Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Се е индивидуално, еден другар ми вика, ако не си се пофалил, исто ко да не си ебел :D А и зависи до односот со другарот. Јас на пример глупо ми е да зборам за тоа без да паднеме во тема, зошто ќе испадне се фалам, што и е баш фалење. Така да, секој различно, еден познаник се фалеше како се ебел со некоја и за да се напраи фраер и се јави пред нас на спикер и ја прашуваше дали е слободна вечерта :D Сите се различни, меѓутоа зависи која тема ќе ја отвориме, за тоа зборуваме, нема приоритетни теми од типот да се збори само за сексот и дупењето, глупо е ! :D

2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Добро бре мажи, тие што се фалите.
    Сте се запрашале ли некогаш дали вас жените ве е*ат. Секој маж вели, ја ебев онаа, хахахаха колку се лажете таа си го направила ќеифот , а вие сте само предмет кој и послужил во намерата.
    Ех ова отсекогаш им го плескам на мажи кои изигруваат мачовци, а уствари свршуваат за 1/2 минута.ака Ова онака си го напишав не мислев ништо лично за никого.
    Во контекст на поставеното прашање.

На SnowWhite8 и Tikvice им се допаѓа ова.
  3. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Хаха, Daleronce драга, знаеш што е разликата меѓу машкото и женското ?
    Што на машкото не му смета да биде искористено, зошто ужива во тоа, секс ? Во ред, нема проблем! А со женските е поинаку, така да, машките не се замараат дали се предмети или не, секако сакаат секс :D

На NateMoonchild му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ја плесна ли бе, а една клоца во газ да добие, до кога бре со стереотипи.
    Море еј машко на странава, ти го заборавам никот не друго, нема разлика.
    За која искористеност зборуваш, хахахах абе во кој век живееме, машки вс женски, епа детуле машко вие и само вие сте искористени и не е срамота ако кажеш дека си се опнала, ама голем срам е (за машкото) ако кажеш, имав огромна желба ама неговиот господин го молев да се дигне.
    Чии срам е поголем?

На Tikvice, Name и NateMoonchild им се допаѓа ова.
  5. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Daleronce :D Кој збори за стереотипи, ако кажав со женските е поинаку, тогаш мислев на тоа дека они сами си прават да биде поинаку, 3 hour after the sex, ау леле, сега што ако си мисли дека сум лесна, леле сега што ли си мисли за мене, можеби не требаше тоа да го направам.
    И не гледам што е тука срамно за машкото ако не се дигне, ако ги тргнеме на страна психофизичките недостатоци и проблеми, на машко нема да му се дигне, само и само ако женската незнае да го привлече, така да, тоа е неуспех за женската ако гледаме, а јас нигде не реков дали е срам или не ако речеш сум се опнала :)

6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ај се разбравме конечно. :P

На Sawyer му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Приказната моја со проблематична содржина наликува нешто како Friends with Benefits. Пред една година запознав еден тип - Скопјанец. Првите три месеци се дружевме интезивно, се слушавме секој ден на телефон, Skype, секој викенд доаѓаше во Штип, некогаш кога му дозволуваа обврските знаеше да изненади и преку неделата. Се беше супер и интересно, додека не спиевме заедно. После таа вечер СЕ се смени за 360 степени. Престана да звони на мобилен, на Skype многу ретко се уклучуваше, секогаш бараше изговори дека е многу зафатен и нема време за мене и слично. Значи, ако не го побарам јас, нему не му текнува. Зошто е таков? Зошто се однесува така?

8. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Мила моја, тоа се типови само за рецка или број повеќе. Не се замарај, има ѓи разни - безобразни.
    И тебе чинот не ти е симнат, си сакала си си направила ќеиф, епа сега фурај понатаму.
    Не го барај кој го е*е.

9. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Искрено, во глава ми се вртат 2 сценарија, но и двете водат кон ист заклучок.

1. Типичен „ловец“, од оние класичните... Си го добил тоа што го сакал од тебе и сега e time to move on...

2. Сексот со тебе го замислувал поинаку, не му ги исполнил очекувањата, меракот, бла бла...

