Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Како тоа машкиве полудувате, ја сакате, ја обожавате девојката, но се додека не ја добиете? Како се оладувате за 1 ден? Е ова да ми се објасни :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Или тоа било лажно (ја сакал за една вечер) или можи глуми така да види реакција од женското

3. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    :!: И јас на ова помислив, симпатична си му ама има девојка.

4. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Значи вака..
    Минатата недела бев искочена со повеќе девојчиња,таму дојде другар на едно од девојчињата.
    Додека бевме таму не забележав дека му се допаѓам но кога дојдов дома неговата другарка т.е девојчето со кое бев искочена ми кажа дека ме свиѓал и дали сакам да ми го мести.Јас одбив.По неколку дена дечкото на фб се ставил во врска.Вчера бев искочена а тој беше со дел од друштвото што бев тогаш искочена,цело време ме гледаше кога и да се свртев кон него истото го забележа една од другарките. А и праќаше едно од девојчињата да ме викне таму со нив да бидам. Кога отидов сеедно беше не правевме никаков муабет.Јас навистина не знам која му е целта,кога има девојка. :?:

Што мислите вие во врска со ова?
    Ви благодарам однапред! :)

5. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681

Дете ко дете сигурно има 15-16 години уште е незрел и не знае што сака во животот. Интересно му е сега нему, што повеќе девојки толку поубаво. :D Ти за твое добро не се плеткај со него, за да не те боли глава за глупости. Бидејки штом гледа во тебе додека е со друга, тогаш ќе гледа во друга додека е со тебе.

На Mia-K му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Прилично сигурна сум дека нема девојка,тоа на фб си е онака внимание да привлече.Ако го свиѓаш и ти пријди му и прај муабет,ако не,нема што да те интересира и дали има девојка и друго.

На Mia-K му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Ми треба совет пишете ЛП кој не е зафатрен...

8. klineco

klineco Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    повели

9. kiki101

kiki101 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Со дечко ми сме заедно 3 год нашата врска е средена на еднаш неделно изл и тоа 2 сати максимум од кои пиеме по едно кафе и на брзина имаме секс и си бегаме, бидејќи тој е презафатен, секогаш му е мака, и нормално јас почнав да се ладам, но сепак го сакам!
    Сношти бевме изл и добив ете предлог од него ‘‘спушти го седиштето или бегаме‘‘ и јас му реков не го спуштам и се налути ја запали колата и ме дојсе дома,се изнервирам и не му слегвав од кола и му викам па што е ова се гледаме само секс да имаме и се изналути оти сум му велела како тој да одел со мене само за да има секс, и плус несакаше да ме бакни и се инаетевме дека дури не ме бакни не изл од кола и седиме седиме и ми вика ок што треба да напрам за да си бегам сега дома, и јас нормално изнервирана му викам ништо и му ја акнав вратата од колата, и чекам да се јави го нема по 2 3 сати му ѕвонам не крева, му пишам пораки на моб на фб само ги чита и не враќа, цел ден денес не го побарав а ни тој мене.
    Знам дека нема ни да ме побара оти е полн со инает, но и јас веке неможам од една страна го сакам ама пак од друга страна до кога вака, оти не сака да ме сфати како да му објаснам дека ми треба внимание нежност сакам да ме бакнува да ме гушка да ми кажува дека му недостигам дека го сакам, а не спусти седиште туркај гаќи ајде секс на брзина и ае мака ми е да бегаме.
    Не сака плус ни да разговараме, а долго сме заедно незнам дали да го побарам оти навикнат е секогаш јас да го барам и да го молам да се смириме, и чекав денес еднаш и тој прв да се јави ама не му текнува. А и мојата гордост не дозволува сакам барем еднаш да ме сфати.
    Ве молам за помош, како да постапам, наместо подршка од него добив само нерви наместо да се договориме да ни биди и на двајцата убаво ние се докаравме.
    Не сакам да се караме за вакви раб но како да почни тој веќе еднаш да ме цени?

10. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    По ова што го прочитав, дечко ти те гледа како секс резерва.Како може да нарекуваш нешто врска,кога ниту разговарате,ниту ти посветува внимание,се е сведено само на секс? Башка ти правиш полошо што не го оставаш сам малку,да се изладиш,да почекаш он да те побара.Вака ти го бараш,он си гледа прилика да си ги извади потребите на неделно ниво и ништо не оди.
    Запрашај се дали сакаш само секс,или ги сакаш сите бенефиции од една врска.
    И дали од почетокот беше така? Ако било,не знам како си го трпела.
    Јас те советувам да се оддалечиш малку,да почнеш да излегуваш почесто,да си наоѓаш занимации и ќе видиш како ќе почне да трча по тебе.Ако не почне,не е ни вреден.

