Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. kolethemen

kolethemen Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Не ама го сменав понашањето и мислењето за 180 степени, најверојатно бев заслепен

Никогаш не те ставив тебе во постот тоа е генерализирано за сите или ај да не леликаш скоро сите тоа би дошло некаде 99.99% :D

2. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Незнам што се замарате со тролови како дотичниов над мене.. нема каде да ја искаже фрустрацијата оти ионака никој у реалниот свет не го забележува, па мора тука.

Туку ако знае некој добар психијатар нека му даде контакт телефон, знаете.. за подобро да се справи со проблемите на себе прифаќање. Гледам тешко му е на човеков. :lol:

3. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Дечки и девојки, јас уствари имам едно питање за вас. Нема многу врска со темава, ама не знаев во која друга да го ставам.
    Значи, веќе години, а посебно во последниве 2-3 години, 99% од лугето што ги запознавам ми велат дека имам многу силен поглед, кој дури некои луѓе ги тера да се осеќаат потчинети, посебно машкиве, а дека на жениве им е страв од мене.
    Дури неделава ми кажаа дека дури и кога се смеам си го имам тој силен, пенетрирачки поглед.
    Мннннооогу работи од овој тип имам слушнато за очиве и за мојот поглед. Е сега, проблемот не ми е за жениве, ама за мажите :D
    Ако стварно така се осеќаат поради начинот на кој гледам, а не можам да го сменам, би требало да си сменам личен опис и форма на очи за да го сменам, кога мајке му некој ќе се осмели да дојде кај мене???
    Една колешка ми вика, знај дека ако некој дечко дојде кај тебе, е вистински маж.
    И ај де сега, ој да ти свирам... Што да правам? :?:

4. kika.dragan

kika.dragan Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    148

Па стави некоја слика од тој поглед, да го видиме и ние хаха :D :D

5. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Е вака се станува геј.

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  6. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Мора да дефинираш каков е тој силен, пенетрирачки поглед. :) Да не предизвикуваш бура од сексуални емоции заради пресекси очи и погледот кој што го имаш? :D Додека не ти видам очи не можам да ти кажам дали имаш силен и пенетрирачки поглед. :) Олабави ја шминката ако премногу ги потенцираш очите. Можеби и стварно застрашувачки делуваш и машките се плашат да ти пријдат, ниедна опција не е исклучена.

7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Постои и пенетрирачки поглед?
    Каков ли е тој :D

На glosipgirl и PussyHunter им се допаѓа ова.
  8. kolethemen

kolethemen Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Се станува играч

9. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Да, гејмер пред компјутер. Тешко дека со вакви ставови и размислувања доспеваш до висок социјален левел, па ти останува само виртуелноста... ;)

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    So dechkovo ucime zaedno, isto oddelenie.Pred nekoe vreme pocnavme povekje da se druzhime i se zakachavme i zborevme celo vreme, nekad ke me fateshe za race i ne me pustase, pishuvavme celo vreme i pocnaa da ne zafrkavaat vo shkolo deka sme se sakale.Mene mi se svigja, ama sea on istite raboti gji prai so edna moja drugarka, pomalce se zakachame i poretko pisuvame, povekje vreme e vo skolo so nea.Ona mnogu retko i zboreshe so nego, sega otkoga jas pocnav da se druzham pocna i ona, a ne i se svigjam ja bash. Ne go svakjam, mu se svigjam ili ova e samo drugarski?
    Izvinete za latinicata ama nemam makedonska poddrshka :)

11. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Знаат ли машките да сакат? Искрено да сакат?
    Без да гледат во други, без да се двоумат за други, само една да постои за нив.

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490

Океееј ... Епа вака се гледа дека си помала, од мое лично искуство и свати ме како една анонимна девојка која не те ни познава а сака да ти помогне ДЕЧКО ДО 3ТА СРЕДНО ФАЌАЊЕ НЕ ... не дека нешо ќе се деси едноставно тебе ќе ти е поубаво, биде несодтапна недостижна биди ценета и горда, слушај ме немој да потклекниш на муватори и слично мног врати од животот ќе затвориш биди примерна девојка

За проблемот.. МАШКО, МАШКО, МАШКО истото го прави како и сите машки сега флертува со тебе утре со мене а пак задутре со неа, едноставно тоа се машките (барем така ние велиме а да сме искрнеи сите луѓе тоа го прават едноставно секој сака флерт, секој сака интересна забава), се гледа дека си помалечка не те дискриминирам воопшто само немој да гледаш така на работите, биди дете ќе го бараш тој период од животот. Како и да е немој со другарка да се караш поради дечко тој е денес тука утре не ... може и таа нема да е ама остави добро лице! :)

Мојот прв дечко беше на 16 години и беше 4год постар од мене (значи зрел) а ме изневери со најдобрата другарка затоа што не му дадов... Јас се дружам со неа а не забораам (ова беше пример да не се караш поради дечко)

На Dea8 и EleonoraLovato им се допаѓа ова.
  13. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490

Искрено!? Мислам да.
    Како што женските знаат да сакаат така се и машките ама знаеш ние не ги сакаме оние фини добри момчиња културни ... Ние сакаме мангупи со убо тело, кола фраерче и како што вели Балашевич „погрешниот го сака, добриот го гази“

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  14. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Да, знаат, биди сигурна во тоа. :up:

Сепак на твоја возраст од 16 год. не можеш да очекуваш некој да сака искрено, љубовта е недефинирана на тие години и повеќе е резултат на микс на хормони и желба за еротско истражување. :D

15. Bile15

Bile15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    38

Верувај дека постојат такви машки.Пример дечко ми.Само јас касно сфатив.Многу касно.

16. icona.pop

icona.pop Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    Колку влијаат другарите на машкото во врска со избор на девојка. На пример ако му фати око некоја типка и тие имаат лошо мислење за неа као не е за тебе, дали би се слушал себеси или нив?

17. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    494
    како дознавате дека некоја девојка ве свиѓа ? ептен ми се допаѓа еден дечко и незнам како да му покажам

18. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Мене па ич не ми е важно каква кола ќе има |(

На Dea8 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ме интересира што мислат машките за женски што се поопуштени и зборат за секаков секс пред нив?
    Ама културно значи, не dirty talk. :D
    Мислат дека се лесни или?

20. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Јас не мислам дека таквите женски се лесни според даденава ситуација, а тоа е ако на културен начин си ги изразуваат сексуалните афинитети. Напротив, сметам дека со таквите девојки може да има жежок секс со оглед дека не се срамат да си кажат што сакаат. Полесно знаат да артикулираат како сакаат да им влезе и под кој агол што би се рекло. :D
    Зборење за секс на врвно и културно ниво со алузии на чинот и те како знае да биде елемент кој може да предизвика вибрација во меѓуножјето и после да има електрично празнење зачинето со шлаг. :D
    Затоа девојки не се плашете од осудување, слободно зборете такви муабети затоа што стварно ќе ме напалите и ќе биде беља после. :lol: