1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Крејзи лејди- а како успеа типот тебе многу да ти значи, а уште се немате видено?

Сфаќам зошто си кажала дека не си невина, сепак имаш 24+, ама да сум јас на твое место пре би се скинала сама отколку после толку години без да го примам, да се дадам на ваков тип што којзнае уште на колку девојки како тебе ги мафтосува на ФБ со романтики со цел да ги легне.

2. B-I-B-A

B-I-B-A Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    12
    Ми треба мислење од машка гледна точка доколку има некое машко на форумов нека ми пиши ЛП.Благодарам.

3. JackNicholson

JackNicholson Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40
    Девојче немој да мислиш дека машките на таа возраст се професионални заводници, тие туку што почнуват да ја запознаваат змислата на животот, а друго и нее битно на која возраст си секогаш и секој безразлика дали е машко или женско ќе чуствува трема пред оноаа личност што им се допајѓа

На beautifullife123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Te.Ic

Te.Ic Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    21
    Е сега колку ќе ме разберете, ќе видиме.
    Бевме заедно долго време, ги делевме сите проблеми и сите работи кои некои НИКОГАШ не би ги кажале на својата партнерка т.е партнер. Ама тој сега има друга, другарка ми е, но мислам дека постои можност сеуште мене да ме сака пошто ние потајно се гледаме. Со него е многу поразлично. ПРЕМНОГУ ГО САКАМ!!! :inlove: ;(
    .. денес јас, женска му (другарка ми), другар и тој бевме кај него дома. Таа накратко излезе да зборува на телефон и тој ми се приближи и почна со оние заводливи погледи, допири, нежно зборување како и секогаш а јас само се тргнав и реков НЕ Е ВРЕМЕ НИТУ МЕСТО! Пред поаѓање додека женска му си правеше муабет со другарот повторно си дошепнавме нешто. И неколку пати пред неа прирече УФФ Г'З!(се извинувам на вулгарноста) и уште некои такви слични.
    Значи размислував и да го оставам и скоро сите можни опции, но незнам што да сторам, што е најпаметно!!
    И ве молам пред да ми кажете совет убаво прочитајте премногу го сакам !
    Фала ви однапред женски. :) :* :*

5. hristin4eto

hristin4eto Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    АКО МОЖЕ И МАШКИ И ЖЕНСКИ КОМЕНТАРИ ОД НИВНО ИСКУСТВО ДАЛИ СИТЕ БИВШИ КОГА ТОГАШ ПАК КЕ ВЕ ПОБАРААТ ПОСЛЕ НЕКОЕ ВРЕМЕ И ДО МАШКИТЕ ШТО МОЖЕ ДА ВЕ ПРИВЛЕЧЕ МНОГУ КАЈ НЕКОЈА ЖЕНСКА ЗА ДА СЕ БЛУБИТЕ ВО НЕА? :)

6. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Ако се сакате сеуште зошто ја комплицирате работата и повредувате други луѓе истовремено.Не е убаво тоа што и го правиш на другарка ти,стави се на нејзино место.Ти кога си била во врска порано со него,убаво би ти било тебе да ти правел така?
    Он сака да седи на две столчиња така ми делува.Зошто не раскине со неа?

7. Te.Ic

Te.Ic Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    21

океј да, затоа и пишав убаво да ме сфатите, ми се вртеше ова и мене у глава БЛА-БЛА.
    А зошто не раскинат искрено? НЕЗНАМ.! Измешани ми се мислите незнам како стојат работите, го предупредив или јас или таа а тој само И ТИ ИМАШ ДЕЧКО СЕГА, НО СЕ САКАМЕ ЗАР НЕ? САМ И СИ ОДГОВОРИ да. Околу нашето раскинување јас сум крива, јас направив кикс и за жал, назад НЕМА!! Е сега, јас си имам прекрасна "врска", на почеток тоа беше само како да го преболам мислев само мувач ќе ми биде, но ете ми стана официјален. Се познава и со него и со другарка ми, онака се ОКЕЈ. Тој кога дозна дека сум била со него за таа причина малку и беше разочаран, но јас му реков ако сакаш да преќинеме да не те повредувам ЌЕ СФАТАМ! Тој само ми рече...бидејќи многу те сакам, ќе ти дадам шанса да ме засакаш и ти мене, а што ќе биде ти ќе одлучиш и заклучиш и на крај еден компромис ќе направиме. Мислам дека му значам, многу. Ама јас ОНОЈ си го сакам :( :( :(
    Што да направам???? Незнам, незнам, незнам

8. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    нека раскине тој, раскини и ти, и дајте си шанса! :)

9. offtopic15

offtopic15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    102
    Мојата трематика е молку попшина и ми е незгодно вака да ја пишувам .. но ако се најде некој кандидиат кој сака да ме послуша и да ми даде совет - нема ми пише во ЛЛП ,се надевема дека ке има некој или повеке ,во огромна заблуда сум ;( ;(

10. JackNicholson

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40
    Интересни прашања :D моето искуство вели не секогаш зависи од врската што сте ја имале предходно или колку сте си значеле еден на друг, а другото и тоа зависи од девојката колку е харизмарична и привлечна и не секогаш зависи од шминка или облека, поставуваш многу релативни прашања, ако си згодна и симпатична и во тренерки да бидиш облечена секој би ти се популил и обратно

11. JackNicholson

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40

Џабе ке си раскини тој сака само флерт со незе, доколку сакал да има нешто фазла одамна ке го направел мој совет да си стој понастрана од него

12. InnaA.B

InnaA.B Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    Ми се допаѓа еден дечко.. мислам дека знае дека го симпатизирам... кога и да се сретнеме секогаш се погледнуваме.. не се имаме лично.. тој има девојка .. и кога и да ја видам .. секогаш гледа во мене.. како и таа да знае.. што понатаму :\

13. JackNicholson

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40
    Од твоја страна ништо, тој е тој што треба да го превземи првиот чекор затоа што тој е busy и дали е спремен да раскини со незе поради поради девојка што физички го привлекува а не ја познава, па твое е да си одлучиш дали вреди да чекаш или идеш даље

14. InnaA.B

InnaA.B Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    идем даље.. нема иднина :))) и јас често се ставам на нејзино место.. глупо ќе ми беше мене така да ми прави.. нека си се среќни заедно.. не се мешам повеќе :)

15. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Добро е тоа што разбираш, но од каде знаеш дека кога ке ти се опули гледа нешто посебно?! Ова е многу голема лажна тревога кај девојките, па јас кога ке се загледам во некој онака е тоа, од колку да не се гледам само на право како глупава ни да мрднам ни ништо и ете,поради тоа.. а девојката ти се гледа тебе бидеќи забележала дека и ти им се гледаш..инаку тоа е тоа,ако има некоја друга причина за да образложиш слободно..мое мислење.
    п.с не видов дека си 16 год,нормално е тоа

16. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Тој е најсовршената личност на светот, има се што барам кај еден дечко, став стил изглед кариера амбиции свој поглед на светот но има една маана претерано е љубимирен на почетокот на врската мене тоа ми беше слатко но тоа со тек на времето прераснува во болест, секој ден се караме тој постојано ми ветува дека ке се смени но никако се продолжува со своето детско однесување. Јас еднаш му кажав дека сакам да се смени ама тогаш бев мртва озбилна правевме долг муабет и од тогаш ми е постoјано отсутен не прави сериозни разговори само се шегува на моја сметка и тоа верувале или не на физичкиот изглед му викам дека ме вреѓа он пак продолжува уффф простак. Му викам зошто ме игнорираш вика ти бараше да се сменам. Баш преска се шетавме и си разговаравме за теми од животно значење некаде 15 мин и потоа одеднаш се затвори и пак почна да ми галами зошто денеска не сум се јавила кај сум била блабла сум го изневерила дај кажете ми веќе како да постапам сакам да го вратам истот што беше на почетокот инаку одиме 1 год и 3 месеци :)

17. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    sechi go i na kuchinjata :) ke si najdes drug ;)

18. InnaA.B

InnaA.B Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3

штознам многу ми се чудни и двајцата.. тој веќе заврши средно,а таа е моја генерација.. и не излегуваат многу често заедно.. тој е повеќе со другарите .. таа со друштвото.. и неможам да издржам а да не го погледнам и во тој момент и тој ќе ме погледне и си ги задржуваме погледите.. ама дефинитивно ништо.. да беше поинаку ке раскинеше со неа,значи му е убаво и нека си продолжат :)

19. JackNicholson

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40
    Па и нее толку совршена личност како што го опиша, да беше немаше да бараш помош на форумов, едноставно си тера инает тој си ја има љубомората и ке си ја има ако се смени ке биди на полошо, затоа батали

20. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Дечки,а што мислење имате за некоја што постојано ви се уфрлува,ви досадува на сите можни начини а вие сте во врска а девојка ви си стои на страна и ни збор околу тоа..како се однесувате?! Дали би му рекле дека не сакате да ви досадува на културен начин или пак ги годи тоа наметнување?