Зависи каков е односно што сака. Ако е гејмер на пример поклони му некоја игра што ја сака... You get the point...
Сега златна седи дома со скрстени раце, гледај низ прозорецот и размислувај на темата „зошто типот сега ме мрази и ако се смувам со него ќе ме искористи и фрли како партал“. Еве неколку идеи: - Ако сака некој спортски тим, дрес, шоља, шал од клубот за кој навива. - Ако спортува нешто, фудбалска топка, баскет, тениски топчиња whtvr. - Ако е гејмер - слушалки. - Ако е музичар - маичка со омилениот бенд (колку и да ги има, увек е добра идеја за нова) - Ако е уметничка душа - постер со добра тематика, имаш во Југотон, во Бриколаж, и слично (а и не мора да е уметничка душа) - Ако е кељаица и сака билдинг - тесна маичка - Ако е кељаица и не сака билдинг - златен ланец.(И писмо дека го откачуеш, имај почит кон себе) - Ако е интелигентно момче - книга. - Ако е хардкор бубалица - книга на англиски или ако имаш пари, тематска енциклопедија или монографија за нешто. - Ако е религиозен фанатик - книга на тема религија по која е луд (ако е луд по кабала и слично, откачи го копилето, ненормален е) - Ако сака да се мота низ кујна - купи му некој евтин електричен апарат, има од 500 до 1000 денари супер забавни ствари. - Ако е бајкер - брзиномер, мачји окца некои интересни и слична точкарска галантерија. - Ако е скејтер (или бордер у зима) - јаки налепници за бордот, се праат лесно и брзо во продавници за печатење. - Ако е твитераш, форумџија и сл. - купи му живот. Се шалам, направи сликичка со текст напишан на ливче, те сакам, ова она, ќе смислиш сама, напиши со љубов за „@никнејмот“ и објави ја јавно, плус можеш да ја урамиш истата. И мислам дека доволно е.
Здраво, имам 16 ипол години и се гледам со дечко кој има 20 години. Се гледаме 4 месеци, нашиот однос уште не е дефиниран, но се слушаме секојдневно по еднаш, и се гледаме 2 до 3 пати во недела.Проблемот е во тоа што денес се окл на фб и од љубопитност го додадов во блсики пријатели, да видам кого лајкнува, и приметив можеби 5 различни девојчиња, па имаше една од нив, на која секоја можна слика и имаше ставено лајк, а со тоа девојче има слика на неговиот профил пред една година. Можеби е глупо сето ова со фб, ама одговорете ми, што мислите, што би направиле ?
Correction Only 5 things you can give to a gamer boyfriend 1. Sex 2. Video Game 3. Sex 4. Food and Sex 5. More Gigabytes Па сеа жал ми е што ќе му го упропастам планот али дечкото си лови на страна чекајќи ти да му се дадеш. Ако ти е Брет пит онда прави што ќе правиш али не рачунај на сериозна љубовна врска
Му имам до сега подарено дрес, шал од омилниот тим, маичка, каиш, книга, вратило, покер чипови... гејмерски слушалки ми останаа фала ви многу за предлозите, па еве може и моиве ќе и се најдат на некоја.
