Сакам од машки да слушнам. Дали ваучер за масажа е добар поклон за дечко ми? (ми има напоменато дека сака да оди на масажа) Ама... Чудни сте вие мажите па вака да си прашам. Дали некој добил ваков покол или би сакал да добие?
Скроз. Секоја идеја у која девојка ми ќе ми даде поклон у кој има интеракија со друга убава девојка, за мене е совршен поклон.
Кога е у прашање професионална масажа, искрено, не би ми сметало и интеракцијата да е со дечко. Дури не мора ни убав да е.
Не знаев каде да прашам... Зошто би имале вие машките 2 профили? Гледам симпатијава има еден оној што веќе го користи со години и нов направи само 30 пријатели има, вклучувајќи ме и мене....
Освен - ако не е у прашање некој пакет - ароматерапија со (еротска) масажа, онда е више друга приказна.  Ми тури чивија @s1a1n1d1r1a1 со масаживе, еј.
Еротска само од мене смеј да добие. А за поклон веќе купив релаксирачка за еден сат. Едит: части се една масажа дееее
Така де, и ја на тоа мислев. Еротска од некоја непозната, па уште и за пари, мислам дека е и нелегално.
Јас му приредив такво изненадување на дечко ми за роденден. Купив ваучер за целосна масажа, на денот на роденденот под рака и го однесов. Влеговме во салонот, и' викам на масажерката еве ти го, ти го препуштам, убаво да си поминете. Таа се смее, а дечко ми ме гледа како да сум вонземјанец. После 40 минути се вратив да си го земам дечкото назад. И што да ти кажам, во облаци беше. Цело време повторуваше дека ја има најдобрата девојка на цел свет, никој немал девојка како што имал тој... Воопшто да не се мислиш и одма купи му ваучер. Ќе биде пресреќен, гарантирам.
Хаха купив веќе ваучер. Кај проверена масерка од мене тоа им е работа плус не се замарам за тоа. Ќе видиме како ќе изреагира. Абе која будала не сака масажаааааа...
И кај "масерка" по грешка да се случи да го пратам, не е никаков проблем. Си го знам дечкото и знам што може, а што не може да направи.