Очигледно типот сака да седи на 2 столици. Јас би и кажал на женска му, па да види дали е најдобрата. Имај доказ за да и покажеш, фб разговори. он не е смирен,, очигледно е варањето му е во крвта. и секоја девојка која ке ја има, ќе биде изварана
Момакот отворено си кажува дека ако сака секс девојката, ќе го добие... Ама за поише да не се надева... Многу фер и коректно од негова страна!
да но потоа следи од Јуник муабетот... "После му раскажав јас за едно искуство каде што бев многу вљубена и после многу страдав, и му реков дека од тогаш сум празна.,, уште не сум сретнала некој што ке ме раздрма малку, емотивно. Така да му реков, не брини... Не очекувам од никој ништо." сеуште мислиш дека погрешив за момакот тоа што го пишав?
Ако машко ти каже да не се надеваш, тоа е... Со тоа што си му го кажала само си се понижила, на некој начин. Со други зборови си му кажала дека и еден секс ти е доволен и нема да очекуваш ништо од него. Ако е тоа доволно и за тебе, сите ќе бидете среќни и весели ...
алоооооо не се работи за мене... биле излезени и она му кажала како стојат работите и типов не напраил нишо, барал секс ама молел господ да не го добие изгледа, девица е или неискусен па се срами од неуспех кај неа! друг логичен одговор неам јас
Извини, чим не се работи за тебе не приметив... Ама и не е толку битно дали се работи за тебе... На типот му било ептен сеедно или дури и поише неќел него што сакал... Затоа така кажал, а потоа и ништо не напраил... И машко смее да каже не сакам? Или одма е педер ако се деси тоа?
ај прочитај ги постовите на девојчето едно 2 страни уназад па послем дели совети и донесувај заклучоци, не да ми реплицираш на еден пост пишан зашо овака се бламираш и испаѓаш смешен
A sto sinoka me baral niz mestata kade sto mu rekov deka izleguvam i na kraj go najdov ko grom iz vedra neba, so edni zaednicki prijateli na vlezot od barot kade sto pievme pijalak petok vecer? Ovoj ne e normalen... 50 km se vo prasanje od kade sto zivee toj do kade sto ziveam jas... i toa dojde eo edni zaednicki prijateli od uni, se vidovme, jas ne znaev ni sto da mu kazam.. bev zaprepastena, i si otide posto drugite sakale da se vratat nazad.. Odi pa sviri mu sega
Машкото кое се гледаме ми рече.. Супер си, те сакам.. Дури и поклони ми даде и ок тргна.. Пред некој ден ми вели.... Ти нема да се вклопиш кај мене во друштво.. Ние сме многу глас и, се собираме по 20 души, се пијаниме и опијануваме, дури и џоинтче запалуваме... Ти не си таква.. ( Јас излегувам со другарките 5-6 сме, пијам по чаша или две никогаш не се пијанам до бесвест, играм, правиме смешки). И толку сум навредена не сте свесни Дали овој не е нешто во ред или до мене е?
sakal da te kjari sea saka da te impresionira kolku e bad boy za da trckas po nego bez on da mora da prai bilo sto ovoj cekor e kocka i mozno e ako mu go povikas blefot da se smeni 360 stepeni zavisno od kolku potajno e ocaen ako mu kazes ok ondak sekoj po svoja strana ima samo 2 nacini na koj moze da reagira: 1. da pocne odma ili po dve nedeli da te bara kako lud 2.1 da go snema za da bara nekoja druga 2.2 u momentot da laze i nekoja druga pa koga ke mu snema picka da pocne da te bara kako lud kako i da e pijancenje i dzoint ne e niso hardcore i e samo znak na nezrelost (nz kolku godini imas) i potreba od afirmacija od drugi vo vrska kolku hardcore e sansite se dobri osven ako nema vrski da neuspee podocna vo zivotot i da ne e sposoben da ostvari samo kontrola koga nesto nema da bide po negovo (sansi vo odredeni situacii da se ponasa kako naluteno dete od zabaviste) na kraj dokolku si nad 22 godini toa sto se imas vpletkano so vakva licnost zbori za tvojata ne evolucija ili ocajnost da najdes bilo koj...u toj slucaj mozebi bas vakvo iskustvo e ona sto ti e potrebno za da naucis poveke samata za sebe se nadevam deka nareden pat ke ti dade momakot ti predupredi go deka imas citano double your dating (pickup) a plus i 50 shades of gray si go gledala si nasla nekoj depiliran mazen asistent so gakite dignati u cmar i sakas sea da se situiras a
si probala mara do sea nema niso da ti naprai samo ke ti ljuti grloto ke te tera na voda da pies i moze blago da ti se prijade tera da se smees ponekad i najveke mi se sviga deka gledam nenormalno cisto i daleku posle toa (mi gi poprava ocite + kako da gi zgolemuva boite/kontrastot) a i da ne zaboraam naredniot den se ke ti mirisa na mara (alkohol poeke se poznava...nikad nema da zaboraam koga me prasuvaa doma zoso mirisam na bocva) ne zemaj MDMA (ekstazi) zoso naredniot den ke ti bide tesko da se povratis (nekoj dzanaci gi vikaat i sapuncinja ili medenjaci...barem tie so koj sum se druzel) odlukata e tvoja na 29 godini se ponasa kako tinejdzer toa ne mi izgleda kako da ima idnina moze ti treba da se izgoris od nekoj takov za da sozrees poveke - your choice uste ako mi kazes deka si go zapoznala u gradski park ili marakana pa da se iznasmeam
дечки сакам да ме советуватее ваква е ситуацијата... ме вика дома излегуваме лежиме голи се галиме и секс сме немале досега ме убедува да биди тоа али не ветува нешто пр врска ил сл.вика после тоа парот можи да се зближи можеби е никој не знае што може да е случи, кога сме во кревет кажува убави работи незнам ме советува ме пражува од што се плашам зошто не сакам да биде ова она се, а јас всушност немам верба во него т.е не го познавам доволно сакам подобро да го зпознаам, го бендисувам сакам да бидам со него во иднина,ветува дека тоа што ќе се случи ќе биде тајна меѓу нас. Моето мислење е дека не сакам да му дадам додека сум во врска затоа што не ми се случило тоа досега немам искуство (невина сум)немам искуство.Вика дека старомодно размислувам и сл. Ве молам за совет незнам што да правам поздрав.
Нема такво нешто, сака да кажи ако тоа ми преставува мене проблем, од него нема ништо да излеззи пример ако се плашам дека ќе кажува на други што се случувало меѓу нас, а јас тоа не го сакам.
Па ако сеуште не го познаваш добро и ако мислиш дека не треба да му дадеш не му давај. Почекај, види како ќе се одвива ситуацијата, види дали и без тоа ќе остани со тебе и дали ќе влезите во врска.
Туу ама си ти стегната. Не гледам ништо страшно ако имате секс без врска. Можеш да пробаш со него па види после како ке ви иде.