1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. little-barbie

little-barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    25
    можам да кажам дека се видовме пред околу месец а може и повејке... само се смувавме и тоа беше се но јас се што ми лежеше на срце му изнареков...и после тоа пак се видовме уште 2-3 пати.. не се надевав на ништо затоа што знам дека јас пак ќе испадна повредена.. излегував со него само за нејзин инает... само не ми беше јасно зошто и покрај тоа што има девојка мене ме бара... последниот пат кога се видовме само ми рече сакав да ти докажам дека не сум таков затоа што јас му зборував дека е многу под влијание на неговите другарии....

2. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Добро што си била свесна за се и си имала самоконтрола. :) Мислам дека двајцата сте имале некои работи што сте сакале да си ги докажете и тоа е тоа. Со тоа што тебе ти се јавувал и сте се гледале, а има девојка не ти докажал ништо друго освен дека сака да седи на две столчиња. Не е убаво и од твоја страна тоа, затоа што девојката сигурно не знае за тебе. Најубаво, било што било, тргни си се настрана зошто ти ќе излезеш повредена, 100% сум сигурна. Знам што ти зборам. Слушај паталец, а не гаталец. ;)

На little-barbie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. little-barbie

little-barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    25
    знам дека не е убаво и од моја страна но таа знае за мене се... мислам знае дека му сум бивша затоа што таа беше таа која цело време додека јас и тој бевме заедно му пишуваше на фб... али сега се е ок.. тој по еден а јас по друг пат... пишував во темата за мојот случај само затоа што ме интересирасе машката перспектива на ова мене што ми се случуваа... :)

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  4. devil-angel

devil-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    5
    Дај бе машки кажете како да фатиме некој од вас??.. :D Како мозе да ни успее?? :D

5. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Па имам одредени критериуми и стандарди кога се работи за девојки и што сакам од нив.
    Ако ми е за долг рок гледам да е интелгетна,грижлива,подржувач,да знае како правилно да користи хумор,да е искрена,да не прави драма,да не е љубоморна,да не прави драми,да е малку кучка но да не е премногу и да знае да прави муабет,да не е само убава а да не знае да инвестира во конверзацијата.
    Тоа што ти препорачувам е да научиш како правилно да заведеш,да најдеш што вистински те влече и да го негуваш тоа и да бидеш девојка со стандарди,затоа што ако не си,ниедно машко нема да ти потклекне.
    Генерално сакам да биде свој карактер но да биде секогаш личност што ги крши границите,мразам пасивни личност и сакам динамика,некој што седи во место и само се жали за мене е само слаба и личност што потклекнува.
    Тоа е се за карактерот,а за надворешниот изглед па да има некои уникатни црти,шминката ги покрива сите недостатоци денеска,па воопшто не можеш да и ја видиш вистинската убавина,но сепак би сакал да си ја покажува својата природна убавина,а шминката само да ја доградува нејзината.
    Исто ако не знае да комбинира облека,тоа е голем turn off.
    Не сакам кловн,сакам нормална девојка со погорните карактеристики :) :devil:

6. IloveBooks

IloveBooks Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0

Па ти ја сакаш совршената девојка 8)
    Сето тоа е супер само каде да запознаеш таква девојка-момче?
    Еве лично пред некој ден, да речам насила ме однесоа во Парадизо - се врткам де лево/де десно, си велам мајку му стара зарем јас нешто остарев или изгубив осет за некои работи, само едно знам не сакам момче од Парадизо. Момците поженствени од девојките, девојките изгубени во „својата мода“. (Тука зборувам за поединци нели, но од овие поединци сите други некако се засенуваа)
    Отидов неколкупати на рок свирки, таму или сите си беа со девојки или беа запуштени бајаги.
    Јас сакам некој искулиран. Да седнеме у едно џипче и да тргнеме по светов - со по еден пар чорапи. :inlove: :inlove: :inlove:
    некој што има повозвишена идеја од тоа да резервира сепаре. :x

7. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Абе мој тип на девојка си,али тоа сум јас прибирлив сум кога се работи за нешто што сакам да трае долготрајно.
    Иначе што чекаш пали го џипот и доаѓај вечерва :)

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Mi treba sovet mi treba mislenje itno i bitno e ne sakam da go spodelam na temava ke bidam blagodarna ako neoj se najde da mi pomogne preku LP se uzvinuvam za latinicata.

