Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. differentmkd

differentmkd Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Индивидуална работа е тоа... пробај па според реакцијата ќе си го добиеш одговорот на прашањето :)

2. lilija90

lilija90 Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    diferentmkd не е дека несакам туку дека неможеме. не е само далечината проблем има тука и други работи, големи работи! не се за на форум да се пишуваат. незнам за него што чувствува само можам да кажам дека забележувам дека не му е сеедно. Ништо не разговаравме после ова, само побара од мене да не контактираме повеќе, тоа ме збуни малку ама покрај сиов хаос што го имам уште оваа збунка можам да ја поднесам :D

На cinderella.red му/ѝ се допаѓа ова.
  3. differentmkd

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Ок, како и да е, суштината е иста а тоа е дека за се ова бевте свесни и двајцата... свесно се доведовте во интимност само за една вечер и сега не гледам зошто не го прифатиш тоа...што е битно дали сега или после х време ќе престанете да комуницирате

На lilija90 и Glasna им се допаѓа ова.
  4. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    па нели сама си стави трн во здрава нога??? Cо отворени карти игравте и двајцата така??Tвој беше потегот :?: пишуваш дека само ти ја знаеш која е причината дека не можете да бидете заедно иии???Hе разбирам што совет бараш и очекуваш да добиеш после све ова???

На differentmkd му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lilija90

lilija90 Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    ниту ми е ниту ќе зажалам некогаш поради тоа што бев со него! ја прифатив вистината и тоа е, секако дека неможе да ми биде сеедно! небарам совет, само ја утнав темава :)

6. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Мое мислење вакви машки ниту ја сакаат бившата ниту сегашната и немаат никаков почит спрема двете !Вакви личности се нестабилни не знаат што сакаат од животот.Во ваква ситуација типот најверојатно ги користи и двете еднава е да не ја навредам глупа и слепо му верува па овој ја сака за девојка зошто му е стабилна наводно,ја контролира и може да си има излети без оваа да се сомнева па ако живеат во мал град и да знае и да премолчува,да си трпи од некои причини .Додека вторава си е слободна ,ослободена од морал па си тепа време со него додека не си најде подобар или е премногу заљубена и неможе да прекине да контактира и да се гледа со него .
    И не знам што е чудно што денес некој што е во врска изневерува со бивша кога има и такви кои и откако ќе се оженат и пак ке трчат и по бившите или по други девојки.Не е нормално ова и не е праведно за девојки и момци што вредат ама проблемот е што не се вреднувани и не се почитувани од тие што ги имаат покрај себе ама ете се случува секојдневно .

7. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Дали ако после 5тиот состанок имате односи ќе те смета за лесна ?

8. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Кој како. Сите различно размислуваат

9. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Да.

10. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    ама :!: 6-от веќе одма е друга ситуација 8)

На Hipica, IvanovskaM, Glasna и 2 други им се допаѓа ова.
  11. differentmkd

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Женска дилема... ако за толку кратко дадам ќе испаднам лесна, ако не може ќе мисли дека нешто глумам пи**а... и?
    При заедничко туширање тебе 'случајно' ти паѓа сапунчето, се посегнуваш да го земеш по што оној дел од тебе ти испаќа порака - found new hardware! и ресен проблем :rofl:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    ^ ама тогаш испаѓаш трапава... и работава испаѓа никаквата :D

13. differentmkd

Се зачлени на:
    27 април 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    35
    Барем е се така 'случајно' :D

14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    ^
    Да де ;) Волкот сит, а волчицата ем сита ем не е лесна 8)
    А и плус така случајно мислам дека не се рачунаше, па и не се брои :lol:

На differentmkd му/ѝ се допаѓа ова.
  15. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Не верувам дека постот ти е е за оваа тема но нема врска ..
    Ама мислењето 5 пати ти го препрочитав и уште не ми е јасно . :drunk: Се развела жената и сега треба сите да ја избришат од список на живите. :^)
    Ти се мислиш дали да излезеш на кафе со другарка со која се дружиш цел живот , поради фактот дека бракот не и успеал ?
    Што е со оние кои имале дечковци па раскинале ? И нив не ги дружиш ? Или оние со етикета разведена се посебна категорија на чума .

Искрено не дај Боже некоја од моите другарки да се разведе , би била постојано со неа за да ја подржам во тешкиот период , не да бегам од неа поради тоа што се развела. Што лошо направила не ми е јасно ? Само немала среќа во љубовта а богами и со пријателите ..

На kim.k, Glasna и missfortuna им се допаѓа ова.
  16. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.086
    Мислам не. Јас еднаш со еден имав секс на шестиот, ама испадна дека типов не знае да брои баш, па испаднав лесна во неговите очи. Он си мислел дека е петти состанок и така заебав работа.
    Иначе, имаш еден виц со кокошка, некој петел ја бркал за да ја плесне, и она се спрепнала и овој и го плеснал, ко несакајќи. И така кокошката чесна и поштоена си останала, кеифот направен.

Сеа сериозно. Твој секс, твој дечко, твој живот. Како сакаш така. Има куп врски кои успеале со секс на прв состанок и куп што се уништиле а се чувале до брак. Затоа, како сакаш, така.

На Captain-Omni и crazylady им се допаѓа ова.
  17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Мими, апсолутно се согласувам со тебе.

Како што разбрав, Есперанса не ја дискриминира, етикетира или како веќе другарката, туку пристисокот доаѓа од нејзината мајка.
    Искрено, многу ме иритираат домашните, кога проповедаат со кој треба да се дружам поради некоја 'репутација'.
    Мој совет, другарството е вистински благослов, особено ако е вистинско. И ни под точка разно не би го загубила само поради стереотiпните размислувања на околината.
    А колку што се сеќавам, ти Есперанса беше 24 години, така што навистина е шубе дома да 'расправаш' со кој си на кафе.
    Игнорирај ги сите коментари, тоа е најпаметно ;)

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Ако е во прашање љубов според мене порано или подоцна да му дадеш ќе те сака и ќе те гледа со други очи.
    Ама ако не постои љубов па да според мене си лесна.Али како што кажаа над мене др. членки зависи кој како размислува.

19. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.334
    Допаѓања:
    2.601
    Треба утре да се запознаам со тој што ми се свиѓа,ќе идеме на журка со друштво.И ај некој совет како да му се приближам..од машка гледна точка,што да направам ама да не биде многу нападно? :)

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Од женска гледна точка - насмевни му се.

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.