Во образ бе, амаа слатко Уживај си во периодов, се' си има своја убавина. Па и полека да се случуваат работите, штом не се брза уште поубаво. Му значиш, плус срамежлив, а може не сака и да те притиска. Не се оптеретувај уште на почеток, дали те сака или не, ништо не може наеднаш. Гледај да ви е убаво.
Здраво. Ми се случува следново и сакам да го надминам тоа но немам појма како. Секогаш кога ќе разговарам со машка особа ми се случува да незнам што да вратам или пак ако напишам нешто дане згрешам или неубаво сум се изразмила. Луѓе како да го надминам ова? Не сакам да бидам сметана за глупава, а и не сум само незнам во некои делови од разговорот како да вратам што да вратам дане бидам погрешно сфатена итн. Ве молам помогнете ми. Сакам да го решам ова.
А ти што чекаш? Мислам да знам, машко, треба прв да напраи чекор, ама 21 век сме, залапај го и пружи му јазик. Или па прашај, аме смотан, зашто не ме муваш. Може е геј Се дешава па и ти, секогаш, во разговор ќе не знаеш што да кажеш или да вратиш. може е до темата, па ти е незгодно, или па си мислиш дека тој има поинакво мислење од твоето и нема да го цени. Мислам кажи, врати, што сакаш, без да размислуваш. Не е ова математичка задача, па ајде мисли што да пишеш, дали е точно или не. Ако не ти го почиѕва мислењето, не е за тебе или не си го губи времето со такви.
Колку за утеха, само глупак некој при конверзација со тебе ке ти замери за твоите грешки(било дали се тие искажани или напишани).
баш сакам да слушнам мислење од машко а да не го познавам мислам дека тоа би било правио одговор...вака....имав долга врска но бла бла раскинавмеи јас се трудев на секој можен начин да се смиреме но безуспешно......да не должам во кратки црти се уште сме во контакт не сака никако да се смиреме вели дека не ме сакал ок прифакам се но дајте кажете ми зошто малце да се поднапие(инаку не пие често но во последно време зачести)и ми се јаве нокта 2-3-4 без разлика колку е саато и ми вика дека ме сакал дека не може без мене дека само јас ке му бидам жена друга немало шанси....но утрото не признава дека тоа го е зборил и пак не ме сака има си друга...дајте машки кажете ми што мозе да му е филмо......навистина не можзам повеке
Сакам да знам некои машки што мислат кога,не и дозволуваат на женската да испадне касно,да и забраните да отиде негде каде што таа сака а вие не сакате,а пред тоа ако закасни да се лутите ама ептен лутење,и ви се јавува нонстоп кога сте испаднани,се додека не си дојдете дома ?
Не знам баш дали ми е погодена темава ама ајде да си ја пробам среќата Значи вака..имам еден другар со кого се знам скоро една година и за толку кратко време станавме некако многу блиски, толку многу блиски што некој од страна да не види ќе си помисли дека којзнае колку долго сме во врска. Во последно време почна другаров некако да ми се свиѓа и тоа мноооогу . Имаме многу сличности, многу сакаме да гледаме филмови, слушаме слична/иста музика, сакаме и правиме исти работи и така тоа. Другаркиве според однесувањето мислат дека и он мене ме свиѓа затоа има пробано да ме бакне, цело лето бевме заедно, гледавме филмови, се шетавме низ град ова она, чат пат се каравме како да сме во брак хаха ама после тоа некако се оддалечивме не комунициравме многу и сеа претходниве неколку дена е се' по старо, ми кажува дека сум убава, љубомори понекогаш и памти работи што сум му ги кажала пред некој месец што дури ни јас не ги памтам . И ајде да не должам многу, имам само едно прашање за да знам што да правам..Можно ли е да е се тоа само глума? Ме става во мислење затоа што од една страна мислам дека е така ама па од друга страна ми нема некако логика да се грижиш за некој толку многу ако не ти значи ништо и ако немаш некои чувства кон него.
Не бе џигерот ќе ми прсне од вакви прашања. Нервно ме оболивте... Да, све е тоа глума, не ги гледаш, ама има камери и го снимаат, сакаше да му го земе оскарот на Леонардо ди Карприо годинава, ама не го номинираа за Оскар. Затоа беше тажен тие неколку дена и не ти збореше, у депресија падна. Сега веќе снима сцени за догодина, ќе се обиде пак. Све тоа е глума, а ти си споредна женска улога. Боже мили...
Ретки се другарствата машко-женско. Дури мислам јас дека нема, само оние педерчина можи да имат женско за другар Ти можи го сметаш за другар но тој те гледа на друг начин. @Pumpkin16
a zs da ne moze masko i zensko da bidat drugari eve jas imam masko drugar pa gi znaebsite moi tajni isto i jas na nego ama bukvalno nema niss pedersko vo nego....
hhaha ne daj boze drugar mi e mn godini ima si devojka saka si ja a devojceto mi e drugarka....inaku bivsiot mn me ljubomorese bas od nego
Океј фала ви многу на советите, ја сфатив поентата. Ќе почекам уште некое време да видам дали ќе собери храброст да признае нешто, па ако бидне работава ќе ве известам. @PogbaPol @Captain-Omni
Zeynep, зарем не е очигледно? Се работи за љубов, преголема љубов - се грижи за тебе нешто да не ти се случи, и иако тебе те изгледа дека нешто ти брани од инает или некој негов кеиф или хир, он тоа уствари го прави со тешко срце, ама за твое добро. Или... Има уште една можност - дека е искомплексирано створење, со ниска самодоверба и никакви манири, односно - тежок идиот. Зашто влегувате у вакви врски девојки, па после имате љубовни „проблеми“ од овој тип, никогаш нема да сфатам.
имаш социјална анкциозност претпостављам дека си малечко и невино...со тек на време че сватиш дека у најмала рака никој не вреди за внимание додека не го докаже спротивното
Затоа што на почетокот не беше таков,после кога го прашав зошто таков не се покажа кога стапивме у врска,ми кажа се плашев да не ме оставиш.Инаку втората можност не,тој не е таков,јас понекогаш мислам дека може да не ми верува,ако знам дека најмногу на мене се потпира,може си мисли нешто друго не знам,затоа сакав машко да ми одговори.Фала ти.