Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Види Софи .. сепак сте се гледале еден месец а тоа не е некој голем период. Притоа станува збор само за гледање!!! Можеби проценил дека не сака или дека не е спремен за нешто повеќе од гледање (по твојава реакција мислам дека кај тебе има желба за нешто повеќе) и не знае како да ти го каже тоа па те игнорира односно ти одолговлекува додека „сама не сватиш“ за што се работи. Тој сигурно се гледа или е заинтересиран за друга но не сака да го прекине контактот со тебе.
    Тоа шо ти пишал порака дека може да бидете другари е уствари тоа шо би ти го кажал кога би сте разговарале. Ете ти ја на дело философијата на игнорирање и нејзините резултати :D Те игнорирал - ти си се „интересирала“ за него (дури сметам дека си му дала до знаење и работи за кои не си ни ги мислела). Сеа ти не покажуваш заинтересираност за него, тој ти пишува.
    Од ваквата ситуација, барем во овој момент, не очекувај многу од него т.е. не очекувај ништо сериозно. Типот нејќе врска со тебе.

mila1111 likes this.
  2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Нaвистинa се верил. Абе не ми се верувa ... душa бoли.

3. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Жал ми е стварно.. Девојките во претходните постови веќе се кажаа.. Послушај ги.. и најбитното - Главата горе и напред!!!

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Сегa вaкa

Дoкoлку дечкoтo ти рaскине,без никaквa причинa и вели oнaкa. Дaли имaaт шaнсa пaк дa се смирaт или тoa е дефинитивен крaј?

Ми требa мислењa.

the drummer likes this.
  5. larrachi

larrachi Истакнат член

Има шанса за смирување, кога ќе му прифалиш, кога ќе му се присака и ќе те побара и еј здраво златичко.
    Што причина е тоа онака жити се? Му се скурчило, па ај сеа си бара пауза, па после пак назад.. Абе нема крај е крај, ама женскиве сме така глупички што и да ни кажат крај е готово пак сме полни надеж.

mila1111 and S.o.F.i like this.
  6. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Ѕид со глава се руши?

7. Marick14

Marick14 Истакнат член

"Онака" може да ти рече само кога има друга.
    Но за понатаму мислам дека има шанси пак да си се вратите. Освен ако не се скарате.

8. S.o.F.i

S.o.F.i Популарен член

@JonyBravo Ти благодарам за одговорот. Се што ми имаш пишано е точно, дечкото мислам дека немаше храброст да биде искрен со мене па полесно му беше да ме игнорира. Јас така изреагирав, а и многу се занесов бидејќи во почетокот ме опсипуваше со внимание и ми рече дека може и нешто повеќе да биде од нас. Му дадов до знаење дека може да биде искрен со мене и ако сака да го прекинеме контактот тоа и ќе го направиме. Очигледно и тој незнае што точно сака бидејќи и вчера ми пиша и ми рече сум била љутка без причина, само му се насмејав. Сепак јас знам што сакам, а таков човек НЕ! Ти благодарам уште еднаш. :)

9. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Нема на што :)

S.o.F.i likes this.
  10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

можит ке се смири , али ти нечекај го многу , бркај си други ;)

