Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.945
    Da..ne se site maski isti.
    Slicni ;)

2. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11

Taka e kukla 994 za pretsedatel ahaah :)

3. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.945
    Hehehehe vrlo duhovito..
    Nego, ti..trolce, a?
    Ili si bildas mislenja :D

На Bender Rodriguez, Daleron и Ketchup им се допаѓа ова.
  4. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Ne be pa i ti samo sakam da nasmejam nekogo :)

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. NightBreaker

NightBreaker Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Страсни девојки од самиот почеток... навестување за страстна врска и многу секс, кое машко нејќе тоа? :) Секако таа страст треба да е вистинска, а не промискуитетна! Подобро вакви девојки бидејќи ваков тип на девојки знаат што сакаат! Многу поиритантен тип се оние кои играат по некој шаблон на следниов начин:
    - прв состанок (не му давам да ме допре, може само бакнеж во образ)
    - втор состанок (може да ме бакне во образ и да ме држи за раката и половината)
    - 5-ти состанок (може лапање)
    - 10-ти состанок (може лапање и галење за половината)
    - 30-ти состанок (може лапање, мазење, пазење т.е. петинг)
    - 60-ти состанок (може меѓусебно мастурбирање и навестување за орален секс)
    - 80-ти состанок (може орален секс)
    - 100-ти состанок (може секс all inclusive :lol:)

Не, не и не за ова! :D Немате потреба да играте по некоја шема и шаблон и да се плашите што ќе мислиме ние за вас, нека ве водат срцето и страстите.. Ако нешто ви се прави, направете го, но не се кајте после! Потиснување страст кога тогаш доведува до експлозија во сексот, па порано или подоцна ќе експлодирате, џабе потиснувањето. Ако се чувствувате опуштено и сигурно со дечкото, препуштете му се!

Понуди доказ за ова. Men have penis and want sex, тоа ли ти е аргументот? :D

На theowndemon, Antolinaa, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Ако добро прочитав и разбрав (нова сум на форумов и учам помалку како функционира) ... овде има членови од 15 до 55год. значи се што напишала Maravilosa важи за зрели жени што знаат што сакаат, со кого, со која цел и тн. додека мислењето на NightBreaker искрено се насмеав хаххахахах чекорите дури се избрзани за девојки под 20год., можеби сум старомоден тип меѓутоа интернетот и достапноста досекакви информации направија промискутетни млади генерации од типот - сине, што знаеш за секс? Синчето одговара - прашај што не ти е јасно.

Така што таа поделба по возраст при коментари на оваа тема е повеќе од потребна .

7. ananas158

ananas158 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2014
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    63
    Можно ли е некое машко на 18 годишна возраст да гледа, да се допишује па дури и излегува со други а истовремено се договорил на некој начин да биде во сериозна врска со друга девојка во рок после година или две?

8. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Mozno e da. 18god i ne e bas zrela licnost

На NightBreaker му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ananas158

ananas158 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2014
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    63
    Again me:$...што значи да гледате девојка од горе до долу па дури и кога таа ќе види дека ја гледате вие продолжувате? машки одговори очекувам.

10. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Колку е некој зрел за свои 18 години е дискутабилна работа.
    Со оглед на тоа што машките (така сум слушнала, ми кажувале, па и ги гледам тие во моја околина) малку покасно созреваат не верувам дека некој на 18 години би бил заинтересиран онака за сериозна ама ептен сериозна врска.
    Така да можно е мила, на оваа денешница се е можно.

11. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    nisto :D

12. NightBreaker

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Значи простачко и сељачко ѕверење, ете тоа значи! :D

Кажано алтернативно, значи дека тоа машко ја бендисува девојката и сака да ја “изеде“ со поглед, а после да и направи нешто друго (замени ја буквата “д“ со “б“ во зборот “изеде“ and there you go the answer).

