Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.171
    Se soglasuvam so tebe. Ne go poznavam a i ne sakam da go zapoznaam podobro na takov nacin, da ne go vidat, da ne go razberat....ako saka da se vidi so mene ke mora na kafe pred narod. ili toa ili nisto. Ako mu e za zezanje, odma ke padni na testot. dobro e sto sam si pokazuva koja mu e namerata. I jas ne sedam na lager i ne izlegvam nego koga ke mu tekni, ne posebno vo nekoi kosinja. Na kraj kraeva, imam dete i toa ke mi bidi dovolno vo ovoj zivot. Ako mora taka da e - taka neka e ne se protivam

2. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Imam edno prashanje do mashkite koi sakaat da odgovorat.
    ' kako bi reagirale , shto bi napravile ili kazale ako vasha bifsha devojka (nekoja shto vi ima znaceno stvarno sto ste se sakale so godini ama po pricina dalecina ne ste mozele da bidete zaedno) deka ima dete i deka e vashe?'
    Iskreni odgovori. :nod:

3. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.792
    Па првото и очигледното нешто што би го направил е би прерачунал. Колку години има детето од извод на родени, кога сум имал секс со неа последен пат итн.
    Второто би било тест на татковство.

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Deteto e 1 godinka i posleden pat sex so majkata bilo so nego (tatkoto)
    Mislam deka e bilo vo avgust (krajot) 2014 rodeno vo maj 2015 aj preracunaj.
    PS drugarkata veli taka bilo i deka toj bil svesen i pamtel deka imale sex (i se pushtal pak pa sakal da ja potseti na nivnite ubavi spomeni i migovi) ama nema pojma deka ima dete.

5. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Како и да е јас прво би побарал ДНК тест за да бидам 100% сигурен.

На Lana del Rey му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.783
    Ужас. Другарка ти е ноќна мора на секој маж. Ова го кажувам без разлика на тоа колку биле блиски или колку се сакале порано. Чим се разделиле, очигледно нешто од ова не било доволно.

Има ли нешто поужасно од тоа жена да роди твое дете, без воопшто да ти каже за тоа? Ај што не го консултирала, океј, нејзино право е, ама барем можела да го информира кога дознала дека е бремена или кога решила дека сака да го роди. И не ја сфаќам зошто и текнало да му каже сеа, после една година?

Искрено, не знам како ја би постапил, ама го жалам нејзиниот бивши и не би сакал да сум на негово место.

На joy1, realGirl, MilaP и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.780

Потполно се согласувам со тебе другар!
    Нека си го чува - нека се радува.
    Не се праи плод туку така бе ало!

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Абе не е во ред тоа што веднаш не му кажала ама подобро некогаш да му каже отколку никогаш па ако е тој таткото сам ќе си одлучи што ќе прави понатаму.

9. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Abe kutrite ushte se sakaat ama neznam zoshto mu nema kazano ushte ne mi è jasno, ama pusta dalecina ne mozat da se zaedno . Taa ne bi mi kazala ama vi velam toj i pishal sakal da se vidat e bla bla ... za toa se misli. . .

10. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Мое мислење е дека мора да му каже па не е важно дали ќе бидат заедно или не.
    И незнам зошто далечината е пречка ако навистина сакаат да се заедно таа ќе се пресели кај него , ќе се венчаат и тоа е тоа.

11. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Jas i ti isto ja mislime ama toa e toa.
    Toa me interesirashe dali samo jas mislam taka ili ima i drugi .
    Nishto Milo mi e shto ne sum sama so moeto mislenje.
    Pozz

12. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.446
    А како ти Сашо би реагирал да некоја после толку време дојде и ти каже детето е твое?
    Замисли се сакале а му премолчала дете и сега којзнае кој и го направил и сака да му го тутне него глумејки дека го сака. За срека сега постои ДНК тест кој ги спречува ваквите малверзации.
    Ми се гади од ваквите подмолни ку*ки поради кои мажите изгубија верба дека на светот постојат нормални жени кои се спремни да поднесат одговорност за своите постапки, а не шири нозе со кој стигнеш и потоа најди некој слепец одглуми му дека го сакаш и нека го издржаа цел живот.
    Толку многу се сакале што за време на цела ременост не се виделе ниту преку камера, браво.

13. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Te razbiram i jas mislam taka ama toj i e bil edinstven vo cel zivot ima 22 god i taa beshe veke stranstvo koga otkri deka e trudna (raskinaa zatoa shto taa zamina amerika super kariera a toj imashe negov biznis vo bugarija) .
    A za toa shto ne mu ima kazano ne ja poddrzuvam ic.

14. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.446
    Епа сега со здравје да си го чува и да му каже и да не му каже никој будала не би прифатил такво нешто.
    Вака изгледа сакала да скрие од него ама кога видела дека ништо не бива решила пак да му се врати, е така богами нема да може, никој не пие нафта. Не сокрила дека има бемка на цицка па ајде нема везе туку дете. Штета што бог дава деца на идиоти а не на оние кои со сета сила го посакуваат.

15. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Сашко :D ( несакам кога ме викаат Сашо)
    Инаку реков претходно, прво би направил ДНК и ако се покаже дека јас сум таткото тогаш има неколку опции.
    1. Ако стварно ја сакам и таа мене не е важна далечината, таа ќе се пресели кај мене, ќе се венчаме и заедно ќе живееме.
    2. Ако не бидеме заедно тогаш детето би останало кај неа а јас би го посетувал кога ќе можам и би го помагал финансиски.
    3. Не би ме воопшто интересирало и целата одговорност би ја препуштил на неа, ама ова е најмалку веројатно да го направам.

16. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Значи вака сега, имаше едно момче шо ми се свиѓаше така ама ништо не правев околу тоа. Сега еднаш ме виде тој и одма почнавме прво на снап да си праќаме слики околу една недела и после на фб ми пишуваше и одма наредниот ден сакаше да излеземе...сега не сакам јас такви само за една вечер и му откажав. И од тогаш се послаб контакт имаме. Едноставно сакам пак да се врати тоа нон стоп допишување ама без излевањето. хелп ми

17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Пробај пак пиши му прва, еј што прајш, како си, што има ново старо и види како би изреагирал на тоа. Ако те одбгенува, игнорира или малку ако пиши, па после не ти пишува ништо, едноставно и ти престани да му пишуваш, не вреди толку молење.

18. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Хајјјјј , Ми треба ваше мислење
    Еден дечко ми беше пишал пред две години и јас му вратив ама една реченица бидејки имав дечко и прекинавме одма со контакт и еве после две години незнам како му манав таму лајкови ама без веза на ум не си ставив и почнавме пак да си пушуваме и една вечер на шала на смеа ми вика сакаш ли да дојдам и ние со другарки му напишавме дојди ама се шалевме (инаку тој е од друг град на 40 минути од мојот) и што да ви кажам тој ми се јавува после еден сааат и вика тука сум и другките викат нема смисла од само запознај се ако има проблем ако не не исконтктираш за полвина час ке реагираме , пошто се е можно и јас отидов и се гледаа намерите дека не му се само за запознавање ама јас си кажав да не си прави филм .. и од потоа некако почнавме да се зпознаваме и се видовме уште неколку пати(поретко поради тоа што целото време бев на страна заради студиите) и нормално се смувавме ама само тоа . И мене почна да ми смета тоа што не сака во јавност да излеземе дали кафе ова она и немавме се видено 3 недели поради таа причина и тој цело време ми пишување да се видиме бла бла и една вечер бев изнервирена од некои ствари и викам дојди и пак се видовме и пак беше исто, И од таа вечер цело време ми изливи на романтики патетики во поголема доза .Друга работа цело време ми ѕвони ми пушува и нормално како девојче (обично сите се залетуваме) ти пага убааво и си даваш надеж. Инаку некогаш ке ми рече да се видме за некој ден па после тоа го нема тој ден да се јави , истото и за јавувањето а некогаш го има и се трупи на изговори дека цело време работи нема време за ништо. И сегаш кога ке го прашам што му е проблем зошто не сака избегнува тема а на фб изливи на патетики . Незнам ,ваше мислење дали сака само фино лепо да ја постигне целта да ме искористи или не е сигурен што сака, мене првото ми е по веројатно ама и малку чудно ми е зар секој безвеза би отепал 40 минути ваваму и натака само за обичен муабет и мување кога ако сака нешто повеке има 100 други такви за кои и не би си го трошел патот.

19. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Epa spored mene ovoj saka samo da te iskoristi , i nema veze shto si pravi 40 navamu i 40 natamu ima lughe vakvi mashki so nivni fantazii i sakaat samo da si ja postignat celta.
    Rasprashaj se podobro mozebi ima2i neshto drugo vo tvojot grad pa doaga samo koga ke mu odgovara na toj tipot , i kako shto velish ke dojde pa ne dojde ili ke se javi la go nema...
    Neshto ne è bash siguren barem od moja gledna tocka....
    Ne mu davaj za da vishish do koga ke odi 40 natam i navam... i dali e se tebe...
    Pozdravce :*

На dankee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    @dankee ме потсети на мојот бивши ,,дечко,, тој секогаш ми се јавуваше во текот на денот, ми пишуваше, ме бараше тој прв, ама секогаш наоѓаше изговори за во јавност да излагаме. Демек јавноста може да ни уништи се, не знам како сум била толку глупа...И јас исто како тебе мислев сигурно чуствува нешто за мене зашто он беше тој кој ме бараше, ама не, он излагаше со повеќе во исто време. После 9 месеци јас му кажав дека повеќе не сакам да излезам со него, тој долго ме бараше, тогаш сватив дека е очајна будала која не знае што сака, никогаш не му се смирив. Кажи му дека ти е здосадено од дечки од кои не знаат што сакат, ако сака нешто повеќе со тебе тогаш нека те бара, ако најде пак изговори нема фајде батали.
    Ако сакаш пак ,,врска без обврска,, тогаш не се замарај...

На EdnaDevojka21, dankee и Lana del Rey им се допаѓа ова.