Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Игнорирање.

На Nightwalker и HoneyBun им се допаѓа ова.
  2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Обеси го на плоштад и запали го.
    Подобра одмазда нема и не се соживувајте со филмовите што си ги правите во главата.
    Таман работа сите да се омаздуваат за нешто, катаклизма ќе настане.

На crazylady, omg92, TheBlueMoon и 2 други им се допаѓа ова.
  3. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Игнорирај го, продолжи си со животот, не вреди да му враќаш, на крај краева нејќеш на негово ниво да спаднеш? :^)

На HoneyBun и SwanMay им се допаѓа ова.
  4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Иако по карактер сум кучка и секогаш сакам да враќам мило за драго,не ти препорачувам одмазда.:D
    Биди среќна,уживај во животот,покажи му дека не ти бил никаков фактор,дека си го заборавила за секунда,дека не вредел ни солза да проллеш,без разлика која е вистината.
    Па и нов дечко кога ќе си фатиш,верувај ќе пукне од мака :D

На Name, mime87, Miss.M5 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Продолжи натаму, биди среќна, најди нова љубов, во принцип се’ што кажаа форумџивките над мене.
    Ако тој проба да стапи во контакт со тебе, игнорирај.

Нема ништо пореванширачко од тоа да му покажеш дека тоа што он бил лажливо неверно копиле (добар избор на зборови :D) не те погодило и продолжуваш одлучно натаму. :dance:

На HoneyBun, Miss.M5 и tessie им се допаѓа ова.
  6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    пак јас и љубовните маки :D типот го знам неколку месеци, се гледавме на забави, онака се пријателски и ретко комунициравме таму. Тие забави ги нема неколку месеци, па толку не сме се виделе. не знам како, почнав да го ѕиркам типот, ми се допаднаа многу работи. другар ми, луд ко што си е, го прашал дали ме познава и овој потврдил, па другар ми рекол дека сум го спомнала неколку пати, да ми пишел на фб можеби имало нешто. типот нормално, се фрикна малце и не реагира. од тоа 2 недели поминаа, еве денеска јас му пишав, изговор дали знае како е во тој и тој кафич за таа забава, не сум била никогаш...ми рече онака, ладен муабет тоа и тоа, а по 2-3 минути ,,ае морам да бегам позз :)“ и јас реков ајде и толку....сега што да правам? тешко би се нашле на улица, викендите најчесто не е во мојот град, а нигде не дрго место не можеме. ни исто училиште не сме. да пишам повторно или...?

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Дечки ајде едно мислење пред да си ја доискуби другарками цела коса,значи му се допаѓаше еден тип извесно време секој ден почна да го гледа на фб да зборва за него иако не се ни познават нема врска тој неа мн.му се допаѓа,е сега вечерва му велам ако ти се допаѓа толку не туку зјапај на фб во неговата профил слика туку фати додај го за пријател,превземи нешто ја охрабрив го додаде,не ја има прифатено за пријателка уште а помина околку сат и нешто,сега почна коси да куби се понижила глупачка испаднала ова она,му велам застани не има видено,како за беља на секој 5 мин проверва тој пак пред 20 мин ја сменал сликата на профил сега куби коси чупето цената му ја кренав ова она|( ме мрдна за мене ова е смешно ама ај мислење од некое машко не е проблем ова ама еве да слушниме мислење

8. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Брзо кажи и на другарка ти да се убие пошто прва го додала. Дај бе нека не заебава...колку години има? 14? Мислам не ја прифатил...може да е од различна причина. Пример не видел дека има понуда, нема стигнато понудата затоа што некогаш каснат, а можеби едноставно и не сака. Незнам што друго би можело да се кажи за ова

На kolovoz му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Верувај истото му го кажав ама чупето све на срце си клава му велам ако не те прифати аман кој го тркала а можни се мн.варијанти ама одма таја вака ќе си помисли онака и да помиси што,таја не му пиша порака или било што ама ај одма се изнервира (facepalm)битно проба нешто а таја ништо не изгуби...

10. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    Според мене постојат две причини зашто изгледа незаинтересирано, прво што ми доаѓа на памет е дека не го привлекуваш толку за да бидете во врска, што е ок подобро така отколку да ти дава лажна надеж или да се искористи. Второ можеби му се допаѓаш, но можеби тој е срамежлив/неискусен па не знае како да се справи со таква ситуација каде што знае дека некој од спротивниот пол(ти) е заинтересиран за него. Може другар ти искрено да го праша што мисли за тебе, онака муабет како машко со машко, дали му се допаѓаш или не. Со тоа ќе бидете на чисто.

Кажи ѝ нека порасне.

На Bojana.20, kolovoz, AziskaStrslenka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094
    И што сега?Голема работа,демек на челото и пишува оти го свиѓа.Нека олабави малку,ти дај и храброст дека добро постапила,и не си ти виновна тебе да ти се истура ,аман.Чупето не е дораснато за дечко,јас мислам тек што проблем ќе беше он да ја свиѓаше:D

На kolovoz му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    @psychic
    Да се надоврзам постои и трета причина, а тоа е дека можеби е хомосексуалец. :)

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  13. dakakod

dakakod Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Со одмазда ништо нема да направиш во врска со твоите чуства, можеш да се повредуваш се повеќе. Направи напори сето тоа да го разбереш како искуство во твојот живот, и истото нема да дозволиш повторно да ти се случи. Исто така секогаш треба да знаеш дека има мажи кои не се такви туку се посветени и грижливи за својата девојка, и дека мораш во иднина да најдеш некој на кој ќе му веруваш, зашто ако не веруваш во ова ќе живееш со сомнежи и љубомора.
    А во меѓувреме смеј се и уживај во снегот што следи ;)

На Miss.M5 и HoneyBun им се допаѓа ова.
  14. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    mime87 колку години има другарка ти? 12 или 13? Па толку вознемирување дури кубење коса само затоа што некој си не ја прифатил на фб :x ?? Јас на нејзино место не би си кубела коса, туку пиштол и директно у глава ќе си пукам.

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Абе ок во право сте и мене ме изнервира има 25 години,ама таква е премногу чуствителна и све си зема на срце не дека не е дорасната напротив гадни работи му се имат случено затоа,инаку ја прифати дечкото за пријател,ај пукна ѓаолот,:D па јас ја охрабрив да му пушти пријателство не сме мали деца само да дреми на фб и да го гледа и само си нагодва,има некој нема,одмна ја немав видено толку возбудена за некој не го знај а секој ден да зборва за него зато му реков да превземи нешто ама ете ептен е конзервативна ска све машкото прво да почни совети бара а послем само се предомислува на секој начин се брани да не биди повредена да речам...
    Ај сега кога ја прифати и што ми вели сега,ами некое лајкче ова она на слика нема да биди на одмет загибајсе му велам малку,е сега незнам ова она,е ајде сега сите давајте совет мажи, жени како да си ја проба среќата идеи?Ако сакате...

16. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Аман, нека му пише она прва. Од едно лајкче ништо не се прави. Нека го скрши мразот и нема му пише, додека чека се на машкото, сама ќе остане

На Miss.M5 и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Па дека не се имале запознаено глупо му било ова она,и незнај што да му пиши,јас му велам да му мани неколку лајкој за почеток и ќе чактиса не е глуп ако сака и тој нешто ваљда ќе изреагира некако....

18. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    А другарка ти да излезе и да легне нешто наместо да се замара со типови од фб? Ептен посреќна ќе е така :D

На Hipica и Bokchee им се допаѓа ова.
  19. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Епа нека седи сама тогаш. Што ако не го знае, тоа е прва опција што ја има. Нека му пише, фала што ме прифати, како си, што правиш. Ако ја праша се знаеме? Нека се извади со тоа што ќе му каже дека и се појавил од страна и го аднала. Нека дознае дали има женска или не.

И како што вика @AziskaStrslenka ака серлава, нека оди и нека легне некој :D

На AziskaStrslenka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Па од кај знам можи сака со него да легни,ако сте расположени за совети пишете ако не ок,работата е што типот изгледа чиста ароганција како да е затоа несака да превземи нешто прва,иако ја охрабрувам ама сега нејзино право...Инаку мислиме дека нема женсака нема слики со некоја посебно,низ град го нема видено со некоја навидум вака нема или пак нема ништо сериозно....