Па тоа сакам да те прашам. Дали ти би започнала врска со дечко кој не ти се јавува? Еве и да ти речат момчињата на форумот дека му се допаѓаш дали ти би започнала таква врска. Значи врска во која ОН се јавува само кога ОН има потреба од тебе.Не мислиш дека заслужуваш повеќе? Искрено многу сум тажна кога гледам како некои млади луѓе не се ценат доволно. И се спремни се да направат само и само за да имаат врска. Искрено јас тебе те сожалувам и се надевам дека еден ден ќе сфатиш колку вредиш. Затоа што никој не заслужува да биде така третиран само за да биде со некого.
Одлучив што да му купам и многу ви благодарам на советите Секогаш тука прашувам затоа што сметам дека токму тука давате најдобри совети. Сега си имам една нереална мака,ама што е,тука е Се запознав со тип од Полска,преку видео игра и никогаш не сум верувала во интернет запознавања и такви нешта,но многу се зближив со него. Зборувавме цела вечер,денеска целиот ден продолживме со разговорот,и иако имам дечко и не би можела да замислам да бидам со него,ми станува многу мил и уште помило ми е што се здружив со него. Да продолжам ли со комуникацијата?
@Bokchee хм вервај дека воопšто не сум таков тип на žенско да се јавува нон стоп и слиčно...напротив во слуčајот е тој спопалениот šо цело време нагласва дека сум преуба ,паметна,лјубезна и не знам уšте каква...Јас само реков дека ми се бендисва и дека времето ке покаžи на šо сме. Тој инсистираšе да се видиме ,јас еднас му имам пиšано прва до сега... @kolovoz не е проблемот дека не знам колку вредам. Проблемот е šо сум имала такви искуства и не знам šо е нормално,како се однесва некој šо е заинтересиран стварно за тебе.Како šо реков и претходно сум имала слуčај кога ме барале и се изгледаšе како да е ок ,за на крај да ми каžи дека не би спремен за врска... И уšте милиони такви примери. Годините немаат врска,искуствата го прат своето.Од лоšите искуства не моžам да сфатам како изгледа нормално понаšанје. @Daleron се обвинвам заради то šо мислам дека не сум доволно комуникативна лиčност.Сум запознала голем број и секој ја потенцира физиčката привлеčност,никој до сега не бил залјубен во мене. Ако не е то проблемот ,тогаš сигурно неšто друго греšно прам ,кога секогаš се сведва на едно ,две гледанја со некој и после то е крај ...
@newme Дајни повеќе инфо. за типот. ... Но сепак мислам дека не е до тебе. Знаеш колку многу срамежливи и некомуникативни пријателки имам па имаат дечковци. Во една тема реков секое тенџере со своето капаче. Млада си, негрижи се, ќе го најдеш оној кој ќе те сака таква каква што си. Па не сум ни јас совршена. Што мислиш ние што имаме дечковци во секое поле сме добри. И ние имаме еден куп мани, ама сме го нашле тој некој кој тие наши недостатоци ги сака. Ќе го најдеш и ти. Или пак ако не сакаш на сите овде да ни кажуваш обратиму се во ЛП на @Captain-Omni он е отприлика во тие години. Сигурно ќе добиеш добар детален совет од машка преспектива... Sorry капетане-што те местам вака Според мене слободно можеш да си продолжиш. Се работи за пријателски разговор..Така?
Еден месец врска е? Не се занесувај, така ќе се излигавиш без потреба и ќе можепосле да те мафта. Седи си мирна, не купувај ништо, нека пројдат бар уште малце месеци па тек тогаш, сега запознавај го
Па има ваљда луѓе што така природно си се опуштени и си флертуваат што знам. Овој ми ја бушавеше косата ко 5 год да имам и ме фаќаше за носе... Би рекла дека флертува, прашањето е дали бидејќи му се допаѓам или онака интересно му е егото да си го храни...
Најмила да си продужиш со контакт! Па шо има везе, и ја иам деќко па иам другари, не е страшно! Иначе ја да имав таќе другар од странство-то немаше тука што многу, многу да комуницирам ќе си го земев за маж одма!
Со тие луѓе, никогаш не знаеш. Ги има и во машка и во женска форма и секогаш се оние луѓе кои вообичаено се прилично посакувани од спротивниот пол зашто се нејасни, а сите сакаат мистериозни фаци. И да одговорам на прашањето. Распонот на девојки на кои им се пуштаме е многу широк, во превод, нашите граници за она што ни се допаѓа може да бидат многу ниско поставени. Ама едно е сигурно, ако некоја девојка не ни се допаѓа, дефинитивно не флертуваме со неа, освен оние болни за внимание фаци кои само имаат потреба да си го исполнат егото со сознанието дека можат да освојат некоја личност, а реално не им се допаѓа. Ако е привлечен дечко и плус има таков однос, биди поагресивна и брза во освојувањето, зашто ќе ти го лапне друга.
Ќе ја збуниш со болдот зашто може да се флертува а воопшто да не сакаш да ти стане женска какви што се впрочем и најголем дел од флерувањата .
Што е она што повеќе го вади од такт машкото? Рамнодушност од таа што му се допаѓа или другарски став кон него ? Mислењаа?? фала
не бев баш сигурна каде да го напишам ова ама ајде овде :3 Епа вака до сега ми се има случено од тој со кој се свиѓаме да ме сака негов најдобрат другар и неков добар другар да ме свиѓа и поради тоа ништо немаше и прекинавме контакт, сега свиѓам друг и тој мене е сега другар му ми кажа дека ме свиѓа, и нормално го имам стравот данс е деси истото, а од друга старана дали е можеби некоја тактика за "откачување" девојче ? Страв ми е дан е тактика, а од друга страна не се понаша ко да сака да ме откачи? хелп плс
Пред да одговорам... Барем потрудете се да напишете нешто како што треба. Мислам препрочитај си го ова самата и пробај да го разбериш, требаше 3 пати да го читам за да сфатам што сакаш да прашаш. Инаку можи сакаат да видат каква си, а можи и онака да те свиѓа. А тебе не треба да ти менува пошто ако ти се бендисува еден, што ти е гајле што сака некој друг.
Еден дечко ме свиѓа, ама јас тој што го свиѓам не е дечкото што ме свиѓа! Молчи и јас прочитав, ама не разбрав што сака авторот да каже. Ќе му дојде нешто како: How many cans can a canner can if a canner can can cans?
@GossupGirlxoxo Јас мислам дека не треба да се оптеретуваш. Ако му се свиѓаш на тој кој што тебе ти се свиѓа,тоа е друг муабет. Но вака,уживај. Можеби е и чиста случајност. Дека е тактика не верувам,освен ако не си му досадувала.