Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Срамежливост
    Што ќе кажат другите ако ме видат
    Нема желба
    Не му се искача.

Најдобро е да го прашаш дотичниот зошто воопшто да се криете.

2. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    1) Брка друга девојка а со тебе во меѓувреме си го тепа времето.
    2) Не брка некоја конкретна, но не му се свиѓаш доволно за да иде со тебе и сака да си го зачува статусот официјално сингл за во случај да наиде некоја која му е повеќе по меракот.

Не можам ни да помислам што им се врти во главите на девојките кои се согласуваат на такви `тајни` врски, како може до толку да не се сакаат и да не се почитуваат себе си...

3. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Чека подобра прилика можеби
    Има девојка па не сака да биде виден во јавност
    Не сака да биде виден со некоја во јавност со надеж дека ќе најде и уште некоја

Друга причина зошто би криел "лепотица" како што кажа не ми текнува.

4. chicaboom3

chicaboom3 Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    33
    1. Срамежливост, хахахахха не му било срам да си фати девојка а?
    2. Што ќе кажат другите ако ме видат, па за да си одговориш шетај си сам и никој нема ништо да каже :^)
    3. Нема желба, лол ако има желба за девојка као ќе ја нема и таа желба(се случува ама еднаш на 5 пати)
    4. Не му се исkача, а да, баш така заробен дома бе
    Ако е така подобро и да не и одзема време на девојката, нека си најде друг што ќе сака се и да шета, и да не срами и баш се и секаде со неа :)

5. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Абе сум имал и имам други,што заради овие 4 работи сакаат да имаат женска во тајност. И не само ова, има и други, ама ме мрзи да пишувам. Поготово тоа првото.

6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Наведовте милион работи, а одговорот е прост.
    Абе те сака само за ебавање и се срами од тебе.

На Hipica, Daydream, senza.parole и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Ќе ве замолам за совет како да постапам.Има еден тип кој ми се додворува но јас се сомневам дека тој врти една не за озбилно туку за повремено средби што јас ја познавам не ми е блиска но тоа е причина поради која не сакам да бидам со него .Прашањето ми е сакам да му дадам до знаење дека знам за типкава и дека неможе со мене да биде додека не си расчисти со неа.Сомнежот го имам од понашањето на типкава кога ќе не види заедно додека комуницираме и постојано превртува очи и ред работи...!

8. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Сакаш да кажеш дека му е девојка на закачалка (е*аљка)?
    Ако е така и ако дечкото ти се допаѓа кажи му слободно. Ако мисли да се забавува со тебе нема трте мрте, разноразни безобразни. Таа што превртува со очи као демек која си мори ти ич да не ти чуе (па ќе превртува кој ќе ја онаде).
    Фино лепо картите на маса, а ако тој вистински сака да биде со тебе се ќе батали.

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Баш како што кажа Далерон таа му е за така а мене типот ми нуди врска и нормално ми се допаѓа тој и сакам да сум со него на чисто ,да не биде после ја прва,таа втора и епилогот на драмава да биде лош по мене.Тоа која си мори ти и ми е проблемот ,се прашувам дали тој ја окуражил премногу па таа што е бесна или нејзиниве другачки ја охрабруваат затоа што тоа чудно нејзино однесување оди и подалеку...а знам таквите се на се спремни .Друго машко ко машко може ќе не негира кога ќе му спомнам ке рече немам јас ништо со неа ,а реално ако нема ништо нема што типкава да изведува вакви сцени .Чудна ми е ситуацијава и незнам како уз муабет тоа да му го спомнам да не биде оваа ме гњави ,ми врши притисок уште од сега испитува :?:

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Абе почни во стил:
    Нешто девојкава чудно ме гледа, не знам што е работата, ти да не знаеш нешто?
    Ако рече не врска немам продолжи си со нормален муабет. Па на крајот на краиштата фати се бе!
    Таа нема вредност во неговите очи, ти не губиш ништо можеш само да добиеш.
    И ај бришка сеа не квачи на форумов, оти некоја друга нема многу да размилува, дечковците се дефицитарни знаеш!?

