Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Angel.m49

Angel.m49 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    21
    Не може да се генерализира што сакаат повеќе мажите - вкусот е сосема лична работа, а колку луѓе - толку вкусови има. Може да не сака ни едното ни другото, или само едното или другото, или ни едното и другото... Толку мажи има на овој свет, во нашиот град, во нашата улица... кој ќе преброи што сакаат повеќе...

2. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Не е за во јавност тоа...можи и ќе му текне на некој на форумов кој сум ако кажам така :D

3. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    ^ сега од кога не заинтересира не било за во јавност, не е фер вака :D

хахаха извинете за оф топик

4. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Дали е точна теоремата, не давај прерано за да го задржиш? Во смисол, прво дружба, бакнежи, воспоставување врска па после секс ? (чекање 1 месец максимум де..) за типци над 20 години?

Неможам да си фатам дечко ;(

5. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Имаш 19 години и неможам да сфатам дека брзаш. Инаку зависи од карактерот на момчето. И најважното ако те сака нема да те притиска за било што. Инаку нормално дека уште првите 2 дена нема да му дадеш. И да прво дружба па врска за да го запознаеш каков е.

6. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Добро де ај штом сте запнале...

На прочка (ваљда сте слушнале што е тоа) во Прилеп се маскираат луѓево како во СК што прават на 1ви Април. И јас бев курва. И сега малку повеќе се поднапив таа вечер и прифатив кладба од една за да се соживеам со професијата. А пак тие што беа со мене излезени, женските во друштвото, ми викаа демек, да имав к.. ќе те силував, јак газ имаш бла бла бла. И се во ред, ме плескаа што ме плескаа, ај тие не беше проблем, во друштвото се.

И решивме да влезиме во еден клуб таму и на влезот нешто имаше застој, и му велам на тој таму, ајде дечко ќе ти дадам да ме фатиш за цицки ако не пуштите да влезиме, и овој не за цицки, фати за газ... Му викам за таму се наплаќа дечко, се си има цена... Внатре се направив дрво и се качив на маса демек ќе играв, и како заврти се, некој ќе ме плеснеше, на крај почнаа и пари да ми ставаат во сукњата... Па на една "twerk" и правев и на крај кога излеговме, решивме да снимиме видео на кое една од женскиве во друштвово ме секса... за среќа не е јавно тоа оти беше бруки :D

И така цела вечер ме плескаа која ќе стигнеше, машко ако пробаше одма се каравме и то беше то. Друг пат курва незнам кога ќе се преправам :D И не пијам за тој ден повеќе пошто шо ако бев самурај, ќе земев сите ќе ги испосечев таму :P

Кратката верзија е ова, долгата не ми текнува оти не бев при себе :D И поинтересно беше во живо :) Ај мал бев 19 години, ми се простува :angel: сега не би ми личело :P

На Lolo5, Daleron, 4rever.unique и 2 други им се допаѓа ова.
  7. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Не мора да значи, ама ако е прерано секако дека ќе има сомнежи некакви. Не знам, не може да се речи - "по 2 месеци ќе му дадам". Чудно е малку... кога ќе ти се присака, слободно терај, тој сигурно нема да те одбие

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.052
    Допаѓања:
    134.594
    E ова не ми е јасно. Зошо сексот е притискање? Жената не може сама да сака секс? Не е дека мажите сакаат на прв состанок, жените на петти. Ако ми е некој секси , секси ми е на секој состанок. И жените не даваат секс, а мажите не примаат секс како награда. Сексот е заедничка работа, по желба на двајцата.
    Девојката праша, дали е океј да се воздржува од секс за да има посериозна врска, да не е само секс врска.
    И по мое мислење, премногу е просто маж на кој му се допаѓаш, да рече, леле колку е фина, убава, паметна, сексот супер, ама на прв состанок се исплескавме, ке ја откачам.
    Може да рече, грда и досадна е, сексот беше ужас, ке ја откачам.

