go siminjam robocop seriskiot kako i 4 igrani filmovi sto se pod istiot naslov i odam u bankok na erotska masaza (za dvaesce)
Пред некој ден бев на кафе со еден бивш дечко. Се немавме видено 3 години. Иницијативата за средба беше негова. Тој живее во странство и не се гледаме, но често контактираме, посебно во последно време, па падна муабет кога ќе е во Македонија да се видиме. Кога го видов сфатив дека уште имам чувства за него, а мислам дека и нему не му е сеедно. Низ муабет се потсетивме на некои заеднички моменти, затоа што имавме прилично долга врска, меѓутоа не спомна ништо за да пак бидеме заедно. Во моментот и двајцата сме слободни. Кога се разделивме рече дека пак ќе се видиме и слушнеме. Сакам да слушнам машко мислење за ситуацијата, дали мислите дека би губел време со мене ако не сака пак да пробаме нешто? благодарам
Со самото тоа што тие бивши,сигурно не те бара да го ислушаш само другарски. Сака нешто човекот ама дали привремено колку да си го подполни времето пошто знае дека му си сигурна.или на долгорочен план оди.ќе покаже времето,како и да е биди внимателна. Опасно е со странскиве момчина,идат ги враќаат чувствата ги отвараат раните,а потоа gone with the wind. good luck.
Aj ne se zamarajte za bivsite najdi si nov stom e bivs takov i neka ostane i dr se za nikade glupi maski !!! najdobro ostani sama
Секако дека не би губел време со тебе ако не сака да пробате нешто. А тоа нешто се вика сите останати секс пози кои не сте ги пробале додека сте биле во врска. Ние мажите не размислуваме толку далекусежно како вие девојките, ние не мислиме како би било прекрасно да сме во врска и да направиме свадба со 750 гости и да имаме 2 деца, ама никако три, зашто три се премногу. Ние сме далеку поедноставни „Оу, еве ја бившата, уште е згодна како некогаш, треба пак да ја легнам“. Толку. @anichka94 постои и таа можност, да сака тип да биде само пријател со бившата, ама за таа варијанта треба тој да ја има откачено неа заради две причини, многу е грда или многу е лоша во кревет.
Капетане браво за реалниот одговор, што е така така е. Мислам дека на поголем дел од девојките им е јасно ова но сепак си бараат и најмала искра и надеж, ама узалуд.
По истиот принцип по кој сите мажи ги бираат девојките - сакав да ја легнам. И ја легнав. А ја задржав и таа мене ме задржа со своите квалитети кои влегуваат во врската откако ќе се запознаат партнерите. Процесот во кој ја бркаш за да ја легнеш е сосема доволен за да знаеш дали сакаш пак да ја видиш на маса, а она кое ќе го добиеш во кревет е доволно за да знаеш дали освен на маса ја сакаш пак во кревет. Затоа оние кои ги легнуваш на прво запознавање скоро никогаш и не стануваат „девојка ми“. Истото се случува и во нејзината глава во однос на тебе. Разликата е што девојките го гледаат потенцијалниот партнер во мултитаскинг mode, паралелно ги замислуваат бракот и децата заедно со реалноста и уживањето, додека ние, момците, прво ја гледаме реалноста, сексот, уживањето, а за децата и бракот размислуваме дури откако ќе бидеме освоени во секоја смисла.
nekoj zeni za brak/vrska/deca zborat so cel na manipulacija isto kako maski so sakaat da voodusevat nekoja pa i vikaat koj drugar da ti go mestam, ili i raskazuva kako kjaril nekoja nadevajkise deka ke trigeruva custvo na privlecnost vo nejze multitasking pravat i maski ne u odnos na brak tuku predviduvanja kako ke reagira u dadena situacija ako sega reagira taka na toj triger...spored minato iskustvo ili ogovaranje na nejze (ako ti e poznata od porano) dali ke probas da ja dejtas taa so ke ti dade na prv dejt zavisi od tebe ...obicno mazite so vikaat deka nejkat "kurvesti zeni" prvi zavrsuvaat so niv (iam takov drugar)
@Captain-Omni - Познавам многу парови што и после 2 години пауза ако не и повеќе на крајот повторно завршиле со прстенче на рака. Причините никогаш нема да ми бидат јасни.ниту пак овие парови разбирливи. Ама постојат за жал...
