Коментаров личи дека си многу заљубен, не гледам проблем во тоа дали е невина или не. Само пази на чарашавите. Иако поретко се случува јас не гледам никаков проблем во тоа. Не гледам причина зашто некој би те зафркавал, ако веќе го прави тоа откачи го.
хахаха, мене не ми е прв пат. Ќе ми биде прв пат со невина. Ќе ја научам само да не ми паничи и да биде опуштена како што е обично.
Okej pimp ali ne mozhe ona da lezhi i ti da ja kleckash samo... gledaj toa da bide nezhno, da vodite ljubov... ti treba da ja opushtish i ti da si preopushten megjuvreme, snajdi se i imaj dobar provod.
Извини шо се обидех да ти помогнам за малце од малце таа твоја празна глава да почне да размислува пред да пише глупости. Стварно многу гласно од мене!
Слика од другарка ти? Наместо тоа не ти текна да му покажеш некоја интересна игрица, клипче, статус? Иначе, од она што имам забележано ретко кога партнерите опстојуваат да одржат баланс меѓу приватниот живот и работата.
Што кога дечкото ги става сите други во прв план, а за мене нема време? Има големо влијание од страна на другарите и во состојба е од било каква ситница да стави црта помеѓу нас. Сигурна сум дека ако биде крај поради такви глупости, тој што ќе се кае ќе биде он..ама не сакам да заврши на тој начин. Совет?
Ajde maski malce help. Decko mi imase 6 godisna vrska (inaku ima 20god),no ja izneveruvase so premnogu,znaci navistina so premnogu.Letoto se zapoznav ja so nego i stanavme bliski,pa pocnuvavme da izlagame tajno,ili po drugi gradovi.Bevme premnogu bliski,on ke idese so nea da se vidi pa odma mi zvonese mene da me slusne ili da se vidime,ni bese mnogu zabavno interesno i preubavo.Posle celi 6 godini vrska on i raskina,pa pocnavme i vo javnost da ideme,pretezno u drugi naselbi ili gradovi,poretko kaj nas zaso site zborea za toa,a i stvarno 6 godini ne bea malku.On pokazuvase i pokazuva i sega deka me saka premnogu,ali ja sum pomala pa seuste ne mi e vreme za fax,a on uci fax u drug grad,pa sega koga zaminuva mi e mnogu strav da ne mi napravi isto sto i pravese nea... On vika deka e smenet i deka poise takvi sranja ne mu trebaat.. Mislite deka edno masko moze da se smeni i da bide veren na edna devojka? (btw on mi e prv seksualen partner i 2 muvac.)
Ne znam, tesko da se smiri. Pa sega velis i odi vo drug grad da uci i sigurno ke saka da si najde nekoja za zanimacija. Moe mislejne
Ќе ти поставам само три прашања, ако можи најди си го одговорот. Како тоа си знаеле дека има женска и си прифатила на тоа да бидеш втора ? Дали сте немале малку совест двајцата, кефот сте го бркале зад грбот на девојчето. Како би се чуствувала ти сега, тој да ти го прави истото со друго девојче тебе ? А јас мислам секако ќе го прави, на тоа е навикнат и сама погоре пиша, не верувам туку така лесно да се мени и има 20год сега во друг град ем никој нема да го знае шо прави, ем нови девојчина.
Тоа што си била со него во врска додека бил во врска јас не те осудувам ни малце....без разлика дали си знаела или не. Тој чим одлучил да ја вара не е твоја грижа, него негова. Ако ја сакал нема да ја варал. Другово што сега те загрижува дали ке се најдеш и ти во иста ситуација е нормално затоа што веќе го знаеш каков е. Дека човек лесно се менува не се менува. Но ако му значиш и вистинси се заљубил во тебе веројатноста да те вара е мала. Но ако и ти си му нешто слично како претходната врска тогаш е можно.