11. kiki101

kiki101 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Не порано не беше таков, но сега во последниве месеци се само е зафатен нема време, се гледаме еднаш неделно, само по моб се слушаме ама врска преку моб не бидваа, и сега се скаравме и не ме бара. и да му звонам нема да ми крени, и ако воопшто му текни да ми пиши порака ќе ми пиши со цел да ме нервира, незнам во последно почнавме многу да се караме, и секогаш се лути и бега а никогаш не ме слуша до крај и да речи ајде да се дог да најдиме некоја средина не, тој само ќе се налути и нема да збора дури не му помини и после секоја кавга се мириме со однос е па зошто со однос ко можи и вербално со разговор да се разбериме

12. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Разговарај со него,можеби има некоја фрустрација од работа,некој и нешто што му ствара нервоза.
    Ако не е такво нешто,тогаш си бара причина за раскинување,му се изладиле чувствата ама чека ти да го откачиш,па затоа вака ти прави.
    Знам дека ти е тешко што го слушаш ова,ама поарно да си расчистиш навреме,да не ти биде полошо.

Инаку знам дека бараш совет од машко,ама ете од мене еден гратис :D

13. bh1lady

bh1lady Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Бев само неколку месеци во врска со еден дечко, ама за тоа време многу го засакав.. Се гледавме неколку пати неделно и ни беше се океј, ама одеднаш и двајцата малку оладивме и само му реков дека треба да разговараме и кога се видовме реков дека можеби е подобро да раскинеме.. Не се бунеше, речедека сум во право. Откако раскинавме немавме зборено можеби пола година, а он си продолжи со животот и си имаше и други девојки, не знам дали воопшто се сетил на мене.. Сепак, пред некој ден ме викна да разговараме, знаев што му е намерата и дека на некој начин ќе сака да се смириме, ама не знаев што да правам. Кога се сретнавме прво зборевме нормално и потоа кога стигнавме до темата на нашата поранешна врска, тој си посочи дека ја сум таа што е виновна што раскинавме иако и он се согласи без расправија. Ми рече дека ја сум виновна за врската што не успеала, бидејќи не сум се трудела, а тој не се ни однесуваше како да сме заедно. На крајот и се испокаравме и секој си отиде на своја страна.. Не ми врати на пораката, ми одбиваше повици и кога сакав да му пишам на фб, видов дека и ме блокирал. Не знам што да правам, дали да го побарам, ама не знам дали ме сака, колку јас што можев да го засакам во тој период. Совет што би требало да правам? :worried:

14. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    А чекај ти го сакаш него? Чувствуваш нешто за него? Сакаш да се дружите или да имате нешто повеќе? Ако не тогаш зошто би го барала? Ај не го барај па види дали тој ќе попушти...ако не... остави го нека си тера негов живот и ти терај си го својот и то е то

15. facish.t

facish.t Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Здраво јас сум нова на Форумов, имам едно прашање и би сакала ако може да ми дадете одговор, имам дечко со кој сеуште сме немале односи, и постојано ние се бакнуваме, него му се дига но не може да сврше а многу се напалува, веќе повеќе пати му се има случено тоа, а многу загреан е , ми вика нема да можам џабе го дркаш многу време ми треба, Што мислите што е проблемот? Со другите одма свршувале немало никаков проблем...

16. AudreyHepburn

AudreyHepburn Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15
    дали може френдс вит бенефитс да прерасне у нешо друго? и дали поише ги почитувате тие шо не ви даваат одма, или тие со не прифаќаат френдс вит бенефитс?

17. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Мислам дека не би требало ова да ти биде проблем, зашто гледаш така? Ќе имате долг и исцрпувачки секс пред да сврши. :) Нелогично е ако многу се напалува да не може да сврши брзо затоа што баш тоа се случува ако се пренапалиш. Еве знам по мене. Порано ептен се напалував во доги поза и стварно брзо свршував гледајќи го задничето на девојка ми како го пенетрирам, таа глетка ми го предрвуваше и брза ејакулација беше неизбежна. :lol: Со медитација и вежбање на мозокот кои сигнали и дразби да ги прима и испраќа се одложува ова свршување, така што ете ги увежбав овие работи. :) Се е до мозокот, кажи му на дечко ти да испрати хемија за свршување.

Може да прерасне во нешто друго, зависи во што сакаш. Љубов, романтика или да остане само на секс? :D Не можеш да бираш времето и :l: ќе си кажат. Ни едните ни другите не ги почитувам, само тие што даваат. :lol: Првите изиграваат тешки кучкици и недопирливи шмизли, а реално си сакаат јак секс само менталитетот и стравот од осудување ги плаши, а вторите се ептен конзервативни сметајќи дека ќе живеат вечно и се тешки на карактер за пробување нови работи во животот. А по некоја иронија, тие конзервативки на крајот излегуваат најголеми либералки. Тоа што го потиснувале цел живот на крајот доаѓа на површина. :D

На facish.t му/ѝ се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Па дали ќе му дадеш порано или подоцна исто ти се фаќа. Ако машкото сам себе се почитува ќе те почитува и тебе. Ако е некој мочко и неиживеан не очекувај почитување. И секако на секој не се дава, пази се!

19. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    ...може.... на филм....нискобуџетен, од оние со кои ви го испраа мозокот ;)

20. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Мажите не ги почитуваат жените врз база на сексуални прашања, туку врз база на културно-морални прашања. Френдс вит бенефитс е прашање и на морал и на секс, што значи дека си морала да го е*еш.

Ако си била до сега френдс вит бенефитс со него, а си го сакала од старт, секогаш ќе бидеш максимум фрнед вит бенефитс. Сори.