Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. Unica

Unica Популарен член

Имаш право, морам да се смирам. Од многу лоши искуства веке хистерична сум постанета.

2. sboy_premier

sboy_premier Нов член

се е до карактер ама ако мене ми значи некоја девојка одам да ја видам во најбрз рок и ако не можеме да се видиме би се слушал со неа малку почесто од тој со тебе
    јас се однесувам како него кога не ми е многу важно што ќе се случи со врската
    али пак ќе ти кажам, карактерот е многу битен

3. Unica

Unica Популарен член

Toa da, ama ne sme oficijalno vo vrska, vi velam edvaj 2 nedeli kako se poznavame i non stop bevme zaedno. Duri za negoviot, katolickiot Bozik bese so mene do 6 vecer, moraa da mu se javat da si odi doma. Ama pak ti velam, ne znam sto da mislam. Da mu pisam nema sansi, razbiram deka tie 4 dena samo piele i setale i ke cekam utre da vidam dali ke napise barem nesto.

4. eloves

eloves Популарен член

Мислам дека вашата "врска" нема иднина. Најдобро и за двајцата би било секој на своја страна и крај.

srcence1607, macence994 and Tinushka like this.
  5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Многу брзаш. Лека полека се ќе си дојде на свое место. Штом излегува со тебе значи дека му се допаѓаш. Само немој да бидеш нападна. Јас како машко не сакам нападни девојки, а и кај другите е истото. Така да, лабаво и опуштено.

Unica likes this.
  6. Unica

Unica Популарен член

Uff malku me smiri, fala ti. Ke probam da ne mislam veke i ke vidam sto ke se sluci. Ne sakam da bidam napadna histericna budala.

Marick14 likes this.
  7. littleflower

littleflower Популарен член

Дали би ви влегле во врска со девојка постара од вас 7 години која има минимално искуство?

8. Marick14

Marick14 Истакнат член

Јас би влегол. Само да не е ептен многу постара. Максимум 10 години постара.

9. littleflower

На пример ти си скоро 22, она е 28?

Marick14 likes this.
  10. kajl

kajl Истакнат член

И по природа сум срамежлива,но особено кога се работи за машки.Секогаш реагирам глупаво и се трудам колку што можам да бидам понастрана од нив искрено тоа и не ми беше најдобрата идеа бидејќи после тој период се само се влошува,повеќето се опуштени но и многу дрски,веројатно се плашам дека нема да можам да им одговорам на сарказмите или не знам..

11. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Ако си се погодиме зошто да не.:)

natemila, Tinushka and littleflower like this.
  12. Marick14

Marick14 Истакнат член

Да, но кај мене важат и други особини, а не само возраста.

littleflower likes this.
  13. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Јес! Јас ќе ја научам дадичката па после ќе биде весело.

14. littleflower

(highfive)

Marick14 likes this.
  15. Unica

Unica Популарен член

Луѓе, пак јас. Се видовме вчера со типов, се беше нормално, убаво... Му објаснив дека не сакам секс по само две недели гледање пошто не се движам толку брзо со овие работи и тој рече дека разбира. Потоа ми кажуваше како ќе одел на патување во јужна америка за цели 3 месеца, а ако оди тоа ќе биде во Февруари. Потоа го прашав дали би сакал да се слушаме кога ќе замине или за него сево ова се врти околу сексот и тоа е тоа. Ми кажа дека би сакал да одиме малку пополека со сево ова и да видиме каде ќе не однесе. Дека не сака да прави вакви планови пошто не се знае како ќе оди, се познаваме многу малку и можеби мене ќе ми здосади, можеби нему, ама дека може да се слушаме кога ќе замине. Ме праша дали е тоа во ред за мене и му реков да, дека е подобро така отколку да брзаме со било што, дека еднаш имам избрзано овака и не би сакала да ја направам истата грешка повторно. Потоа ме испрати дома, разговаравме за други ствари сосем нормално и тоа беше тоа. Е сега не знам, што точно тоа "да одиме пополека" значи за него... Да се запознаеме подобро или е начин да ме чува на страна за секој случај, а во меѓувреме да се гледа со други? Инаку, тој е човек што наоѓа време за мене, разбира ако јас немам време ама сака и да си има слобода за неговите активности, пријатели, што јас мислам дека е одлично, тоа ми се допаѓа. Јас одлучив после овој разговор да му дадам простор и време и да видам дали ќе ме побара. Не сакам да го оддалечам од себе и да го исплашам.

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Јас тоа го перцепирам како тој незнае што ќе се случи со него и затоа не сака да брзате. Сега не сака врска, туку само забавување вклучувајќи секс бидејќи како што кажа ќе си оди за Америка. Значи тој не сака да те повреди или да патиш по него, бидејќи е авантурист, неможе да предвиди што ќе се биде а што не. Јас би ти рекла да си тераш до каде оди, ама да не се затрескуваш во него.

Unica and Prijatelot like this.
  17. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Во право си, го делам мислењето со тебе.

buba4e89 likes this.
  18. Unica

Unica Популарен член

И јас мислам така. Ќе видиме, ако се јави тој ок, а јас не планирам да му се јавам повеќе. Па што ќе биде нека биде.

19. GrungeGirl123

GrungeGirl123 Активен член

Zdravo:) Nova sum na forumot i imam edno prasanje otkako ja vidov temava. Izlegovme 4 pati i seuste me nema smuvano a meguvreme mi veli deka me sakal i celo vreme mi pisuva koga ne sme zaedno. Dali toa e normalno i dali navistina me saka? :?:

zekzeki likes this.
  20. blueberry93

blueberry93 Популарен член

^Абе како си го кажуваат луѓево ова те сакам, ко добро утро комшија. :)
    Зависи колку време се знаете, каква емотивна конекција имате. Како ви поминува времето заедно. Ако верував на секој што ми има кажано те сакам во животов, кај ќе ми беше крајов.
    Се осеќа тоа и никој тука не може да ти даде одговор.