Се надевам овој одговор ти помогна да си ја разрешиш дилемата. Во секој случај симболизира физичка привлечност кон девојката. :)

На Jenniffer му/ѝ се допаѓа ова.
  13. beliver

beliver Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    59
    Ми треба совет итно хаха
    На одмор се запознав со еден дечко и се смувавме, а другаркава моја со негов другар. Си разменивме фб, но типот ми пиша дури месец дена после тоа. Ме викаше да искочиме, неколку пати го одбив поради тоа што поканата беше за кај нив дома. Третиот пат се договоривме да се видиме во една дискотека. Дечкото беше премногу фин со мене, ме врати дома иако живееме во две оддалечени населби во скопје, дури и другарките мои ги однесе дома бидејки неќев сама со него во кола да се качам(едвај го знам), и после овој настан типот не ми пиша..а овој другиот на другаркава и кажал сеа јас ќе чекам да ми пишеш ти за нареден пат, ама она нема шанси негоо да му пише, поради тоа што договорите до тогаш идеа меѓу мене и овој мојов и премногу и е глупо. И дали ќе е глупо доколку јас на него му пишам прва? Немаме некој којзнае како муабет на фб бидејки секад коа ќе ми пишеше ме викаше за искачање и сеа неќам ја да оддовлекувам на чат ама па и несакам да биде дека јас го викам на кафе... а и малце поладничко се понашавме со другарката последниот пат и затоа сакам а пишам за да не биде дека и ние сме незаинтересирани... а типот мене ептеннн ми се свиѓаше.. Сакам да пишамм ама не знам заштоо несакам да си помисли дека трчам јас сеа по него...

14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.945
    Ејјј загаткава хахаа(y)

Инаку и мене тоа ме интересираше ама штознам, не сум прашала си претпоставував само што би можело да е.
    Ептен сакам кога некои работи што сакам да ги дознам без ниту прст да помрднам - тие сами ми излегуваат пред очи :D

На NightBreaker му/ѝ се допаѓа ова.
  15. NightBreaker

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Се што те интересира на оваа тема прашај си. Ќе добиеш најискрен, најпрецизен и најконцизен одговор од моја страна. :D

Лесна е за решавање, нели? :D Епа такви сме ние машките. Why to complicate so much? Не сме drama queen како вас женските. :D

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.945
    Ако веќе е морално и неизбежно и сум во безизлезна ситуација, тогаш би прашала. Фала пуно :mm:

Да бе ептен лесна, ко на тест да сум се осеќам и се радувам шо ми паднала лесна задача :D

А што и какви сте вие машките....поарно тука да завршиме, да не должам ;)

На Bender Rodriguez и NightBreaker им се допаѓа ова.
  17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.334
    Допаѓања:
    16.681
    Едно машко што го симпатизирам (22 години во 23) постојано се дружи со средношколци (прва година) Не дека имам нешто против, но никогаш го немам видено в кафич, па ниту излегува воопшто.Лично имам правено муабет со него за ова. И не ми е јасно зошто само со помали се дружи?Бдв има бенд и свири, а овие маливе му се од бендот.

18. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Па велиш дека има бенд со нив ете затоа и му оди муабетот со нив затоа се дружи. Иначе мој познаник има преку 40 год и се дружи со мој врсници(22) дури и оди по кафичи со нив. Но тоа не е тема на разговор сега :)

19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.334
    Допаѓања:
    16.681
    На крај краишта :

На sj *O* и honey.11 им се допаѓа ова.
  20. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @GirlLove мене ако ме прашуваш, крајно незамисливо ми е во друштво да ги видам братучед ми (15) и дечко ми (22). Што заеднички муабет може да имаат?
    Да беа, да речеме 23 и 30 години, би можела да сфатам. Ама тип кој би требало да има завршено факултет до сега, со некој кој тукушто запишал средно?

Let's face it- нешто тука не штима. :)

На Daydream, Bender Rodriguez, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.