Може на типот да му се свиѓаат икс женски и да ги гледа вака ко тебе.... Што се замараш кога тој веќе си фатил женска, а тебе не ти ни контактирал пред тоа ни ништо. Бркај си друга прилика.
Abe masko mislenje barav zosto zensko imam milion pati slusnato na ovaa tema Inaku sakav da znam kolku mislenjeto na drugar, brat ili nekoja bliska maska figura moze da vlijae vrz mislenjeto za nekoja devojka? Dali moze da dovede do toa da go svrti protiv devojkata poradi zloba, ljubomora? Imav takva situacija I bratuced mu stalno go zapoznavase so drugi devojki, mu zborese deka ne sum dovolno dobra za nego I do den denes me maci dali nekoj tolku moze da vlijae na mislenjeto?
ејјјј и јас имав односно имам ист проблем само кај мене се другарите негови и другаркаму ај машки одговарајтеее инаку јас мислам дека не му влијаа мислењето нивно сигурно само глуми пред нив за да ги задоволи двете страни -мислам ако вистински те сака нели
Epa muabetot mi e deka se bese sovrseno I super dodeka ne se vmesa doticniov..ako go sretnam nekogas ke mu kazam ubavo
Мислење може да влијае, во зависност од тоа колку ми е блиска личноста која ми дава мислење. Ако знам дека стварно ми мисли добро тогаш обрнувам внимание. Сега ти прашуваш конкретно за твојот дечко претпоставувам. Никој не може да знае како тој размислува и како тој ќе реагира. Ти уште подобро од мене можеш да претпоставиш како би постапил, пошто ти го познаваш, јас не. На кратко, ако стварно се деси, братучед му да му каже дека ти не си доволно добра за него, и овој по паметот од братучед му те изневери или ти раскине.... Што да ти кажам, не те ни заслужувал и услуга ти направил со тоа што ти покажал колку малку му ваќа лејката. Во суштина ти треба да си раат и да не се замараш што јаде бурек овој или оној. Ти не можеш на луѓето да им ги затвориш устите. Како што викаше тетоважата на една многу паметна: people is always gonna talk. Тоа што можеш да го направиш е да му покажуваш и докажуваш на дело дека го сакаш и дека ти си вистинската за него.
Ne me izneveri samo pocnaa kavgi nesoglasuvanja..koga ke izlezevme sami se bese ok, nonkoga ke izlezese I toj so nas namerno zboruvase za negovi bivsi I takvi muabeti..I otkako raskinavme imase kontakt so mene, se obiduvase da se smirime no go kriese toa od nego. Jas naslusnav deka toa go napravil namerno od ljubomora, navodno jas sum bila devojka kakva sto toj sakal za sebe I zatoa ne sakal toj da bide so mene I go ubeduvase deka moze da najde podobra I poubava
Може едно прашаење? Дали вас машките, вашитре другари ви се на прво место,а потоа женската.? Се гледам со едно машко и ми рече дека за него другарите секогаш му биле на прво место па потоа онаа што ја сакал, бидејќи таа била менлива категорија, денес е тука, утре мож ќе се скараш.. макар шо мислел да прави баланс.. Некако... А да и ми рече дека за Св. Трифун се собирале цело друштво.. Машки и женски и така го славел празникот, па ако сум сакала да појдам. Премногу ли барам ако бидам на 1во место и излегување на само за Св. Валентин?
od kaj pa ja da imam sposobnost za strucno mislenje me imas izmesano so nekoj drug slabo ti ja razbrav prikaznata so kako se desilo,ali za sekoj slucaj eve ti nekoj random raboti za citanje: kolku so razbrav si imala vrska so liceto A i sekogas koga so vas ke iskocelo liceto B istoto toa pravelo raspravii megu tebe i liceto A zaradi istite tie raspravii si ja prekinala vrskata so liceto A, a tajno prodolzila komunikacijata megu tebe i liceto B koesto ponatamu predlozilo deka ste eden za drug kraen zaklucok liceto A premnogu veruva na liceto B pa zaradi toa ne razmisluva so svoja glava, ili dokolku veruva na site treba seriozno da prouci malku artikli za socijalna psihologija (ili slicno...socijalna inteligencija EQ) liceto B ne e za veruvanje koga veke ednas moze da zaebe drugar so celosno mu veruva samo za da dojde do nekoja so mu se sviga, ne e materijal za vrska (golema sansa za da te vara)...ako ti e vozbudlivo mozes da si go kjaris (ako go kjaris liceto B toa moze da naprai da te mrazi liceto A) samo razmisli dobro pred da se vrzuvas ili bilo so seriozno ... liceto A zvuci kako da e nekoj so mozes lesno da go kontroliras ako ima dovolno doverba megu vas (pod pretpostafka deka B nema mn da vljae negativno i deka toa so e "gullible" te nema skroz otpaleno) btw mnogu maski zborat za bivsi ili ti nudat da ti mestat nekoj... so cel da te impresionira kolku ne e zainteresiran za tebe, ili kolku golem izbor na zeni ima... toa go prael so cel da te privlece za ti da mu se pustis sekoj imal nekoe loso iskustvo koga se vrzal za nekoja premnogu i nakraj taa napraila lom u zivotot (mozebi mu kjarla pola drugari ili mu gi sobrala/skarala ...sum pominal niz toa) taka da na krajot drugarite so seuste ostanale so nego koga najveke mu trebalo nekogo i toa kako dobivaat na doverba i znacenje zatoa vazi praviloto drugari pred zenski (osven u momenti na zanes koga nema ni da mu tekne na drugarite) ako e veke dogovoreno mozes da iskocis so nego i drustvoto za sf tripan, i da se dogovorite naredniot den ili nekoj dr den da go pominete zaedno bez nikoj drug
bev u wc i mi svetna a da si najdes lice C najubo ke ti e kolku so te svativ A lici kako da podpaga pod tugo vlijanie, B lici kako potencijalen sociopat eee sea pogresno sme se razbrale, ako de vazno da napisam neso tuka
Тоа што ти кажал дека женска е минлива работа е сосема во право, и 99% од машките така ќе ти кажат. Се зависи. колку он се дружи со нив и како стој, Ако има добро друштво, секогаш ке наоѓа прилика да оди со нив и да си поминат супер, ако нема добро друштво, тогаш, подобро би било да седи со тебе, отколку со нив. Исто како и женско да фати дечко, минлива работа, денес е тука утре не, за другари не е така, денес се тука, и утре се, ако ги изгубиш, тоа е тоа, нема враќање. И не го ставај во ќош за да бира меѓу тебе или нив, пошто нормално нив ќе ги избере.
Абе можда и грешам ама по мене: ти си правиш Бајрам со паметот додека тој си ужива со девојка му, а во меѓувреме загледува убави женски. Ако ставарно сакал нешто со тебе ќе направел нешто со тебе, а не со таа што сега му е женска.
Машки што правите кога една ваша пријателка ке ја навредува таа што ја сакате ке вели декае лоша и така натаму а( а уствари се е лага ама вие тоа не го знаете,всушност таа што ви зборува ве сака вас ама не признава и затоа ја навредува вашата сакана за да се откажетпе од неа)
Колку време сте заедно? Неможе одма тоа оп јас на прво место. За тоа треба време да помине. Друго, кога некоја го сјебала него во минатото, другарите биле тие што му рекле дека е курва и дека ќе ја изгази некој воз и со кои се пијанел до сабајле. Ако ти рекол дека ќе прави баланс, значи ќе проба да прави баланс. Опушти се малку и се ќе е во ред