9. JackNicholson

JackNicholson Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40
    (пријателов изгледа студира филозофија) Девојче едноставно бидиси тоа што си и обидисе кај тој што ти се бендисува. Поздрав

На supersonic му/ѝ се допаѓа ова.
  10. creshichka

creshichka Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Последниов месец цело време ми вели дека сум ладнокрвна дека не му искажувам доволно чувства.Ме прави без емоции и тоа мене ме повредува.Ама стварно ми значи,незнам како тоа да му го докажам,незнам како да престанам да бидам “ладнокрвна“..некој совет?!

11. JackNicholson

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40

Изненадиго со некој поклон без посебна причина роденден и сл, на пример мече со ТЕ САКАМ не кошта скапо ама многу значи, верувај и машките сакаат такви изненадуванја само никој на кажува ;)

пишини реакција :)

Зависи од фармерките а најмногу од големината негова :rofl:

12. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    А што е финтата кога на чет на секој збор што ќе го пише ти праќа :* ?

13. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Хммм замисли иста сцена само пред PC :rofl: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=gGhIzgp3q4w

На VIN.diesel и julie77 им се допаѓа ова.
  14. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    Ме интересира од машките тука.. :D
    Дали ако некоја девојка ја сакате, и брат и измисли дека сте дрогираш (Вие не сте, ама тој не сака таа да е воопшто во врска, или во близина на машко друштво) и ви се закани дека ќе биде тешко ако и се приближите..

Дали и ако ја сакате, сепак би имале храброст да и се приближите? :|

15. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Финтата е едноставна, типот сака да те обљуби во живо. :D Само внимавај, обљуби е различно од љуби. :D

Многу детски делува тоа некако. Братот ли ќе го живее нејзиниот живот? Он ли сака да раѓа место неа? :D Секако дека би имал храброст да и се приближам, под услов и таа да ме сака, макар и да подразбира да го истепам нејзиното кускуле ака братот и. Ќе бидам во лоши односи со него, но затоа сестра му ќе ја... љубам. :) Дај решете тие тинејџерски проблеми и пишете разврска. :D

На Lovy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Може и краставица да ставиш во фармерките и .... YEAHHHHHH 8)

17. Stella.21

Stella.21 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    2
    Момци ме интересира дали се сеќавате, потсеќате на првата девојка со која што сте имале секс, ви значи ли нешто таа иако ете веќе сте промениле повеќе девојки или сепак било па прошло и ништо не ви претставува? :D

18. JackNicholson

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40

19. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Хахах си го лиже мониторот значи овој :rofl:

20. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    мој совет за сите оние девојки кои се прават ептен паметни да се симнат на земја да не летаат во облаци, туку нека се симнат на земја и нека сватат дека не се најјубави и најпаметни туку дека се нормални особи , дека се нормални личности како и сите други луѓе , последно време приметувам дека и најгрдите девојки кога некое машко ке им пријде или ке им се пушти тие го одбиваат неќат да се запознаат а одма уште првата секунда блеска од радост шо некој и се пуштал таа вечер и првата секунда и кажува на другарката дека тој и се пуштал ама таа го корпосала и уште незнам шо... најлошо е шо грдите девојки почнаа и тоа да го прават и ако им се пушти едно машко или две одма мислат дека којзнае колку се убави и заводливи... симнетесе на земја не летајте.. тој шо ви се пуштил шом одма избегал кога сте му манале корпа знаци тој во се пуштил со намера да ве легни а не дека сте му убава или дека ве бендисал.. туку бил загорен па вероватно помислил лесна женска нашол па ај ке и речи да ... мислете малку со главата а не само онака како шо сонвате. :) :D

На Sara123, COollLady, 1bunny и 5 други им се допаѓа ова.