1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.848
    Допаѓања:
    15.730
    Ми треб превод на реченицатаа..“Јас сите женски ги сакам подеднакво“ (еден мој симпатија ми рече вака)

2. iveflower

iveflower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    12
    момци ме итересира дали кога орално задоволувате девојка таму долу има некаков вкус :$

3. blueeyes7

blueeyes7 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    10
    Имав дечко со кој идевме 2 години, раскинавме минатиот септември. И од тогаш па се до сега се слушаме, си пишуваме на Viber, се гледаме најчесто кај мене или кај него дома и некако целата наша "врска" е базирана на секс, ма да можеби нешто остана ама сето тоа е минимално. Секое наше гледање е перфектно освен ако не се закараме кога некоја од неговите "другарки"(како што вика он)не му пише. Незнам што ми е проблемот со него, со кој и да сум, цело време на него се враќам . И бидејќи цело време комуницираме го прашав дали се гледа со други девојки, и постојано негира. Што мислите вие се гледа со други девојки? Што сака од мене? Само секс? Време е некако да го заборавам и да прекинам со се!? не го сваќам, никогаш и не сум го сваќала

4. vice27

vice27 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    32
    има вкус кој не излудува, различен е се менува во зависност од периодот во кој е девојка, има разлика од девојка до девојка, има разлика и кога се пијат некој лекови, зависи и од исхраната.

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Ајде едно прашање на кое сакам прецизен одговор од машка страна.
    Зошто повеќето машки договараат состанок со девојка и после состанокот и велат сакам да те запознаам не сакам да остане на ова, и како ќе се видиме, ќе се договориме и ги снемува после?

6. iveflower

iveflower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    12
    не мора машко дда ти каже за ова јасен одговор е дека не му се бендисало тоа што го запознал :D

7. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    така е кога се запознавате на социални страни и кога ке се видите у живо реалноста е друга

На zekzeki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Фотошоп прави чуда :)

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Не се работи за фотошоп ниту пак наведов дека се работи за социјална страна, битно веднаш се фативте за тоа, и божем совети ќе сте давале. Ве молам бидете посериозни.

10. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Сакате искрени совети,а кога ке ви кажат во лице тоа што го мислат се лутите...

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Не воопшто не се љутам, само не би требало да се нафаќаат одма за социјалните мрежи иако 90 проценти од случаите се запознаваат преку нив. Колку побрзо ја прифатиш вистината, толку подобро за тебе. А прашањето не се однесуваше за мене лично, тоа беше општо прашање и затоа побарав попрецизен одговор. Ако се однесуваше за мене лично ќе си го опишев случајот или проблемот, немаше да пишувам вака и да водам дебати околу тоа колку сте сериозни и прецизни итн.

12. miss-bootylicius

miss-bootylicius Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    11.018
    На дечко ми во петок на 22ри му е роденден но моментално е на терен во гевгелија на граница и таму ке биде до 27ми овој месец. сакам да го изненадам да му купам некоја кошула и да му ја праташм таму по брза пошта заедно со некоја честитла не е ли глупаво? Ке полни 26 иначе е таму со уште 30 други колеги полицајци што мислите би било ли убаво да го направам тоа? Би се изненадик ли? сакам со нешто да го памти тој ден иако не е тука со мене

13. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Мислам дека би било поубаво да му пратиш торта,ем ке го изненадиш ем ке се почасти со останатите.

14. vice27

vice27 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    32

ти препорачувам да не го изненадуваш на работното место, дали помисли дека можеш да го изненадиш со еден убав отказ од работа? најдобро ти е да го изненадиш кога ке си дојде дома.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  15. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    883
    И ја сум против изненадувања на работно место 8)

16. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Отказ од работа поради изненадување?
    Можно е да,ама можеби поради организирање на некоја забава и сл,а поради поштенска пратка,не верувам.
    И мене ми се допаѓа идејата со тортата(ќе почасте и колегите),или пак милка во вид на срце со писменце :)

17. lazgo

lazgo Нов член

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    1
    ..... gledano od moja strana ...mislam deka maskite toa go pravat plaseki se (kako velat) da ne vi dadat prst a vie da ja pobarate cela raka...

18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.812
    Допаѓања:
    23.374
    Многу сум против запознавање преку социјални мрежи,посебно фејсбук.Ме живцира тоа.Па се прашував што мислите вие ? Дали е во ред ? :|

19. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.299
    Допаѓања:
    2.582
    Ај едно прашање до машките:дали таа што ви се свиѓала одреден период и понатаму може да ви биде привлечна,т.е.дали кон тие што некогаш ви се свиѓале и понатаму е можно да чувствувате нешто?
    Можеби малце глупо е поставено прашањево ама баш ме интересира.. :)

20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.887
    Допаѓања:
    132.543
    Ок е, но секако мора да се запознаете во живо. Што ако на некој му се допаднало твоето мислење на Твитер, или хуморот таму, или изгледот на ФБ? Не мора да значи дека може да ти биде дечко само ако се запознаете во кафич или преку другарка.

На Ilinaaa му/ѝ се допаѓа ова.