Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Мене се ми е јасно, сакам само мислење од некое машко за следново. Типот има девојка скоро озбилна врска, но зошто сеуште тајно се гледа со поранешната само ради секс. Погоден му е сексот со таа поранешната или штоо.....?

2. differentmkd

differentmkd Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Нема или... очигледно она што му недостасува на едната, го надополнува на другата страна :)

3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    И сега не ми е јасно што сакаш? Убаво си кажа, одевте, значи раскинавте, move on.

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  4. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Хаха и така сите срекни и задоволни :D :D :D

5. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Двајцата изгледа се погодени. Не би се сексале ако двајцата не сакаат. Или пак таа бившата се надева сеуште на нешто, а овој си игра со двете...и таквите ако не се скријат добро најчесто завршуваат сами. Али сепак бе и да ти бил сексот најубав тоа што тој го прави е многу ниско. Е можи не проповедам морал ама ова е за мене претерано... Дали тој уствари мисли на својата сегашна партнерка... Ни ова мене некогаш не ми е јасно... некои луѓе...

6. differentmkd

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Се додека не дознае девојката ќе е така :rofl:

7. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Затоа реков се ми е јасно во врска со маживе, но за ова сакав да слушнам чисто онака машко мислење. Значи фактички бившава сака само секс без обврска со него, без разлика што тој има девојка она прифака бидејки нејзе и одговара да биде со него само за секс и ништо повеке. Но по чудо ми е тоа што тој го прифака тоа. Ме интересираше дали таквите мажи, дечковци сеедно, не се задоволни од таа што сега е до нив, или пак сакаат и нешто на страна. Mорал ни јас не делам, секој според мене си има избор на свој живот и нека си го живее како што мисли дека е најдобро.

На differentmkd му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Shayk

Shayk Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    24
    natemila не се сите машки исти, па овие што ги имаме овде да даваат мислење за нив. Секој со својот мозок, можеби човекот си има некое нарушување, немојте така :rofl:

На omg92 и differentmkd им се допаѓа ова.
  9. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Па ако не се задоволни со тоа што го имаат до себе што бараат тогаш со таа што се. Ептен е сељачки според мене тоа. Во секој случај како што кажа...на бившата ако и се само за секс не и менува многу многу, само си задоволува потреби со него и нормално не ја интересира дали овој има некоја или не а овој треба малку да се преслуша што прави и дали треба така да се прави

10. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Во принцип, мажи не одбиваат секс. Ако дечкото има девојка, а нема морал и стандарди, онда нема и проблем да си спие со бившата. Така што, постои варијанта и ништо да не му фали у врската, ама чисто од принцип да ја ебе и бившата.

Исто толкава е веројатноста и девојка му да има одредени квалитети, ама бившата да е подобра у кревет. Може сегашната ја сака, ама таа го изневерила на некаков начин, па веќе не чувствува одговорност и самиот да биде верен.

Може сака да биде еден од оние мажи со швалерка. Денес е бившата, утре секретарката...
    Може премногу ја сака бившата, ама не може да биде со неа од икс причини, па ова е единствениот начин да биде со неа.

Колку сакаш опции, бирај... :lol:

На lilija90 и natemila им се допаѓа ова.
  11. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    хахах се согласувам дека си е секој за себе, но онака чисто ме интересираше мислење.

Прикачени фајлови:

На D-a-n-i, Shayk и omg92 им се допаѓа ова.
  12. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Убаво кажано, ептен реално ;)

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Мажот п**ка не бира, ама за тоа се ќе направи.

14. lilija90

lilija90 Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2

фала ти на предупредувањето, јас предлогот не го пишав тоа баш така дирекно. извинувањето е прифатено :) кај нас има нешто ново, имаше пресврт на работите, бевме заедно и така :) убаво беше но и глупаво, се осеќаше дека внимавме да не се вљубиме ден во друг :D ме изненади, се потрудил да биде ептен убаво организирано се, никој до сега не го сторил тоа за мене, како невеста се осеќав :D
    само што утрото се свестив дека треба тоа меѓу нас да го завршиме :( како пепелашка се осетив :( осеќам дека пак ќе ме спукаат носталгии и депресии :(

На omg92 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Consultant

Consultant Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2014
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    101
    Јас мислам дека вие женските претрувате малку и излегувате од контекст навредувајќи ги сите машки кој се малку во број на форумов.

Доколку некоја стварно има некој проблем и потреба за совет нека праша немој вие да ни кажете какви сме ние машките за да не почнеме ние да ви кажеме какви сте вие женските, п.с: that's not the point of this threat.

16. differentmkd

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Ох леле, па нели имаше доволно време да се подготвиш за да таа средба не придонесе носталгии и депресии? :)

17. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Другарка ми,која е разведена изрази желба да излезе на кафе со мене утре вечер,мене не ми е проблем,ниту срам,оти цел живот се дружиме,ама моиве,посебно мајка ми,дури незамисливо и било јас да излегувам со неа пошто била разведена,авторитетот ќе ми паднал оти ќе сум излегла со разведена,мене воопшто не ми пречи ама народов во мојов крај е многу заостанат,мислење?

18. lilija90

lilija90 Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    За жал чувствата неможам да ги контролирам
    :( среча што сум решена дека со него ми е до тука доволно! мислам дека самото тоа што неможеме да бидеме заедно не тера да фантазираме повеќе еден за друг а не дека до толку си се допаѓаме еден со друг :) Којзнае што мисли за мене :( којзнае каков спомен сум му оставила.... дали некој од вас момци се нашол во ваква ситуација, да ми одговорите што мислите за девојките како мене? знам дека ќе бидам нападната ама ве молам со цензура да пишувате :D

19. Victoria31

Victoria31 Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    После запознавање и состанок со девојка која ви се допаѓа каков е вашиот однос?
    Како сакате таа да се понаша(однесува) со вас да ве бара барем еднаш во денот да ви праќа пораки или ништо од тоа?
    ако сакате да ви праќа порака каква содржина би имала таа? :!:

20. differentmkd

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Ова твоево му доаѓа како она... зошто животот да е едноствен кога може да е комплициран поткрепен со контрадикторностите од типот не сакам врска во типот ама ќе се депресирам поради него :)