На Angel.m49, Daleron и Captain-Omni им се допаѓа ова.
  9. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Cka јас не реков да ја притиска за секс туку општо за било што. Ако не виде девојчето пишала дека неможе да си фати дечко, па затоа и пишав да не брза. Инаку сигурно е дека и жената сака да има секс но ако тоа го направи на првиот состанок и нивните односи малку подоцна се оладат ќе се чуствува искористено и дека тој сака да ја откачи поради тоа. Не мора да значи, секаде има исклучоци.

10. IvanovskaM

IvanovskaM Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    245
    Имаш квалитетни размислувања ама сепак за некои работи си млада. Сексот е физичка потреба, можеби не неопходна за да преживееш, ама ужасно силна потреба без разлика дали се работи за девојка или момче. И додека не искусиш не можеш да тврдиш дека страста не може да надвладее. И верувај, ниедна девојка која свесно имала секс бидејќи имала желба и потреба за тоа, не се чувствува искористено. Тоа е како да одам да си купам сладолед и од кога ќе го изедам да се осеќам како продавачот да ме искористил...

На crazylady, Daleron, eloves и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Bundaa

Bundaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    13
    Што кога момчето ви рече дека сте напната,и дека секогаш кога ќе му се јавите само му го расипувате расположението ?

треба ли да се проба техниката игнор ?

12. Ivanna92

Ivanna92 Нов член

Се зачлени на:
    13 август 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    На колку години машките стануваат сериозни и почнуваат да размислуваат за сериозни врски?

13. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Може ли некој да ми пиши инбокс, имам проблем, а не сакам овде да споделам, бидејќи многумина ме познават, ве молам...

14. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Таа ти е грешна техника. Во таков случај се пробува техника гони се упм. По ефикасна е

Кој како...некој ни на 30 не е спремен, а некој е спремен околу 20. И тоа мислам дека е по нормално време.. Околу 20 години

15. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Сигурно дека е така. Почитувам туѓи мислења и верувам дека вие како постари сте во право. Сепак имам кажано премногу сум млада и не сум имала секс и тоа што го коментирам и пишувам е од нешто што сум прочитала или слушнала, искуство немам. Затоа нормално е да згрешам некаде или за нешто. :)

16. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Бунда чим момчето ти го рекло тоа сигурно има некоја причина. Неможе туку така. И која е причината што си ти напната? Не дозволувај тоа да ти влијае вез врската. А ако постојано го бараш и објансував вчера на една феминка па сега и тебе немојте да бидете навистина толку нападни и постојано да го притискате човекот со прашања каде си, со кого, зошто, кога, каде, како и илјада такви прашања да неможе да дише. А ако еднаш му си се јавила и тој ти се испонашал така јас искрено на твое место би го отерала во пм. и не му се јавувам повеќе за да не му се расипува на господинот расположението.
    И си требала да напиешеш малку повеќе за проблемот вака јас неможам да претпоставувам што било каде било.

Ивана92 зависи од карактерот на еден човек и тоа кога ќе ја сретне таа девојка. Некој може на 18 ќе запознае девојка, ќе се заљуби и ќе сака сериозна врска. Некој може на 25, некој на 30. Кај секого е различно.

Мила7 ти пишав.

17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Е да бе ако му дадеш одма курва си, после два месеци не си.
    Ако ти се прави ќеиф зошто да не. Сексот не те прави лоша девојка ни повеќе ни помалку.
    Бркај си работа.

На omg92 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SouthParkFan

SouthParkFan Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    24
    90% од машките обожаваат хеланки и тесни панталони(не фармерки)
    ова да го задзидате во главата! :D

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  19. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Јас попрво би одел со некоја во тренерки и со коса во реп врзана или т.н нормална девојка. Ендемски вид се и треба да се пазат

На daylight, Daydream, eloves и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.052
    Допаѓања:
    134.594
    Дромец! :)

Инаку, хеланкиве ужасно стојат на 90% од тие што ги носат. Значи, хеланки не за дебели, меки газови, слаби со криви нозе и никако не ги влечете нагоре да ви се гледа camel toe. Aко не знаете што е, само повлечете ги нагоре и погледнете се во огледало од напред. Хеланки црни проѕирни преку кои ви се гледа гзот, не.
    Машките сакаат сексипил, не дрољасти жени.

На bojana.pec, BabyyBoo, SparkyAngel и 4 други им се допаѓа ова.