Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Сунѓерот Боб

Сунѓерот Боб Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2016
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    329
    АХАХХАХАХХАХХАХ извини не можев да се воздржам. :rofl::rofl::rofl::rofl:

Види не сакам да ти се правам паметна ама не сфаќам што се замараш со него?!? Сакаш да го заштитиш? Ма мани го таму.

На crimson, Mhhm и GirlLove им се допаѓа ова.
  2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.403
    Допаѓања:
    16.787
    Јас иам 25,тој има 29.а другарката 27 @Summerlover

@Сунѓерот Боб
    Мислам дека го сакам. Ама вака ко децана.. не знам... Со моја другарка бе ептен е глупо. Морал нема бе

3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Па ако го сакаш зошто не му кажеш? Ризикувај, гајле ти е.

4. Сунѓерот Боб

Сунѓерот Боб Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2016
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    329
    Па нормално дека имаш чувства за него кога толку го мислиш. Ама верувај не вреди. Не го заслужува тој тоа од тебе. А за понашањето негово да не зборам, ни 19 не би му дала според ова што ти го пиша.

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  5. trixy

trixy Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    883
    Делуваш очајно и те како. Прво зошто воопшто одржуваш контакт со бивши кој очигледно повеќе не те сака. Второ кога не сака со тебе, остави го да се заебува константно. :devil: И ако не ти се допаѓа девојката, немој да се дружиш со неа, и така во негови очи изгледа дека сакаш само да го оттргнеш од друга. А неговиот концепт.. Нема да коментирам. Второ накај прво одделение. Не можеш да заштитиш човек кој самиот не сака да биде заштитен. Пушти го да си искуси што како и сам за себе да одлучи. Немој да го мислиш, продолжи си по свој пат. Никој не е вреден да го чекаш и да патиш додека тој не се освести за своите погрешни избори.

На crimson, Zeynep, Ingvild и 5 други им се допаѓа ова.
  6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.403
    Допаѓања:
    16.787
    Ама ми го шлакна в лице хахахах
    Фала :) доста си искрена.
    Ау ова очајна боли хахах

7. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    @GirlLove
    Да бидеме ρеалистични. Остави тоа си го саκала бла, бла... Овој не ти е за саκање (по напишаново).
    Не сфаќам зошто саκаш да ти се вρати? Мислам се гледа од муабетите деκа нема аиρ од него. Не знае κај теρа. Навистина знаејќи се` саκаш да си вρати? Чудно ми е. Јас одамна би го отеρала упм. А и таа дρугаρκата исто.

На Mhhm, Priroden и GirlLove им се допаѓа ова.
  8. Barby112

Barby112 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2016
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    52
    @GirlLove по муабетов jас мислам дека ти сеуште имаш чуства за него, а чим тоj се осмелил да проба со твоjа другарка не е ич за жалеюе. Да сум на твое место ич нема да ми биде гаjле за него зошто свесен е што прави и глупо е многу. :)

9. trixy

trixy Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    883
    Нека не те боли, доволно е да штипне да се освестиш. :D
    Нема поента да го чекаш да се опамети, секако ако се случи такво нешто. Сигурна сум дека можеш многу подобро, еднострана љубов само болка и тага носи.

На Barby112, Сунѓерот Боб и GirlLove им се допаѓа ова.
  10. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    2.809
    Имам долга врска и некогаш си го поставувам прашањето Што ако ме изневери?Порано кога сум била со друг сум враќала како он така јас, ама со овој некако сум на посебен начин поврзана многу ми значи и јас него, али денес има секакви женски малку глупо звучим, ама сум у заблуда?

11. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Можеби мислењево не е во соодветна тема но...како може да се препознае дали некое машко те свиѓа? Мислам на оние срамежливите...Како тие се однесуваат во присуство на девојка која им се допаѓа, како го покажуваат тоа?

12. bluden

bluden Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    56
    Ти угодува на секој начин, се зд'ткува кога ќе го прашаш нешто, пие побрзо од другите ...

