Барам мислење и совет од машко што има сестра. И на друга тема зборував за ова, но сакам машко мислење дали има потреба за грижа. Дечко ми има една година помала сестра од него и е премногу премногу близок со неа. Девојката има посебен стил на облекување, да речам непристоен. Секогаш се облекува во прекратки фустани, горниот дел обавезно отворени, има големи гради и секогаш извадени надвор, со затегнати прерамки на праслук и градите ги крева дури може се до брадата. Секогаш кога сме заедно заприметувам дека дечко ми ја гледа во градите цело време, секогаш кажува дека е многу убава и згодна. Не знам дали доволно јасно се изразив, но замислете како ми е. Апсолутно секогаш е премногу разголена, објавува и такви полуголи слики на социјалниве мрежи, шета скоро гола низ дома по прслук а има преголеми гради и тој секогаш зјапа во нив... Да, љубоморна сум на неговата сестра Имам право за ова или имам потреба од психијатар?
па не е ваљда психопат да се пали на сестра му,а и има ли кој да и посоли памет за тоа што го прави?! Психијатар за родителите ги испуштаат од раце децата ....
Немаш потреба од психијатар туку тој што зјапа во градите на сестра си. Тоа е од секој аспект и неморално, и погрешно и за осуда, но очите се за гледање. Од друга страна запрашај се па што има врска ако зјапа таа е крива кога ги вади и рекламира надвор, нели? Замисли ти да имаш брат и он да го вади патлакот до половина, зар нема да погледаш натаму од “љубопитност“ или едноставно заради тоа што такво е човечкото око. И еве на крај доаѓам до заклучок дека за се виновна е “дрољичастата“ сестра. Ја нарекувам така заради стилот на облекување (по твое опишување се облекува како старлета ). За воља на вистина не можеш да и замериш како да се облекува дома (може и гола да биде), ама пошто има брат мора да се облекува пристојно.Тоа што он ја велича дека е убава и згодна е затоа што му е сестра. Не верувам дека некој е луд па да од толку девојки на овој свет баш со својата сестра да прави нешто. На крај ќе кажам дека работите што ти мислиш дека се случуваат се плод на твојата фантазија. Не се секирај. Брат и сестра се. Сигурно имаат повеќе од 2 грама мозок. Чил & релакс.
Дали јас сум грешка или не? Одамна баш одамна, едно машко што ме бендисуваше ми кажа дека еден другар негов ја бендисувал една моја познаничка и многу сакал да се запознае со нејзе. Истиот што ми го кажа муабетов постојано на секоја нејзина слика и клика лајк. Еднаш дур заприметив дека намерно се сврти со неа да се поздрави бидејќи стоеа грб со грб. Јас мислам дека токму тој има симпатии кон неа.
Другар од средно, почна да ми пишува откако се фати со бившата на дечко ми. На почеток беше дали она стварно престанала да го сака дечко ми изговор (њтф), а потоа прерасна во чет за се и сешто. Четувам оти уште не можам да сфтам што сака од мене. Совет?
Pa valjda koga ke mu zatreba nesto....za da mu otvoris vrata i da mu kazes ejj te cekav jas do sea-NE Zavisi....interesi,drustvo.... Pa on misli deka prvo treba da te prifatat drugarite negovi pa posle on....i zatoa mu se mn bitni Pa deka ne sme sigurni i nemozeme sami da se kontrolirame pa morame drugi Slusaj vnimatelno so ocite a ne so usite glej sto pravi a ne sto zbori... Pa nesto ne e vo red....pomegju niv dvajca....valjda nikoj ne mu kazal....kazi mu deka tie ne prijatno....i pocni da go citiras deka vika deka e mn ubava i ja zjapa vo cicki Da ve prifatime takvi kakvi sto ste....samo taka ke se zajlubime Ako ja sakas bezuslovno... Pravime mobet za ljubov....taka da taa ljubov moze da bide poteknata i od drug covek nemora da e od segasniot.....prasaj se sam sto tie najvazno....i ke ti stane jasno
Што мислите за девојките кои се полиберални кога сте заедно? Не мислам на девојки кои се лесни и имаат долга листа на бивши момчиња и мувања. Мислам на девојки кои не чувствуваат потреба да издржат неколку состаноци без и воопшто да ве бакнат,девојки кои не се срамат од своите желби и се страсни од самиот почеток.Едноставно девојки кои го прават тоа што го сакаат со личноста која ја сакаат. Ме интересира дали ги мислите за лесни или напротив ви се допаѓа нивниот искрен став и нескриената страст?
Mn dobro prasanje : Toa se zavisi do covekot so kogo izlaga/e vo vrska..za sekogo razlicno ..Ali vo bukvala za mene licno mn mi odgovara epten....Da e opustena da ne mora da se prepravame da sme edni koga sme sami,i da sme drugi koga sme sami....Tuku da si bideme toa sto sme bez da ocekuvame da ne prifati nekoj....ama ako devojkata se odnesuva i da si pokazuva custva a deckoto ima straf-ljubomora...togas oni dvajca ke imaat problem
Имам едно мало проблемче, па ако може некое машко да ми пише во инбокс. Да ја разгледам ситуацијата од машки аспект...
За рака фати ги и дечко ти и сестра му, и право на психијатар. Прво како не и е срам и незгодно на сестра му така да оди низ дома полу гола, или во близина на брат и со градите кренати до вилица? Сака да го пали братот или што? Сака сопствениот брат да го дрка на неа? Второ нему како не му е срам и незгодно да зјапа во цицките сестра му, да коментира дека е згодна и уште ајде нека рече дека би ја ебел ако не му е сестра.... Не драга, ти си нормална...ама тие двајца се МАЛКУ (повеќе) чудни.
Slusame za slusanje samo so ne se izjasnuvate od edno prasanje a ako ve prasame uste ednas, odma toa se pretvarat vo "Isprasuvanje" Mazi...
Ahah carrr ....pa zavisi so kogo pravis moabet...ako pravis so nekoj sto saka samo da odgovara na prasanjata avtomatski togas ke se karate....ama ako nekoj te slusa poso saka da te slusa i da ti odgovori sooodvetno togas nemaa gajle bar jaa misalm taka