1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    А сите машки се исти нели? :wasntme:

2. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Јас зборам тоа како гледам, и според тоа што рззговараме во друштво.

3. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Ме интересира, што би требало да значи ако дечково почне да ја запознава својата девојка со тие што ги сака и што му се блиски. А врскава не е официјализирана сеуште... :?:

4. miss.bitch

miss.bitch Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2013
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    18
    Значи дека му причинуваш задоволство и среќа,дека е свесен за тоа што го има покрај себе,дека те цени и неговата среќа сака да ја сподели со другите :) Сака да те запознаат,и најверојатно има озбилни намери со тебе.Ама верувај,ова ти е првиот знак дека дечкото е озбилен,не е од ониа "фраерчишта" кои имаат женски по три години ,а неговите дома не ни слушнале за неа,не да ја видат. :))))

На jovana03 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. misel23

misel23 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10

6. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Не биди сигурна дека баш ќе се врати на старата љубов :)

Тоа значи дека те сака, озбилни намери има, и дека те цени.

7. hurrem

hurrem Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Здарво ми требе совет не знам веќе што да правам и дамислам :( Веќе еден месец сум заљубена во мој колега и тоа се заљубив на прв поглед уште кога почнав да работам со него :inlove: во тој момент му раскинав на дечко ми со кој идев 2 години а и тој истиот ден излезе од две годишна врска. Инаку да појасна ние сме музичари заедно идеме на свирки и се гледаме само за викенд пошо не сме од исти град :!: По една недела тој почна да ме фака за рака и да ме гушка почна да не ме нарекува по име него ми вика злато сонце и се некој такви прекари... И сега за св. Трифун и св. Валентин имаме пак заедничка свирка и тој ме праша што ќе му купам :D Е сега не ми е јасно дали тој приметил дека го свиѓам па се задева со мене или не знае како да ми се приближи. Ми требе совет дали јас да направам нешто или да го испровоцирам некако за тој да почне прв зошто искрено веке не можам да чекам ќе пукнам :sweat:

8. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Бидејќи ти се допаѓа нормално дека ќе треба да му дадеш некако до знаење.А што се однесува до тоа дека те викал така,немора да значи ништо и машки а и женски знаат така често и секого да викаат ( тоа на некои им е како добар ден)
    Пробај нема што да изгубиш,може и тој чувствува нешто

9. hurrem

hurrem Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Но не знам што да направам ве молам кажете ми некоја добра идеја досега не сум била во ваква ситуација :worried:

10. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.179
    E добро де,што треба да правиш!!!Hели имаш искуство во фаќање,бркање,симпатишање на дечковци :?: бараш ептен некој детално да ти каже што да правиш? Oстави на времето и моментот за спонтано све да се одвива,а не нападно :emo:

На hurrem му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.159
    Допаѓања:
    169.459
    Како ,како да откријам дали вистински ме сака и што е најважно како да знам дека го палам и ужива во сексот со мене аа????

12. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Имаш секс на 15год, а незнаеш дали те сака. Ај најди ми НЗС тука.

На Dea8 и badgalriri им се допаѓа ова.
  13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.159
    Допаѓања:
    169.459
    Годините запишани на профилот не ми се точни
    Имам 22 години ;)

14. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Ме интересира, шо сакаат машките или пак шо подразбираат под она да биде интелеигентно девојчето ( не само за учење, туку во самото однесување) како тоа го проценуваат.
    * кога на крај пак врти-сучи со некоја со пола град шо ја има поминато се закачват

15. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    PinKitty можеби си направила грешка во пишување, интелеигентно како збор во нашиот речник не постои, веројатно мислиш на интелигентно, но небитно, ќе се разбереме некако...

Учењето како што велиш ти, воопшто не е мерило дали некој е интелигентен или не, поточно образованието, зборувам во денешно време, или уште подобро кажано, оценката не е веродостоен показател. А верувај, интелигенцијата се забележува оддалеку, само треба да знаеш и ти самата што е тоа... ;)

16. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.025
    Сакаат паметно девојче за врска,некоја која се однесува како дама,која не е проста .Kако да проценат,кога ќе ја запознаат убаво гледаат каков карактер всушност има и дали им одговара.
    A тоа дека стварно сакаат повеќе паметно девојче е лага,најчесто самите машки не се достојни за паметни девојки,па најлесно им е да си најдат некоја со исти интереси како нив,во превод за секс само и толку.

17. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    На брзина го напишав зборот знаам дека не постои :D
    како и да е муабетот, ми беше навистина не можам да ги разберам бараат некоја која е добра, фина и итра и ќе се закачат во некоја |(

18. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Па види вака, секое машко си има замисла за соодветна девојка за него, но неретко размислуваат со онаа другата глава. :)

На Forever18 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.720
    А ако се скарате со женската, за ситница а ја сакате. Да ви избувне и ви каже некои работи (ненавредливи секако) и да и кажете да прави што сака и после да ја игнорирате некое време. Дали тоа значи крај? Дали ако не ви се јавува извесно време, ќе ја мислите што прави, каде е со кого? Ако почувствувате дека ја губите и покрај гордоста, ке попуштите ли? Сакам и некое машко ако може да ми одговори :)

20. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Ондак се извињаван. Вака сега, колку време идете? Колку време имате секс? Обично, ако те сака некој се чуствува, ако не си сигурна, најубаво е некако да разговараш со него. Ние машките сме малце токмаци, во искажување љубов. Може да сакаме толку многу, ама незнаеме како да докажеме. А има и случаеви што се ќе се обидеме да направиме, со однесување и што уште не, арно ама кај женското пак ќе има чуство дали ме сака,вистински ли ме сака?