На Naked Gun му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ivana.ika123

ivana.ika123 Нов член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите.
    Како би постапиле во следнава ситуација?
    Бившиот мој дечко со кој што прекинавме пред неколку месеци ми прави многу проблеми. Имено, многупати имам слушнато од други дека збори низ народот за мене, разни глупости ,невистини за мене а исто и за нашата врска , значи она крајно безобразен и не престанува.Пробува на некој начин да ми се потсмева.
    Иако не реагирав досега и си молчев работите ни малку не се променија. Тие што ми се блиски ме знаат која сум и што сум но има и такви кои иако не ме познаваат потпаѓаат под негово влијание, да не го наречам психопат.

14. SmallDeath

SmallDeath Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    14
    Не сум машко, ама мое мислење е ич к*р да не те боли што он зборува за тебе. Нема начин да го спречиш искрено, ако почнеш да го ,,напаѓаш`` , ќе сака уште повеќе да те испровоцира зашто очигледно на дечкото му е криво што сте раскинале и сега нема да те остави на раат, во спротивно не би се замарал со тебе.Како што кажа и сама, се додека твоите блиски се со тебе, и веруваат во тебе, нема место за грижа. За оние кои не те познаваат, и не треба да ти биде гајле.Покажи му дека не му се замараш и дека не те интересира што збори за тебе, и ќе види ќе невиди ке престане. Позз ;)

На JustFun и Petar80 им се допаѓа ова.
  15. bluden

bluden Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    56
    Ако сакаш да го закопаш, раструби на сите дека му е мал и не му се дига

На mcokolada и JustFun им се допаѓа ова.
  16. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Toa e individualna rabota.
    Nemaat site sramezhlivi mashki isto odnesuvanje i sekoj na razlichen nachin pokazhuva ako nekoja mu se dopagja, a nekoi i voopshto ne pokazhuvaat, se zavisi od toa kolku se sramezhlivi.

17. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.171
    Ајде мислење - од машка страна.
    Епа вака: јас сум разведена и имам мало дете. Ми се допаѓа еден друг, тој никогаш се нема женето. Мислам дека и тој ме бендисува, ама некако ми е сомнителен. Демек нема време за кафе да пиеме, ама кога ќе бил во близина кај некој мој комшија - каде што работел, ќе ми пишел да се видиме накратко. Оти многу бил зафатен. Јас мислам дека дебело лажи и се прави да не го видат со мене на кафе. На кратко, му пречи што имам дете.
    Е од машка гледна точка ако можи некој да ми кажи некој заклучок ќе биди фино.....

18. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Jas mislam deka si vo pravo, mu prechi shto imash dete potochno bi mu prechele komentarite na lugjeto od tipot kaj ja najde ovaa razvedena pa ushte i so dete i slichno.
    Mene kako mashko mozhebi ne bi mi prechelo tolku ako nekoja e razvedena ama ako e razvedena i ima dete togash neznam dali bi vlegol vo vrska so takva.
    Najubavo bi bilo otvoreno da razgovarash so nego i taka kje doznaesh shto misli.

Последна измена: 14 јуни 2016
  19. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.171
    Abe otvoren muabet so nego - tesko. Cim se osmelil da mi predlozi vakva varijanta, se znae namerata i ocekuva izgleda jas da se soglasam na vrska bez obvrska, oti neli nie razvedenite sme raspustenici? Jas sepak ke moram da se trgnam od nego, ako ednas se vidam ke prodolzam toa da go pravam i samo ke se povreduvam, bidejki jas ne sakam majtap tuku realna vrska. Eh toj da mislese dosega ke se zenese ete ima 40 godini i pak mu preci toa sto imam dete. Koga se razvediv bev trudna i znaev sto me ceka, jbg, tesko ili ne ke moram da se pomiram deka sum sakala ili ne ke ostanam sama do krajot na zivotot.

20. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Epa shtom vekje ima 40 i ne e zhenet znachi deka premnogu bira ali vekje e vo takvi godini kade shto nemozhe da bira ako planira da se zheni a mozhebi i ne planira pa samo si bara nekoja za zabava.
    Ne znam kolku vreme go znaesh ali treba ubavo da go zapoznaesh i kje vidish kakvi sfakjanja ima za zhivotot i ne treba da vleguvash vo seriozna vrska so nikoj ako ne si 100% sigurna vo toa a ti treba posebno da vnimavash bidejkji vekje imash eden neuspeshen brak.