се е до карактер ама ако мене ми значи некоја девојка одам да ја видам во најбрз рок и ако не можеме да се видиме би се слушал со неа малку почесто од тој со тебе јас се однесувам како него кога не ми е многу важно што ќе се случи со врската али пак ќе ти кажам, карактерот е многу битен
Toa da, ama ne sme oficijalno vo vrska, vi velam edvaj 2 nedeli kako se poznavame i non stop bevme zaedno. Duri za negoviot, katolickiot Bozik bese so mene do 6 vecer, moraa da mu se javat da si odi doma. Ama pak ti velam, ne znam sto da mislam. Da mu pisam nema sansi, razbiram deka tie 4 dena samo piele i setale i ke cekam utre da vidam dali ke napise barem nesto.
Многу брзаш. Лека полека се ќе си дојде на свое место. Штом излегува со тебе значи дека му се допаѓаш. Само немој да бидеш нападна. Јас како машко не сакам нападни девојки, а и кај другите е истото. Така да, лабаво и опуштено.
Uff malku me smiri, fala ti. Ke probam da ne mislam veke i ke vidam sto ke se sluci. Ne sakam da bidam napadna histericna budala.
И по природа сум срамежлива,но особено кога се работи за машки.Секогаш реагирам глупаво и се трудам колку што можам да бидам понастрана од нив искрено тоа и не ми беше најдобрата идеа бидејќи после тој период се само се влошува,повеќето се опуштени но и многу дрски,веројатно се плашам дека нема да можам да им одговорам на сарказмите или не знам..
Луѓе, пак јас. Се видовме вчера со типов, се беше нормално, убаво... Му објаснив дека не сакам секс по само две недели гледање пошто не се движам толку брзо со овие работи и тој рече дека разбира. Потоа ми кажуваше како ќе одел на патување во јужна америка за цели 3 месеца, а ако оди тоа ќе биде во Февруари. Потоа го прашав дали би сакал да се слушаме кога ќе замине или за него сево ова се врти околу сексот и тоа е тоа. Ми кажа дека би сакал да одиме малку пополека со сево ова и да видиме каде ќе не однесе. Дека не сака да прави вакви планови пошто не се знае како ќе оди, се познаваме многу малку и можеби мене ќе ми здосади, можеби нему, ама дека може да се слушаме кога ќе замине. Ме праша дали е тоа во ред за мене и му реков да, дека е подобро така отколку да брзаме со било што, дека еднаш имам избрзано овака и не би сакала да ја направам истата грешка повторно. Потоа ме испрати дома, разговаравме за други ствари сосем нормално и тоа беше тоа. Е сега не знам, што точно тоа "да одиме пополека" значи за него... Да се запознаеме подобро или е начин да ме чува на страна за секој случај, а во меѓувреме да се гледа со други? Инаку, тој е човек што наоѓа време за мене, разбира ако јас немам време ама сака и да си има слобода за неговите активности, пријатели, што јас мислам дека е одлично, тоа ми се допаѓа. Јас одлучив после овој разговор да му дадам простор и време и да видам дали ќе ме побара. Не сакам да го оддалечам од себе и да го исплашам.
Јас тоа го перцепирам како тој незнае што ќе се случи со него и затоа не сака да брзате. Сега не сака врска, туку само забавување вклучувајќи секс бидејќи како што кажа ќе си оди за Америка. Значи тој не сака да те повреди или да патиш по него, бидејќи е авантурист, неможе да предвиди што ќе се биде а што не. Јас би ти рекла да си тераш до каде оди, ама да не се затрескуваш во него.
И јас мислам така. Ќе видиме, ако се јави тој ок, а јас не планирам да му се јавам повеќе. Па што ќе биде нека биде.
Zdravo Nova sum na forumot i imam edno prasanje otkako ja vidov temava. Izlegovme 4 pati i seuste me nema smuvano a meguvreme mi veli deka me sakal i celo vreme mi pisuva koga ne sme zaedno. Dali toa e normalno i dali navistina me saka?
^Абе како си го кажуваат луѓево ова те сакам, ко добро утро комшија. Зависи колку време се знаете, каква емотивна конекција имате. Како ви поминува времето заедно. Ако верував на секој што ми има кажано те сакам во животов, кај ќе ми беше крајов. Се осеќа тоа и никој тука не може да ти даде одговор.