... а јас кутрата сеуште го сакамммм....
Pa dogovorete se tajno da se videte nokjno vreme koga on nema da bide so nea ...kazete si so imate pa mos pa kje si se vratete ...no zapamti toa sto i go pravi na taa devojka moze da ti se sluci i tebe
Тогаш ни тебе, а ни неа не ве сака. Сака да си седи на две столчиња. Можеби имаат некој криза во врската, а знае дека го сакаш и си вика зошто да не. Мој совет, не се залажувај, ти сигурно веќе си се помирила со фактот дека има друга и дека не те сака, зошто да си отвараш нови рани и да со даваш лажна надеж. Размислувај и вака, што добро ќе видиш од тоа ако се видиш со него. Која е позитивната работа? Сакаш да ти кажам што ќе излезе, ќе се видите ќе ти продава муабети дека тебе те сака и дека сака да раскине со девојката. Ќе имате односи или само ќе се смувате, ти ќе леташ во облаци дека ќе биде нешто, а он задоволен ќе си се врати кај девојката. Ќе те лаже цело време дека сака да и' раскине, дека неа не ја сака ама дека му е жал. И ќе ти ѕвони од време на време кога ќе му текне. Кој ќе биде на крај повреден? Одговори си самата. Едит: Ако веќе толку сакаш да бидеш со него, тогаш постави му услов. Кога нареден пат ќе те побара, речи му да раскине со неа па после може да бидете заедно. Ќе видиш тогаш дали стварно те сака и сака да биде со тебе, ако уште одма расчисти со неа тогаш супер ама ако почне да ти мучка, да ти вртка ама незнам, ама чекај, ама роденден и' е сега, ама ќе ја повредам, ама со нејзините се знам, од дома притисок ми прават дрн, дрн, јариња, пиши пропало.