Сеа знам што значи кога ке му речат на некој -мајмун еден. Уствари му бил дигнаат. Притисокот де. На дечко ми да му кажам да гледа по заднидни наутро, низок притисок има.
Се смувате со некоја ваша другарка на пијано, и како би ја гледале после? Ми се случи ова и сега типот прво ми зборуваше чисто формално а сега па дознав дека мислел дека ми се допаѓа. Криво ми е многу добар другар ми беше не ми ни се сфиѓа само сакам да се врати тоа старото. Мајку му несме 14 годишни пубертетлии бевме пијани и тоа е тоа. -.-
Колку и да ти е криво сега, не се исправа. Никогаш нема да биди како што било. Такво нешто да ми се случи ја не би ја гледал после како другарка, никогаш повеќе
Никогаш не би можело да биде како порано, бидејки тој секогаш ке те гледа како нешто повеке од другарка, а ти како другар и ништо повеке.
Помеѓу машко и женско нема вистинско другарство. Секогаш постои симпатија барем од едната страна. Не се секирај , ако е вистинско другарство без разлика на се ќе се врати (другарството), ама ако има нешто повеќе заеби, ќе најдеш ново другарче, тие секогаш се тука за тебе или за мене без разлика.
Ништо не може да се врати како претходно, веќе се случило нешто повеќе. Малку оф топик, можни се другарства од различен пол ( не само во случај ако едниот е геј ). Јас имам машко другар веќе 12 години, сега се дружиме и фамилијарно ( откако се омаживме/оженивме).
Пфф глупости , мене прво да ми дојде женско и да ми каже сакаш секс нема да прифатам од проста причина што ако вака иде на секого и го прашува којзнае колку болести испофатила , а друго јас не е*авам со некои кој првпат ги гледам во животот , имам респект за себеси .
Најверојатно налетуваш на погрешни мажи, на кои ебавањето им е пред се. Не е вистина дека не знаат да кажат НЕ, зависи од мажот.