Јас ќе ти кажам зашто... дека еден ден некој воочил дека сепак нема да најде некој подобар од тој што го имал "Ги жалам" идиотите што биле така оставени, поради не е битно кои причини и после им простиле, а сега се и во брак И јас познавам вакви особи и колку им е "сјаен" бракот денес
^ Каков ли би бил таквиот брак? Зависи од причините зошто се повторно заедно. По мое скромно мислење, ако причините се конструктивни, најчесто многу подобар од на оние коишто се освестиле дека изгубиле вредна личност, ама од вакви муабети и прогнози од другите, решиле да тераат инает и попрво би биле со најнепогодниот за нив, отколку да се вратат на минатата врска. Среќата бара храброст, а не задоволување со моментално достапното. Само, некои од нас, ја заменуваме среќата и љубовта со комфор, спокојство и подмиреност. Некогаш, доста попаметен избор, мора да признае човек.
ja sum tolku hardcore bad boy so za da si go smiram razumot sedam na zenski forumi (megu drugite forumi na koj imam akaunt) i pisuvam kolku mn sum hardcore gi zalam onie so nese hardcore kako mene dodeka ja slusam 50 shades of Grey (mn mazestveno neli) vo audiobook za da bidam po hardcore nareden pat koga ke postiram kazav li veke deka sum hardcore ?
@Captain-Omni - Затоа оние кои ги легнуваш на прво запознавање скоро никогаш и не стануваат „девојка ми“. Истото се случува и во нејзината глава во однос на тебе. Зависи до кој степен ја посакуваш,ако е малку поголем од 50%,лесно може да се претвори во „девојка ми“.
da smetas nekoja so ke ti dade na prv dejt deka ne vredi za devojka e prasanje na proekcija na sopstveni negativni vrednosti vrz drugata osoba so bi rekol Grey ne te pipam dur ne potpises pismen dogovor so bi rekol Toso od k15 ma batka ja shetam niz cel grad a ja neam pipnato so mal prst isto znacenje dr izbor na zborovi lol (Toso necital od knigite "kako da kjaris zenska u 100 cekori" )
Барам мислење од машка страна за мојов случај затоа што уште сум збунета што се случува. Значи се маткав со еден тип онака, се најдовме во муабет и се, ама се се случи после 4 месеци. И се беше океј се додека не се испокаравме за банални работи дека мене ми било сеедно, а потоа дека ја сум сакала нешто повеќе и не се гледавме некое време. Пак почнаа тие рандом фб муабети како да не се знаеме, го прашав што се случува со нас, што му е и ми рече дека му е сеедно. Ако е така кажав дека нема потреба повеќе да зборуваме. Една недела после тоа го сретнувам типот на еден настан и ме тргна на страна да сме збореле. Тука почнува да ми се извинува како не му било сеедно, не очекувал дека така ќе му кажам, дека испаднал кретен ово оно и се смиривме. Од тогаш се беше нај нај океј, и само одеднаш ми вика морам да ти кажам нешто немој погрешно да ме сфатиш, неќам веќе ништо да правиме, не е во врска со тебе во никој случај, чисто конфликти сам со себе, едноставно не се осеќам како јас кога се случува ова. И јас си останав занемена сеуште зачудена од нигде каде како излезе ова, и мисам дека има нешто позади ова пошто излезе буквално од нигде. И не знам сега што да правам.. се осеќам за мене тапа што вака ме заеба, барем да ми ја кажеше правата причина...
Можеби е малку глупаво , ама ај хаха. Седиме до колегата в канцеларија и ми вели да појдам да видам нешто.. Одам....се приближувам и гледам женска облечена во кратко фустанче, ама баш екстра кратко, беше сликана од рамена на долу, знаете од оние фб страници за мода што се... И што е, му велам Тој :Онака, да видеш што ми излезе на почетна Јас: Може превод? Фала
Тоа е очигледно дека типот нема сериозни намери со тебе,на него му е намерата да те искористи,на еден начин да си го прави ќефот..Извесно време го нема несака да не го замараш,да му звониш,пишуваш и т.н..после некое време ете ти го пак сака нешто од тебе.Таквите личности треба да го препознаваш добро и да не се замараш едноставно со нив,Block на фб и нема да те замара...А во живо исто како да не си сретнала човек,заврти си се на другата страна.А тоа чисто конфликти со тебе,со тебе е поимот ,,ЧИСТО РАДИ СЕКС''.!