еден мој симпатија кој по сплет на околности го одбив иако не сакав,пред неколку месеци,мислев дека ке ме избрише од фб а он ми лајкнал слика од 2012 год.дали значи тоа дека сака пак да стапи во контакт со мене,што да направам ми се допаѓа типов,а не сум го видела уклучен
Епа вака сеа.. Сакам машки да ми одговорат, затоа што очигледно е колку ни се различни сфаќањата. За годишница од врската сакам на дечко ми да му приредам некое изненадување, но онака да го остави без здив. Немам некоја конкретна идеја, затоа ќе ве замолам за малце помош.
Па зарем мора да е вклучен да му пишеш? Напиши му некоја кратка и слатка порака, ако ти одговори викни го да се видите и решен проблем
Ако изл со другарки се лути, а тој ако изл со другари ама нема врска пак си изл јас со другарки, но раб е што ние од двај се гледаме еднаш неделно и тоа на 2 3 сати, денски на кафе немаме изл, не го викам со други да изл, туку го викам да изл двајцата да се видиме да поседиме заедно насамо, иначе уште неодам кај него ниту тој кај мене, и онака еднаш ке изл неделно и пак е налутен, ми се лути оти му викам за другите имаш време а за мене не, и сеуште си стојам зад ова мислам, го сфаќам дека му е мака ама зар никој др во државата не раб не е тој премиер па толку мн да е зафатен пфф
Имам една дилема, одите 3 години а сеуште не одиш кај него? И уште нешто, не знам дали јас имам некоја погрешна замисла за врска, не велам 24/ 7 да си заедно со некого, но гледање еднаш неделно не ми изгледа соодветно за толку долга врска...
Во право си, не сакал одење идење, глупо му било, а за изл се караме еве вика немам време немам време,ств оди на смени на раб се врака дома спија, па после пак на раб, некогаш ке изл и со други, но ете мене ме критука пак јас виновна оти сум му викала да изл еми сакам да сме повеќе заедно и ми вика а јас ко те викав на почетокот од врска (ама тогаш нормално не го сакав и доволно ми бесе еднаш неделно) сега е подруго ама само се жали од двај се гледаме, имаме нередовен секс, се е ужаш ... наместо подобро се полошо...
Ич не изгледа соодветно за 3 годишна врска ама може да зависи од тоа дали дечко ти е зафатен во текот на неделата па морате да се гледате само еднаш неделно. Зар уште немаш отидено кај него? Не е добро ова посебно ако сте толку време заедно. Мора да разговараш со него и да ти каже зошто вака се одвиваат работите, ти што мислиш зошто оди вака, а не така или онака?
Ти пиши му, правете си муабет, одржувајте близина па макар и по чет додека да дојде и да се видите во живо
Kiki јаас навистина незнам како издржуваш во ваква врска. Па колку машки одат на работа па наваѓаат време за своите девојки.Мојот дечко на пример колку и да е измореен време за мене секогаш има,а за другарите многу ретко. И јас да сум на твое место би му пререкувала дека за мене нема време за тоа си во право, ама да го молам да излеземе тоа никако. Мислам дека треба отворено да го прашаш за неговите чувства и да видите што понатаму. Кажи му дека ти е тешко и дека неможеш да продолжиш вака се што ти лежи на душата му кажи, пробај да си ја спасиш и подобриш врската ако многу го сакаш. Но ако тој не придонесе за тоа тогаш на тебе е да одлучиш дали ќе продолжиш вака со маки. и нервози или ќе почнеш одново без него.
kiki101 тоа што било така на почетокот на врската не е изговор. А тој што ќе каже на тоа дека не сака да одиш кај него, демек како невеста да влегуваш во куќата а не на гости... Тоа ми е тотално без везе... И еве кога веќе спомна, ме интересира каде имате секс, бидејќи кај него дома не одиш? Не ме сфаќај погрешно, но јас во ваква врска- без врска не би издржала ни 3 месеци а не три дена... Мислам дааај, тој ја врти топката накај тебе а всушност тој е виновен. Како и да е, ти си таа што се нервира, јас како што видов од тоа што го напиша, ти нему воопшто не му значиш, па мој совет е да се преиспиташ дали воопшто вреди да си во една ваква врска...
Што значи кога некој го трга погледот од вас? Како да се срами цело време гледа во земја кога зборува со вас... само избегава во очи или во лице да ве погледне ве погледнува ама кратко и веднаш пак доле гледа.
Хахахах смешно но вистинито,имав бивши таков,водолија беше Едно е сигурно,се срами во тој момент општо или се срами како ќе се представи пред тебе
Не го потценувај,тестира и анализира а биди сигурна дека ке се изненадиш .Јарците се тешки луѓе,не се обидувај да го разбереш .....