1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Па ние се појавувавме и во јавност, и на кафе сме биле заедно во центар, и на јадење и за на факултет ми помага. Али не се држиме за рака, не ме бакнува пред други. У суштина и после секс, коа ќе се разотидеме он ме бакнува во образ, со тоа сака да ми даде на дознање дека доттука било. Еве веќе два месеца како се гледа само со мене и знам дека не ме лаже, затоа што нема потреба да ме лаже, сигурна сум дека не ме лаже. И многу ми е чудно тоа што кога ќе имаме секс тој го прави тоа со мене како со длабоки чувства, знае да ме бакне во коса, во чело, да ме бакне на рамо кога си лежиме во кревет после тоа... Охх, навистина незнам како да го дешифрирам. Еднашка му реков дека ќе ми биде многу криво кога ќе го видам со некоја како се држи за рака, ќе се запрашам што нашол во неа, а не нашол во мене. Тој слатко се насмевна и ми рече дека тоа нема да се случи. Ми рече дека сега не е подготвен за врска, потаму можеби, но сега не. Го цитирам "Уште од самиот старт ти кажав што јас можам да ти дадам, ако ти е тешко немој да се повредуваш, не сакам да те повредам". Јас му реков, океј е, мене ми е баш океј вака и одтогаш не му спомнав ништо.

2. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^Мора пак да ти кажам,оттргни се барем малку од него,ќе плачеш после.Нејкам да бидам негативец и песимист,ама штом дечкото така ти рекол и ти ја нагласува ситуацијата во повеќе наврати,значи дека не планира врска.Не викам дека не му значиш,ама запрашај се дали толку колку што сакаш ти.Поздрав и баш пиши што ќе бидне :*

3. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Напротив marossa, ти си реалист! :) Јас потполно се согласувам со тебе, истото јас би го советувала доколку се работи за трета личност. Но ајдее? Свесна сум за се се се, за баш се, но проклето многу сакам да го имам!

4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Лошо,лошо :D Епа продолжи така,може ќе се сменат работите,уживај си сеа додека е убаво.Со среќа :)

5. emipopovska

emipopovska Нов член

Се зачлени на:
    11 декември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    epa vaka dechki... kje mozi da mi kazi nekoj sho mu znachi na mashkite NEZNAM poke to odi nakaj da ili nakaj ne? :/

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Тоа значи дека тој е во фаза на размислување.50-50

На emipopovska му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481

Накај не,
    Но сака да те држе како златна резерва,па за тоа вика не знам.

На emipopovska му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Што му значи на машко кога ќе каже "за врска ќе биде, подоцна" ? :wasntme:

Значи никогаш, нели? ;(

9. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Ете и јас чекам тоа да го искусам, па ќе ти кажам :lol:

10. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481

Се плашам дека значи тоа што и самата го мислеш..

11. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ти па одма на најлошото мислиш :D Почекај малце барем,сум видела такви ситуации и сепак дошло до врската.

12. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    Најубаво би било ти него отворено си да го прашаш што тој точно мисли со тоа - за врска, подоцна? Дали тоа значи недела, две, три да се гледате онака лабаво за да видите дали сте компатибилни, како функционирате заедно па после да дефинирате на што сте или пак сака да ужива во убавите работи што ги носи една врска а притоа да ги избегне одговорностите и `гнавењата` (да цитирам еден вол!)

13. Flossy

Flossy Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Што значи молчењето? Или пак мењавање на темата и избегнување да даде едноставен одговор на конкретно поставено прашање? Тој знае дека го сакам веќе дооооооолго време и никогаш ништо не ми зборува за тоа, ама еден ден кога ми пукна филмот го прашам ти мене на кој начин ме сакаш(дека сме пријатели, ама не многу блиски) и тој одма почна ама што ќе кажат твоите, па комшиите (и комшии сме згора на се), па што со големата разлика во годините и т.н. ? Помош? :sweat: :sweat:

14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    Едно прашање до машкиот пол. Дали вие воопшто имате емоции и поточно каде ви се наоѓаат? Само во гаќите или??? :|

На Rosie.Alice, eliesaab, H.VAGA и 2 други им се допаѓа ова.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol:

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не , ние сме сите бескорисни и бесчуствителни суштества кој и да ни гори фамилијата во куќата ќе се смееме и уживаме , жените не се жени туку ги гледаме како секс играчки и само мислиме на секс ,секс и што можно повеќе срца да искршиме , колку повеќе толку подобри шанси да идеме во рајот. Сите машки се исти , највероватно е подобро да станеш лезбејка .

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, buba4e89, Gioia и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    ајде некое машко да фрли совет :) проблемот е во тоа што партнерот ми не свршува :( Не сме почнале со секс скоро туку има веќе пола година ама никако да дојде тој то крај :( Има некоја рецапта да можам и јас да допринесам за тоа?

18. jasBia

jasBia Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    321
    Кога веќе сте се решиле да бидете интимни, зошто е тешко да сте искрени? Разговарате за овој проблем?Според мене, или има некој проблем од физичка природа, или психички не го доживува како што сака, па не достигнал кулминација.
    Разговарајте, дали кога е сам успева да постигне оргазам со некаква стимулација а, се срами или се плаши да го побара тоа од тебе, или па проблемов е физички (пример од лекови или не знам што) па време е за лекар.

19. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Сме разговарале, блиски сме. Тој ова не го смета за некој си проблем, ми вика: ќе биде бе, не се замарај. Е како јас да не се замарам кога мене ми е најтоп сакам и човекот да си кулминира :) Со претходни девојќи има свршувано,а ми кажал дека и сам ако се занимава свршувал ама сега слабо практикувал сам што уствари е доста веројатно пошо иаме редовен секс. Не е проблем за дигање и траење, само тоа. :(

20. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    :D :D :D :D конечно некој достојно да ми одговори :D

На zaljubena18, hermosa и tessie им се допаѓа ова.