Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. mamasita

mamasita Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    мислиш? океј не е дека не ми пројде тоа низ глава..има ли начин да го натерам да помисли на нешто повеќе? или да бегам од него..уствари е глупо ова што го прашувам индивидуално е за секого..ама..какво однесување да му пласирам за да бара нешто повеќе од секс? а страсти има до плафона...не е дека и мене не ми се сака :)

2. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Yipman = RESPECT :rock: :rock: :rock:

Ај сега да одговорам :)

Епа девојче постојат 2 сценарија тука. Првото како што ти кажа Јипмен, дека има увидено дека нема да му дадеш лесно па ти се умилкува, не те брза а одкога ќе му дадеш ќе почне да наоѓа изговори....Другото сценарио е дека стварно сака да се смири, дека сака врска па затоа не сака да те брза зашто сака сепак ова да излезе како што треба...Јас, а ниту пак некој друг тука може да ти каже што мисли он. Ти треба најдобро да процениш. Значи се зависи од твојата способност да го процениш неговиот карактер и какви му се вистинските намери. Може дечкото стварно сака да се смири и сака нормална врска...Може е сосем друго...Како и да е, (ова следново што ќе ти го пишам да знам дека некој го има кажано на девојка со која што планирам нешто, тешко му се пише :!: :D ), значи како и да е, ако мислиш дека може да излезе добра врска од сево ова, почнете да се гледате како дечко и девојка, али не му давај уште месец дена....Едноставно речи му дека е уште рано, па ќе видиш како ќе се однесува ...

edit - сега видов што си пишала во вториот пост....не го бришам ова претходново што го напишав, нека си стои....Епа ако ти се сака и на тебе, па плесни се, што му ја мислиш....не е крај на светот...А пак ако сакаш нешто повеќе од тоа, односно врска - фатете се, па дај му после 4-5 дена ...everybody is happy :)

На Yipman2 и mamasita им се допаѓа ова.
  3. mamasita

mamasita Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    сепак нема да се плеснам, шо знам..се силам се силам..али не можам..хахахаха ми треба време..
    фала на совет брат..
    абе и ја не знам шо сакам..коа ми се отвараат ко булки..те сакам ај да бидеме заедно, од втор ден глеање не ми е ни малце интересно...
    сеа коа се понаша вака...ЧУДНО..пак не ми се овците на број...
    тоа е..
    фала пак :D

4. mamasita

mamasita Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    а и да напоменам..секој ден..во изминативе 20 дена или колку и да се комуницираме на скајп..цело време...
    аууууууууу
    се осеќам као да праќам писмо во тин шема ејј
    ама типов така ме игра што ми ја подчинува интелигенцијава што колку толку ја иам

5. mamasita

mamasita Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    а и да напоменам..секој ден..во изминативе 20 дена или колку и да се комуницираме на скајп..цело време...
    аууууууууу
    се осеќам као да праќам писмо во тин шема ејј
    ама типов така ме игра што ми ја подчинува интелигенцијава што колку толку ја иам

6. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    те фаќа на интелект а? :D море види го ти него си ја знае работата, уигран типацов :rofl: :rofl: хахаха.....а ти да го фатиш него на интелект? малце IGNOR:tmi:

edit :rock:

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mamasita

mamasita Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    мислиш игнор? хахха :D

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mamasita

mamasita Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    епа само уште ова..што е игнор според тебе..тотално нерецкање од моја страна? као..он ме вика за искачање ја...се праам пичка?
    само те молам тоа разјасни ми :D

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    мамасита
    кога го читам твојот проблем, исто ко да го кажувам тоа што сега го доживувам
    (само не почна од Скајп, почна од курсот по албански-прв ми се приближи тој)
    знам што му е целта-откако подобро го запознав сватив-од претходно искуство
    и трае многу пократко за разлика од тебе-8 дена :!:

10. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    во овој случај не тотален игнор, туку да се праиш индиферентна....Одговарај онака како да му одговориш, прави се незаинтересирана (не да претераш)...после малце сецни го со нешто како некое комплиментче и на крај откачи го набрзина со некоја од оние морам да одам бла бла... ;) ... ќе здивее :tmi:

11. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    едно прашање до сите машки членови на форумов:

како да се разбуди емоцијата кај некое машко(љубов, приврзаност-да допрам до неговото срце)

совети, помош :?: :$

12. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Доста индивидуално прашање, зашто кај секого си е различно...
    Ете, проучувај го додека си со него, што сака, што не сака, на што „паѓа“, некогаш истакнувај ја твојата женствена страна, опсипувај го со слатки мали детали, чоколади, подарочиња кои пред се’ значат ради гестот... Како и да е, прво види што му е слаба точка, а потоа дејствувај. ;)

13. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    за подарочиња е рано
    а типов некако не ги покажува слабите точки
    со еден збор-Стрелец

14. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Не класични подароци... како што кажав, некогаш понеси чоколадо со себе, некогаш седни на неговата омилена пијачка, да речеме ако е пиво, и ти пиј пиво, онака покажувај интерес за неговите омилени работи. :)

15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    АЈ помош подарок ама за онака без повод само како внимание што секое машко би го израдувало?????

16. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Дрес од неговиот омилен клуб. :?:

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ok, фала за советите
    ке се обидам(се надевам дека ке успее) :$

18. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    или можеш неговиот омилен парфем :$

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    300-грамско чоколадо, по можност омиленото. Дезодоранс, или анти-перспирант. Не се скапи овие работи, а покажуваат знаци на внимание. :)

Искрено, од девојка би очекувал омилен парфем или дрес кога има посебен повод. Преформални се за обична прилика. Но, ете па ме потсети, можеш шалче од омилениот клуб, тоа е и поевтино, и понеформално. :)

На marama и SOVRSENSTVO им се допаѓа ова.
  20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Чоколадото е најдобро тоа може :)