Можеби интровертен е дечко ти. Едноставно така си функционира по затворен тип да е, што и не е толку многу лошо, најверојатно таков си е човекот. Еве ти видео што најверојатно ќе го препознаеш дечко ти во видеото. Спојлер http://www.ted.com/talks/susan_cain_the_power_of_introverts.html
Хелп! Се гледав на 2-3 пати со едно машко,рече не сака ништо демек така сме се гледале тајно,сега за сега...и не виделе заедно двјацата и сега не сака воопшто да се гледаме НЕГОВ ОДГОВОР:neka ne se doznava deka sum jas,oti posle na dolgo i na shiroko treba da se pravdam deka ne sum jas, sho ti vikaаt doma?ako neshto se spomni moe ime ti praj se na budala kao nema teoretski shansi...i sea che se rashiri toj muabet кe razberaт site..dobro, kazhi i na sestra ti deka ednash beshe i tolku i neka ne se nadeva na nisto fazla, mene ich ne mi e gajle ama treba da objasnuvam sho kako posle glupo e,golema usluga prajte na site so to sho si chutite, veruvaj..ne za drugo, voopshto ne mi e gajle za to sho misla lujdzevo ama ovie niz doma ako razbera i tetka mi ne deka che ima raspravi neshto, ama che se dziba za to non stop Моите ништо не знаат,иам 23 шо има да знаат со кого се гледа дур не биди,ако бидни,а тој има 22 помал е инаку.И кажав за него на сестра ми и тој се налути а лично се познаваат со него,некако е повлечен многу на карактер Мислење?Што понатаму?
пробај некако да сипиташ зошто сака така да биди, бидејќи мислам дека ова само изговор му е... а потоа реши што ќе правиш... иако мислам дека не ти е потребна таква личност што не те сака за јавно да си со него... со среќа
Не сум машко али ќе одговорам. Јас знам ако машко не сака да се гледа со девојката јавно, туку само тајно, тогаш нема сериозни намери со неа, и она него му е чисто онака... Размисли што е тоа ти што го сакаш..дали истото што и он или нешто повеќе = врска
deckoti bil dobar ist tip kako mene ne znam sto vi smeta na toa vas devojkite ako devojkta pravi celo vreme razgovor pa mene da me utepas ni jas ne bi pravel takvi dolgi razgovori bitna e harmonijata i hemijata da vladee megju vas sve drugo e irelevantno
Ај нека ми каже некој не знам зошто дечкото со кој се мувам секогаш ми прави муабет за тоа како ќе се се жени со мене и како се ке ни биде а не сака да биде со мене во врска ми вика дека не сака да има обврска
Казанова е...нема да се жени со тебе, не летај. Стара финта беше ова, уште ли е актуелна бре? Во 21 век хахахахахах Срце ќе се женам со тебе, ајде баци или дај ми бе срце. И после неколку мувања оп го снемува. Еххх Казанова Казановаа
Пипл абе има еден дечко ми пиша на фб ( тој прв ми пиша као да се запознаеме,он уствари се знаеше за мене ,ми кажа дека си прашл претходно заеднички познаник) и така саат два може праеве муабет и за мене и за него, за работи што ги сакаме,музика филм,живот...буквално за се од времето надвор па до планови за иднина и така стана касно и време беше да се исклучиме , ама поентата е што еве веќе втор ден го нема да ми пише , а си најдовме баги заеднички работи, сакам пак да ми пише Зошто го нема(а го гледам онлине) кога толку бил заинтересиран(открил све за мене), прв ми пиша, два саати муабет ми правеше ми... зашто сега го нема да ми пише пак?? Стварно не сваќам
Два дена не е ништо страшно. Може се осеќа дека замара ако од одма ти пишува секој ден. Почекај трет-четврт ден и ако го нема, тогаш ти пиши му. Ама стварно пиши му! Инаку те сфаќам потполно. Во исчекување си, кога е онлајн мислиш дека ќе ти пише итн. Е за да ги скратиш тие маки, ти пиши му за ден-два
синоќа бев во пабот кајшо ми рече дека најчесто оди ама не го видов , и сега ми останува да те послушам и да му пишам ама несакам да му се дигнат акциите после да мисли дека ме освоил со еден муабет,но но *** леле знам дека звучам како 10 годишно девојче ама досега ваквите проблеми ги решавав многу лесно ги откачував најчесто, никој не ми беше битен,несакав врски и ни не се замарав многу, овој несакам да го изгубам т.е. откачам сакам да го запознаам подобро ми остави многу позитивен впечаток и бај д вуеј ептен ми е згоден , се плашам да не ја утнам работата
Feminium тоа што ќе му пишеш не значи дека одма те освоил. Не верувам да помисли тоа. Едноставно ви одел разговорот и си посакала пак да зборите Ти нема да му пишуваш по 5 пати дневно за да му се дигнат акциите.
wow да можеш преку ком. да ми ја врзеш една би ми ја врзала не знам зошто толку си изреволтирана па уште и со големи букви го почна одговорот Еве ке кажам дека уставри веќе не се еден ден туку еве ова е четврти ден. Значи осетив дека нешо не е во ред и затоа пишав тука ама веќе се покајав. Многу гладни волци има на форумов
1. машко сум 2. не врзувам девојчиња 3. бев саркастичен веројатно не си му повеќе интересна, му поминал меракот, искористил шанса и киднал многу честа појава, не се замарај, продолжи понатаму PS јас сум сит волк
Зошто кога ве сакаат вие бегате од нив,а кога ке ви завртат грб трчате по нив? Ова ако може некое машко да ми го одговори,затоа што ич не ми е јасно
Ќе си прашам и овде Го знам дечково некои си година, две ми се допаѓа но чувствувам дека е повеќе од само допаѓање. Конечно ми се приближи ми размена некоја нежност, ми кажа индерекно дека сака да си најде девојка, некоја така како мене и ќе се слушнеме од тогаш еднаш, понекогаш 2 пати на ден , е сега типов е ОК но е бавен многу во секоја смисла бавен значи, од каснење од јавување ... Требаше да се видеме на кафе, но еве од средбата сеуште ништо. Не сум мало девојче сакам да знам дали има намера да излеземе, или не, Јас не го барам ако не ми се јави тој, како што чекав тој да ми се доближи година дена, ќе чекам и тој прв чекор да направи да ме повика на средба Поворно се видовме викендов ми рече чекај ме ќе си одиме заедно, ме гушна, и замина кај другарите , и само ми напиша дека си отишол порано а јас си го чекав саат време Се слушавме секој ден некоја недела по ред, и тоа го нема сега. Шо се случува?
ajde uste edno novo masko na forumov ! pozdrav do site devojki ! ako nekoj saka soveti stojam na raspolaganje vo licna poraka pozz