Ми треб превод на реченицатаа..“Јас сите женски ги сакам подеднакво“ (еден мој симпатија ми рече вака)
Имав дечко со кој идевме 2 години, раскинавме минатиот септември. И од тогаш па се до сега се слушаме, си пишуваме на Viber, се гледаме најчесто кај мене или кај него дома и некако целата наша "врска" е базирана на секс, ма да можеби нешто остана ама сето тоа е минимално. Секое наше гледање е перфектно освен ако не се закараме кога некоја од неговите "другарки"(како што вика он)не му пише. Незнам што ми е проблемот со него, со кој и да сум, цело време на него се враќам . И бидејќи цело време комуницираме го прашав дали се гледа со други девојки, и постојано негира. Што мислите вие се гледа со други девојки? Што сака од мене? Само секс? Време е некако да го заборавам и да прекинам со се!? не го сваќам, никогаш и не сум го сваќала
има вкус кој не излудува, различен е се менува во зависност од периодот во кој е девојка, има разлика од девојка до девојка, има разлика и кога се пијат некој лекови, зависи и од исхраната.
Ајде едно прашање на кое сакам прецизен одговор од машка страна. Зошто повеќето машки договараат состанок со девојка и после состанокот и велат сакам да те запознаам не сакам да остане на ова, и како ќе се видиме, ќе се договориме и ги снемува после?
Не се работи за фотошоп ниту пак наведов дека се работи за социјална страна, битно веднаш се фативте за тоа, и божем совети ќе сте давале. Ве молам бидете посериозни.
Не воопшто не се љутам, само не би требало да се нафаќаат одма за социјалните мрежи иако 90 проценти од случаите се запознаваат преку нив. Колку побрзо ја прифатиш вистината, толку подобро за тебе. А прашањето не се однесуваше за мене лично, тоа беше општо прашање и затоа побарав попрецизен одговор. Ако се однесуваше за мене лично ќе си го опишев случајот или проблемот, немаше да пишувам вака и да водам дебати околу тоа колку сте сериозни и прецизни итн.
На дечко ми во петок на 22ри му е роденден но моментално е на терен во гевгелија на граница и таму ке биде до 27ми овој месец. сакам да го изненадам да му купам некоја кошула и да му ја праташм таму по брза пошта заедно со некоја честитла не е ли глупаво? Ке полни 26 иначе е таму со уште 30 други колеги полицајци што мислите би било ли убаво да го направам тоа? Би се изненадик ли? сакам со нешто да го памти тој ден иако не е тука со мене
ти препорачувам да не го изненадуваш на работното место, дали помисли дека можеш да го изненадиш со еден убав отказ од работа? најдобро ти е да го изненадиш кога ке си дојде дома.
Отказ од работа поради изненадување? Можно е да,ама можеби поради организирање на некоја забава и сл,а поради поштенска пратка,не верувам. И мене ми се допаѓа идејата со тортата(ќе почасте и колегите),или пак милка во вид на срце со писменце
..... gledano od moja strana ...mislam deka maskite toa go pravat plaseki se (kako velat) da ne vi dadat prst a vie da ja pobarate cela raka...
Многу сум против запознавање преку социјални мрежи,посебно фејсбук.Ме живцира тоа.Па се прашував што мислите вие ? Дали е во ред ?
Ај едно прашање до машките:дали таа што ви се свиѓала одреден период и понатаму може да ви биде привлечна,т.е.дали кон тие што некогаш ви се свиѓале и понатаму е можно да чувствувате нешто? Можеби малце глупо е поставено прашањево ама баш ме интересира..
Ок е, но секако мора да се запознаете во живо. Што ако на некој му се допаднало твоето мислење на Твитер, или хуморот таму, или изгледот на ФБ? Не мора да значи дека може да ти биде дечко само ако се запознаете во кафич или преку другарка.