Како би ги оцениле машките што ставаат слики од разголени женски во најразлични пози и лезбејки? Знам малку е глупо прашањево ама ај
Neseriozni kako prvo toj sto e stabilen I so zdrav razum ne bi postavil takva slika tie za mene se "klosari" sto mozebi ne videle zenska nikogas
Јас сум просто разочарана од тоа колку плитки можат да бидат некои човечиња од машки пол Еднаш зборувај за онаа, ваква е таква, а кога ќе ја видат чиниш очите им паѓаат..ццц, па нели беше курва, малоумна и смотана, не не разбирам и нема да разберам..значи нелогично е! А ние поскромните, па знаеш фина е скроз она, ама срамежлива е бе брат, не ми се облака убаво, женско е, си треба чекај, чекај а да се облакам ако не ко таа шо ја збореше пред малку, па да испаднам *****тина ааа НЕ !! Остани ми со здравје со твојот ограничен мозок па-па Инаку слободно може некој овдешен машки примерок да си даде свое мислење за ваквите случаеви..позз драги
Тоа се онаа група контрадикторни особи (својствена за твоја и приближна генерација) кои во друштвото се претставуваат фраери и што се не...а длабоко во себе мечтаат (не дека можат) да поминат некоја си "типка" која е физички привлечна, скоцкана, средена... и по можност никој да не ги дознае иако се од километар провидни Нормално е да има различни (не)карактери... се што е неприфатливо се става на ignore и решен проблем
Да прашам нешто,чисто онака одговор ме интересира Да речеме има секакви девојки: оние кои се пуштаат на секое машко иако имаат дечко и дискутираат од типот ‘види го овој има девојка ама ако и на голманот му се дава гол‘ (нормално атрибути,ова она и се е океј кај неа, таа е таа вистинската), и оние кои се повлечени,мирни,ги интересира здрав муабет да направат,но најчесто се тргнувани настрана од Х причини, зашто нели тие се ‘филозофи‘, ‘глупи‘ кои само фантазираат за нешто невозможно. Да речеме имаат некоја убавина,но ете Х причини. Е сега што би кажеле некои од вас? Оваа е пример за права женска (првата), а оваа мрдната е или и фали нешто (за втората).
Прашање или можи да се кажи анкета до сите машки која од следните две девојки повеќе ви се допаѓа?! Која според вас има поубаво тело и повеќе ве привлеква и ви се допаѓа. Можи да одговарате едноставно со прва или втора, а пожелно би било и да дадете свој став за вашето мислење. Спојлер (п.с: Не се прифаќаат одговори од типот двете мора да се избери една) VS
^ А женски може да одговорат која им е поубава? Мене вторана, црнана ми е бомба. И на фаца и на тело ми е каде каде поубава. И посекси.
Можи, но сепак прашањето е упатено до машките и се очекува повеќе машки мислења затоа пред да го пишите одговорот пишете на пример машко мислење да знајме дали станува за машко размислување или женско, нели секогаш се различни хахах ајде напред...
Првата има тело како недоразвиено девојче... убав лик, ама тело нула. Вторава е неспоредливо по женствена... тоа се тие облини
Прво мора да разбереш дека машките во своите дваесетти години (па и покасно) девојките ги гледаат како секс објекти. И ништо повеќе. Не се како вас да видат пари, едукација, фамилија, родители, ништо не ги интересира од сето тоа, само да е секси. Кога зборат за „курвите“ дека се курви, тоа е зашто не можат да ги легнат. Сепак, ако ти се облечеш покурвински (не као курва), можеби ќе те зборат, ама сигурно ќе те посакуваат, а оние што ќе те запознаат, ако не се однесуваш кон нив како курва (од високо и да ги сметаш за недостојни), ќе те ценат илјада пати повеќе. Така што, облекувај се како модел, однесувај се приземно, биди насмеана и пријатна со луѓето... и никој нема да рече за тебе дека си курва. Многу ти е нејасно прашањето, а и многу генерално ги гледаш работите. Прочитај што и напишав на Shayk, слично е со твоево. Пример за права женска е онаа женска која ќе ги задоволи побарувањето на секој маж поединечно. Ако ги земеме твоите два примери, првиот пример е права женска која се легнува за една вечер, а втората девојка не се легнува за ниедна вечер, зашто никој не сака филозофи и фантазери кои на прашањето како си што правиш ќе ти одговорат со „дефинирај како си“. Биди си поинаква, ама научи ги основните правила за комуникација и интеракција со момци. Втората дефинитивно, во секој поглед. - Фаца, првата е вообразена, па дури и грда, а втората е мила, слатка и невино-провокативна. - тело, првата е речиси анорексична и без каква било особена привлечност, а втората зрачи од сексапил. Вистинска еротика е со облините, ставот и облеката која ја има на неа. Сакале или не, и тоа е битно.