Со бившиот дечко идев 11 месеци. Го сакав а и тој мене ме сакаше. Незнам што ми се случи во тој момент но мене како да ми се здосади од него од се незнам како да ви опишам што точно ми се случуваше. И добро му раскинав он ми велеше зошто ми раскинуваш имаш ли некоја посебна причина за тоа и јас му реков да имам те изневерив со друг - не го изневерив само така му кажав зашто глупо ќе ми беше да му објаснував што точно се случува. Ми беше многу тешко и на него му беше. Кога и да му спомнеше некој нешто за мене дека го сакам сеуште или нешто слично тој секогаш одговараше со хахаха таа мене никогаш не ме сакаше а не па сега откако веќе не сме заедно. Не веруваше дека го сакам во неговите очи останав само една обична лажливка која си поиграла со неговите чувства а и го заслужив тоа. Потоа јас бев со друг но никако не можев да го заборавам него. Тој сега има девојка. Но, кога и да сме заедно да седиме со друштво некаде тој постојано ми зборува за некои моменти кои што тој и јас сме ги доживеале. Се смееме, дури некогаш и несвесно ќе ме допре по коленото,косата или нешто слично ќе се закача со мене. На девојка му кога сум јас таму не и обраќа внимание не ја гушка како да не е таму. Офф незнам стварно што да правам незнам дали ме заборавил или не. Неможам тоа да го дознаам никако ама изгледа ја сака нејзе. Не фејзбук има слики со неа офф ќе полудам.Многу ми е тешкооо ве молам дајте ми некој совет нешто кажете ми што да правам????
Јас мислам дека сеуште чувствува нешто за тебе, кажи му ја вистината без разлика дали ќе поверува или не
Pozdrav,nadam se da ces razumeti Napravila si veliku gresku,ali znaj da je i ljudski prastati. Tako,ja mislim da najmanje sto on zasluzuje od tebe je da mu kazes istinu i jasno obrazlozis sve kako se desilo i zasto. ali nemoj se smejati dok mu pricas vec se trudi da budes ozbiljna inace nece ti poverovati. izgleda da jos uvek postoji nesto izmedju vas i to ce ti pomoci da ti oprosti,sto se tice slike na facebook to ne mora nista da znaci, meni se desilo da cura ima nasu sliku na fb i pritom je aktivna na fb,a imala je ozbiljnu vezu sa drugim tako da to nista ne mora znaciti. srecno i samo napred
Ме интересира дали сакате да ви се јавуваме или да не ви се јавуваме . Јас со дечко ми сум веќе 2ипол години и коа ќе се јавам зошто се јавувам досадна сум му мн замарам така вика а коа нема да се јавам зошто не се јавувам зошто ме нема цел ден .. И од што може машките обично да станат ладни спрема спротивниот пол. дали треба да се праиме дека не се замараме или ?
Прво што треба да направиш е да му објасниш како си се чувствувала тогаш и да му ја кажеш вистинската причина за раскинување, можеби нема да ти верува ама ти сепак кажи му дека не си го изневерила... Кажи му што чувствуваш сега- немаш што да изгубиш... Потоа можеш само да ја чекаш неговата реакција... Со среќа
реалноста е дека сте премногу плитки да сватите дека го пишав на заебанција , фантазија е дека сте љубавни советници и ебачи или пак квази фитнес тренери
-зошто машките сакаат девојки кои стални се глупираат, оние кои секој викенд се опиваат, пушат цигари уште на 14,оние кои се најпопуларни и имаат по илјада лајкови? -зошто флертуваат со секое можно девојче?
Ај еден совет од поискусните ве молам Значи вака со еден дечко се запознавме во еден камп. Прво не ми се допаѓаше ама после некако бидејќи другарките често го спомнуваа како прашувал за мене, почна да ми се допаѓа ама не се замарав многу многу. Тотално го игнорирав, ама кога доаѓаше до мене се гушкавме. Предпоследниот ден, ме повика на страна и ме праша зошто сум го игнорирала. Јас не му кажав ништо и тој ми рече само продолжи си така и се заврте и си отиде. После неколку недели ме аддна на фб и ми се извини, кажа дека бил кретен и дека бил тажен бидејќи неколку дена пред да си заминеме женска му си отишла. Јас му напишав нема проблем се океј. Од тогаш често си пишевме, ми пишуваше дека сум го привлекла бидејќи сум била згодна, рефрени од некои песни итн. Требаше да дојде кај мене ама не дојде под некоја си глупава причина. Не му реков ништо, се океј. Многу често ми пишуваше порано, а сега жив го нема. Гледам дека објвува објави на фб, а на чат е офлине Малце се збунив за тие работи што ми ги пишуваше на чат.... Што да правам да го игнорирам на цело или...? Глупо е бидејќи дечкото е од друг град, а има многу другарки. Некои од нив ми рекоа дека е добар дечко, а некои велеа дека само сака да ме мува.. Ај ве молам хелп, цела сум во прашалници Се извинувам за долгиот пост
да не си здосадифте малце? он ваљда внимание бара, посебно ако се расправа со тебе и за други работи....
Ај еден совет за мене. Се запознав со еден дечко во мај дури кога беше Велигден на кружење во црква. И после тоа тој ми пишуваше на фб да искочиме на кафе ама јас неќев. После 3 месеци се видовме во еден клуб и заедно целото друштво седевме цела вечер. А после тоа пак на еден собор. И решивме да излеземе на кафе. Тој излезе со една негова другарка. После ни се придружи и уште една и го видовме другар ми па сите заедно седевме, пет души. Шетавме наоколу заедно бевме сите едно шест часа. А слушав муабети дека тој има некоја намера за мене и некои знаеа дека и јас го свиѓам. И со него си имав нормален муабет, мада тој дали дека е пред друштво ппа ништо не поокажуваше. Слушнав бил срамежлив. После реши да не одвезе мене и другар ми го одвезе прво него а после мене ме довезе до дома. И ништо толку. После малку на фб се допишувавме незнам што му пишав тој прочита не ми врати и се исклучи. После сите се чудеа и прашуваа што стана јас им реков ништо. Некако и јас се оладив за него. Излеговме сите што излеговме се прошетавме кога бевме заедно не го чувствував она што го чувствував кога бевме во клуб или кога го видов на собор. Ништо не чувствував. И мен тоа ми е чудно незнам што ми се дешава, па само толку ли од моето сакање . Ајде јас што се менувам на моменти ок ама он што така чудно се однесуваше и на крај ништо не бидна тоа ми е уште почудно.
Ако знаеш подобро направи нешто и ако не ти се свиѓа начинот задржи си го тоа за себе. Јас ти реплицирав со добра намера
Си очекувала од него да пристапи и не си го добила тоа што сакаш и време е да продолжиш напред и да не се замараш.