Zeynep likes this.
  11. rustiko

rustiko Истакнат член

Ме интересира што мислите вие за дечкото,значи другаи сме веќе неколку месеци се дружиме премногу излегваме заедно со друштво се си кажуваме меѓусебно скоро секој ден сме заедно и пишиме на фб.До пред еден месец се беше во ред ми се допаѓаше но никогач не се осудив да го признаам тоа,и тој се понашаше исто цело време со мене зборуваше, се и сешто,така со тек ба време нашите прјатели почнаа да вадат муабети демек сме биле заљубени незнам што јас се противев нормално а тој се смееше,и пред неколку дена бевме излезени со друштво и почнаја да се заебаваат демек се фатија заљубени се јас викав прекинете сите ве слушаат срамота е а тој викаше да да вчера се фативме реубо ние да сегде одиме заедно и се смеевме.Бев испоолнета тоа време но има нешто што многу ме загрижува тој цело време се слуша на телефон со една друга другарка која знае многу да се пикне но таа му беше женска на негов другар па така да не верувам дека нежто повеќе има меѓу нив,но стоп си пишат на фб и тој ни кажува дека пишат но чисто другарски тој ми има кажано дека муе досадна но онака на мајтап.И сега проблемот е во тоа што незнам дали му се допаѓам или не бидејќи со мене не е толк близок не ми пишува мночу често на приватен чат онака во група пишиме,2-3 пати само ми има пишано и тоа кога е пијан еднаш јас и многу се смееше демек интересно муе нема врска всучност ми треба помош бидејќи неможам да сфатам што сака од една страна сака но од друга чудно е бидејќи ми се јавува сабајле мене да бараме некој да одиме на кафе и бидејќи никој не дојде ми рече ништо не одиме,а можеше да одиме пример двата сами.Понекогаш мислам дека е тое бидејќи јас сум срамежлива тој гознае тоа и може мисли дека ќе ми биде незгодно но незнам можеби не е заинетресиран за мене воопшто.Кажете ми како да постапам да докажам дека ми се допаѓа :(

12. anakonda88

ако не го грабнеш ти , ке го грабне бифшата од другарму !
    Искористи некој женски тактики, заведиго малце , па ако не реагира стај го на игнор ...

rustiko likes this.
  13. rustiko

rustiko Истакнат член

како помош ве молам :(

14. Marick14

Marick14 Истакнат член

Повеќе и обрнува внимание на неа отколку на тебе. Ако сакал со тебе нешто повеќе ќе направел нешто уште од кога друштвото ве зафркавал. Ама тој отишол кај другата, бидејќи таа му е подобра. Мислам дека очигледна е работава и дека треба веќе да знаеш што треба да правиш.

Не сака со тебе да биде најверојатно. Те сака само како другарка. Чим тогаш не направил ништо, а викаш дека не е срамежлив, не се надевај ни сега.

15. rustiko

rustiko Истакнат член

не ме разбирајте погрешно,не замина тој кај неа не му обрвнува повеќе внимание само проблемот е што таа се пика повеќе од мене,а јас не сум таква.Мислам дека не го привлекуа воопшто таа но знае многу да упика и да задржу тоа ме загрижува иначе на неа му кажува се за женски за се буквално дека со оваа пишел,со онаа ,оваа му била убава и.т.н

16. Marick14

Marick14 Истакнат член

Епа тогаш смени нешто. Биди и ти таква, штом го сакаш. Наметни му се и ти. Чим може таа, можеш и ти.
    Кога ќе види дека си подобра, ќе те избере тебе.

17. rustiko

rustiko Истакнат член

незнам како да започнам да се упикавам така не сакам да бидам досадна како неа а вака пак делувам незаинтересирано :( иначе и ова го забораввив ина слика на фб со сте другарки само со мене не се немаме ни сликано сами незнам оти можеби не сака можеби не муе згодно да ми речи :(((

18. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Мoјoт се вери, не гo чекaм пoвеќе

19. anakonda88

Жал ми е душо , не ги прочитав наназад твоите коментари , мн ми е жал , ке си најдеш друг , што ке те сака и почитува!
    Извини за мојот коментар ...

zhap4e, sugarlips and SunnyGirl2 like this.
  20. Eylul

Eylul Активен член

izgovor ili vistinska pricina?? se prasuvamm..
    dolgo vreme sum zaljubena vo edno momce na moja vozrast,imam slushano deka nemal mnogu zenskii i se toa alii..mi kaza deka mu se svigjam nemame izlezeno sami samo so drushtva i postojno mi vika deka ne e spremen za devojka koa kje padne takva temaa..dali navistina ne e spremen i voopsto nesaka :( ??

mimiiiii likes this.