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Јас бев во слична ситуација на почетокот со дечко ми. Само што не знаев конкретно со која, што прави, го немав видено со мои очи, ама доволно беше што секој ден ми кажуваа. Тогаш се' уште не бевме во врска, само еднаш се имавме видено - мувано, ама мене секој ден ми збореа како бил заебантус, па како се гледал со уште не знам колку, па како сакал само да си се зафркава, дрн, дрн, дрн.. И јас ок, во ред, така? Така. Се договоривме да се видиме по втор пат, седнување и му испеав една. Ќе биде или-или. Ако се гледаш со мене не сакам ни да помислиш на друга. Не сум ти јас резерва па еден ден со мене, утре со друга. Узми или остави. Ако прифаќаш така - во ред, ако не, да си го допијам кафево и да си станам. Ме погледна прво зачудено, се насмеа и рече ок, вчера што било-било, од денеска сум само со тебе и крај, остави ми само малку време од недела дена да ги завршам на мирен начин контактите и засекогаш да прекинам со сите. После две недели ние бевме во врска, а сега сме веќе скоро три години заедно. Денеска вели дека била пресудна мојата одлучност и цврст карактер, тоа е она што го барал кај девојка, и тоа е тоа што било пресудно да започне врска со мене.

Затоа мој совет, ако ти се допаѓа дечкото, пробај нешто со него, ти не си ни сигурна дека тој прави нешто со таа, само претпоставуваш, а и да се гледа со неа, таа не му е девојка. Ако гледаш дека ти е убаво со него, направи му еден директен муабет, ако му одговара и ако сака да биде со тебе се' ќе остави по брза постапка, ако не, ти е гајле, не ти ни треба.

Секој слободен дечко си има некоја од страна со која си се гледа онака, која никој не ја знае, не ја покажува во јавност и само си задоволуваат потреби. Тоа е факт, и да е некој друг пак ќе има некоја со која се гледа, само може нема да ја забележиш како сега. Не се оставаат без ништо, верувај. Сум имала многу машки другари и знам што правеле, знам како функционираат. Сето тоа може да го прекине само ако најде во меѓувреме девојка каква што посакувал. :)

На Hipica и Nausicaa им се допаѓа ова.
  12. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Најдобро ќе ти биде колку порано ги отвориш картите и му кажеш на типацот, и барем ќе знае на што си.Он после нека се одлучи што и како ќе прави. Направи го тоа што порано, пошто не за друго, ќе се мачиш, ќе се нервираш итн. Среќно

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    И бре, баш така.

14. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Шо е сеа? :P

15. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Off topic ama morase da iskomentiram. Vo edna druga tema bokchee se zali zenska ne moze da fati, a tuka na site soveti deli, nebare od iskustvo. Koga ke osetis nekoi raboti na svoja koza, ke vidis deka zdrav razum ne sekogaa se primenuva.
    Tolku od mene na temava.

16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Абре се сложив со тебе лелелелле уплав имаш од мене А! :*
    И за сите останати не ми го закачајте детето разбравте!!!!!!

17. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Ne :)

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Ау тешка ситуација. Епа ако му е ебачича, тогаш треба тој да расчисти со неа. Мада и нема, ако го задоволува во кревет. Па ќе му кажеш бе фино лепо, дека знаеш и дека треба да ја игнорирате.

19. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Не го обвинувам и да има уплав од тебе, некогаш страшна си :P

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  20. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Оф топик ама морав и јас да искоментирам. Кукло зошто мислиш дека сите ние овде што ги пишуваме советите дека сето тоа е од лично искуство??? За некои работи да разбереш што и како се верувај дека не ти треба искуство доволно е да го вклучиш мозокот и ќе дојдеш до решението.