1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Mb34

Mb34 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    ве молам за мислење!
    ме интересира колку машките обрнуваат внимание на носот кај девојките?
    пример ако има девојчете убај црти на лицето,заби ова она ама ете носот и е крив или голем, дали тоа е голем минус за машкото да не го бендиса девојчето?

На Bokchee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    :) што би сакале да добиете за подарок од девојка што ја сакате ?

3. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Носот нема голем удел на машкото ако е крив. Освен ако машкото си има поставено некаков си критериум па да поморчи за носот.

Имав таков случај, со братучед, му местев женска, топ си беше девојчето. Арно ама, имаше крив нос. И овој дегенов замрчи дека му смета носот, и ја откачи.

4. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Ми треба совет од машките на форумов, за Нова Година сакам да му купам на либето нешто за колата,зошто е буквално опседнат со неа и знам дека најмногу би се израдувал на тоа,е сега работата е што јас стварно врска немам што би му купила ,а истовремено да не е прескапо. Идеи? :)

5. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Waka-Waka За тебе е најбитно да работи менувачот на дечко ти :P ,а одржувањето на автомобилот препушти му го него :rofl:

6. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    -Парфем
    -Облека
    -Саат
    -Телефон

7. sungod

sungod Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    40
    Tip of the day :rofl: :clap:

8. sungod

sungod Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    40
    Нешто уникатно, нешто што мене ми значи и кое би ме израдувало, нешто заедничко што ќе не потсеќа на некој убав момент, или на нас...Едно големо НЕ за клише поклоните од типот - кошула, кожен каиш, зипо, парфем и слично...Мислам дека секој може да биде малце покреативен ако малце прочепка во себе ;)

На sofijanoka и zaljubena18 им се допаѓа ова.
  9. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Ај некое советче: за нова година ќе бидам заедно со симпатијава,ама ќе има уште многу други деца.Со типов се знаеме околу 2 години,он ме има бајаги свиѓано а за сега незнам ама мислам дека има шанси.Требаше да се муваме ама јас зезнав работа :P Прашањето ми е како сега да му се приближам на нова година? Цело друштво ќе му биде таму а он е ептееееееен срамежлив.Како некако да го тргнам на страна,помош малце? :D

10. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Машки ме интересира нешо......како реагирате кога ке видите девојче облечено во дуксер два пати поголем од нејзе...мислам секогас е онака убаво облечена женствено али по некогас во дуксер и хеланки и дуксерот ..м? како реагирате?ви се свиѓа такво девојче кое некогаш не и е гајле како е облезена и е своја???

11. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Самата девојка да ми се предаде како подарок. Ем бесплатен ем бесценет подарок, за се останато тука е MasterCard. :rofl:

Би реагирал смешно затоа што секоја облека која е x2 поголема од тој/таа што ја носи, просто мами насмевка. :D И тоа мислам на позитивна насмевка, не на злобна. Под услов дуксерот да не го носи секојдневно, туку да се случило еднаш-двапати заради тоа што другата облека е на перење и сл. фактори. Не е страшно како и да е, ако облеката ти е убава и ти држи топло, и да е x3 носи си ја. :)

И те како имаме емоции, немој со вакви деструктивни тези. ;) Признавам дека некогаш емоциите ни се во гаќите, но... дури и кога се таму сепак мозокот е тој кој ги издава тие емоции, срцето ги вибрира и ги пренесува доле, значи сепак поминуваат и доаѓаат од срцето. :D Во глобала не сме толку страшни, емоции има секој човек, е сега зависи ти какви емоции бараш и сакаш. :)

Тоа значи следново: у октобру биче у новембру, у новембру биче у децембру. Поентата и поуката треба да е јасна. :D

На julie77, Cka и molikaMk им се допаѓа ова.
  12. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Ако веќе нема, би можела да му купиш фм трансмитерче.

13. sungod

sungod Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    40
    Ако редовно се средува, и сака некогаш да биде опуштено облечена (нормално, да не биде утната облека за утнат настан), зашто да не ...Јас не би имал проблем со тоа, поготово ако добро стојат хеланките :tmi: :rofl:

14. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Aj некој :angel:

15. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Па како,ќе му пријдеш,ќе му праиш муабет некој општ,он ако е срамежлив,ти преземи иницијатива.ЗАвиси од атмосферата каков муабет ќе напраите,прашај го на пример која ти е новогодишна желба,некои апстрактни работи и така :D

16. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006

А зошо не пробаш да го бациш у уста коа ќе си честитате. Без јазици и такви ствари, само онака невино да го пољубиш :lol: :angel: па после ќе видиш како ќе се движат работите. Тоа ќе му е зелено светло на него да си продолжи :) . Башка, ти си зезнала првот пат, сеа ти си на ред да повлечеш конци! :)

п.с. извини вака малку се бутам во тема кај што сакаш машки одговор, ама ми дое да ти пишам да те охрабрам малку :)

17. I.love.him

I.love.him Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Може ли некој да ми каже дали е можно после сите долги разговори, долгометражни слушања на телефон, искачања и после сите кажани зборови да се повлече и да не бара за возврат ништо како даа го нема сето тоа што сме го рекле сме си ветиле... ;( единствено во случај ако јас не го побарам на телефон (ретко кога како) и тогаш се однесува нормално. :!:
    Дали е некаков знак во контекст несакам да те повредам ама ова "нашево" е готово? :?: :swear:

18. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Биди нон стоп до него, прави нешто не поврзан муабет. Кажи му да дојде со тебе, до надвор, или незнам каде, дека е многу гласно демек. И пушти се во акција.

19. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    :D :D :D па мислам да идам вака у школо-средно ..сеа оцабајле сме па ладно да не ми биде.Иначе дуксерот е на брат ми и е љиљаков и црни хеланки :D и дуксерот ми доаѓа као туника :rofl: ве прашав зошо една другарка ми рече дека машките ептен добро реагирале на вакво нешо..у сваки случај утре ќе видиме :D :lol:

20. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Сакам да му пратам изненадување на еден мој другар ( може да се каже и повеќе од другар) затоа што тој само што излезе од болница а не е од мојот град и неможам да отидам да го посетам. Сакам да му испратам едно меченце и некоја порака да му напишам внатре во пакетчето. Вие што би сакале на пример да пишува ? За тоа немам идеја а сакам навистина да биде изненадување и некако да ја дознаам неговата адреса без тој да примети што планирам, сепак изненадување е.