Како и да е, ти пишаа и пред мене, замарање со таков не бива.
    Мислам дека и самата го знаеш тоа, само ти треба и еден вид на потврда отстрана дека нема да згрешиш ако го баталиш. :)

10. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Се согласувам потполно со најтволкер, ма да повише ми изгледа како логично второво сценарио, зошто првото ми е некако нез, премногу трудење е тоа што он го правел, само за да стигне до секс. Така да, најверојатно работите се смениле после сексот. Затоа понекогаш ме плаши сексот, колку што може да биде бенефитен, толку може и да уништи нешто. Ништо, продолжи си понатака, знам дека тоа не е она што сакаш да го слушнеш, али ниедна обврска неможе да ме задржи да слушнам некоја личност која ми е влезена во главата. Кога се сака, се бара решение, кога се неќе, се бара изговор ......

11. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Како што јас разбрав вие не сте биле во врска а сте спиеле заедно?Не си требала ама биднало ок сега не е важно. Ако тој не те бара не го барај ниту пак ти. А работата ми личи повеќе дека го добил тоа што го сакал и сега не го интересираш.

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    Уфф колку мразам вакви дибеци, поради нив и ќе постојат теми од типот дали сите машки се исти! Па уште е и итар, одбрал девојка од друг град, за да неможе утре да го сретне во град и да му направи сцена. Мила свити, не си ни прва ни последна на која ова и се има случено, не си ти ништо крива, типот е искомплексирана свиња која егото си го полни со тоа колку девојки легнал.

Се спомна дека може е разочаран од сексот, со ваков вол се е можно ама па секој нормален човек е свесен дека првиот секс воопшто не е репер за нечии сексуални вештини - од срам, страв, трема, нервоза тешко дека перформансот ќе биде листа 10ка!

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Mrs.Wallace

Mrs.Wallace Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    9
    Го знаете она чувство кога за некој дечко ќе имате најубаво мислење а испадне дека е најголем сељак?
    Не знам ни како се доведов до ваква ситуација... Детево беше "супер" пред да го запознаам, но откако се запознав подобро почна да ми прави безвезни муабети и цело мислење за него се смена уште од првиот пат.
    Се понашав многу ладно, му дадов некоколку корпи и лично и преку неговиот другар што не' запозна.
    На сите можни начини му дадов до знаење дека не сакам ништо, но ете глуп е и не разбира. Толку сум нервозна, што ако ме побара уште еднаш многу ќе го повредам зашто се и сешто ќе му изнавикам, па кога не разбира :fubar:
    Кажете некој совет како е најдобро да постапам?

14. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Ете така, постапи така како што мислиш :D Не е во ред да се навредуваат и повредуваат луѓе, да се биде дрзок со нив и слично, но овде више чим заслужил, биди дрска, коа не се разбира од збор после неколку пати, нема друго чаре :)

На Mrs.Wallace му/ѝ се допаѓа ова.
  15. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Има некој слободен за инбокс? Не можам да пишувам овде од некои причини..

16. Princess.A

Princess.A Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    20
    најдобро е на игнор да го ставиш и не му кревај не му враќај на фб, ќе си сфати валјда(проверена стратегија).

17. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Eпа првиот впечаток не секогаш е точен.
    Нмеа потреба од навреди и тешки зборови подобро не му пишувај, не му кревај избегнувај го максимално и игрнорирај го. Ако не разбере во лице плесни му дека не ти се допаѓа и толку.

18. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    Игнорирање, игнорирање и само игнорирање!
    Не му кревај, не му одговарај на фб и кога ќе види дека не му посветуваш воопшто внимание, сакал - нејќел, ќе мора да се откаже!
    Штом си му кажала да престане да ти се јавува и да ти пишува, си му кажала на другар му да престане да те замара, него му е јасно дека нема шанси кај тебе ама ете, си налетала на напорен тип. Во краен случај, блокирај му го бројот и профилот и ќе си бидеш мирна :)

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Ај едно прашање за машките. Од општа категорија.
    Се гледате на пример со некоја девојка и и велите дека сакате да се криете. Се гледате дали тајно во врска или тајно за секс( не е битно) и девојката посака да оди на кафе со него,барем еднаш. А вие не сакате? Зошто?
    Не е ни грда, ни саката, ни ништо. Да кажеме девојката е лепотица.
    Ама едно кафе во јавност да не сакате, зошто?

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Може да се работи за повеќе причини. Не сака обврска, си ја цени слободата и немање храброст да официјализира ... постои друга девојка за јавно или пак за тајна врска, така започнала врската и веројатно тоа прифатил ... Треба да се праша директно што мисли и како мисли да се одвива тој однос. Може ќе добие девојката искрен или лажен одговор, трето нема.

На chicaboom3 му/ѝ се допаѓа ова.