Не му било целта да ја искористи туку животот да и го уништи според начинот на кој се гледаат кај нас вонбрачните деца и нивните мајки. Некој тотален дегенерик ако сево ова е баш вака.
Не барај логика за ваква постапка ниту одговорност од кукавица и ѓубре од човек! Твоја грешка е што си дозволила да свршува во тебе пред да стапите во брак. иако ниту дете не ти е гаранција дека некој маж ќе го врзеш да стапи во брак. Браво за храброста што си одлучила да го родиш бебенцето, грижи се себично само за себе и за него, другите што ќе речат воопшто не се битни. Таков покрај тебе не ти треба. Не знам каде ќе му оди душата на тој човек. И во право си кога веќе не сакаш ниту алиментација ниту ништо кога на детето љубов ќе му треба, дом, семејство. Ти посакувам храброст и сила да го издржиш сето ова. Се надевам дека бебенцето ќе ти внесе радост и убавини . Нема ништо лошо но дозволи му малку простор и слобода да излегува со другарите кога веќе толку му фалат да не испадне дека го гушиш, му додеваш.
Oсвен дa гo нaтерaш дa излезете и дa гo прaшaш штo е прoблемoт не гледaм другo чaре, aкo пoсле рaзгoвoрoт пaк не ви oди дoбрo, рaскините и не си јa мaчи душичкaтa
Znae deka sum go zadrzala zatoa sto i samiot doktor mi rece deka e mn rizicno da abortiram zatoa sto i samiot se cudi kako voopsto sum zabremenila so tie zdravstveni problemi i neredoven ciklus ...inaku ne sme vo kontakti zatoa sto navistina ne mi e potreben od niedna gledna tocka si imam prekrasna familija koja me poddrzuva i koja mi podava raka za seto ova a negovite 2-3-5 iljadi kuso neka se ...
А бе, девојче, што Бог може и прави сите се чудиме ... се е тоа добро што го пишуваш ама барем нека го признае во изводот да стои како татко, во едно тешко малограѓанско општество живееме, да имам моќ мн работи би сменила ама немам, затоа размисли добро, твоите за жал нема да можат да бидат до тебе за век и веков.
Momentalno sum vo stranstvo kaj moite i tuka planiram da se porodam kade drzavata mnogu povekje se grizi za samohranite roditeli negoli kaj nas,i toa sto ne sakam voopsto da go priznae e samo zaradi toa sto na sekoe izleguvanje od drzava kje imam problemi...vaka mirna mi glava on negovoto si go zavrsi.
Е, тоа е друго инаку овде сама жена со дете аууу па, тоа е ... не е до државата само, до менталитетот на народот е. Сама прочита, не те силуваше тој тебе па, сега што сакаш ти од него ... чувај се и не верувај на мажи така лесно.
Машко што има слики со различни девојки на фб? Видов и слика со пејачка.. Што е работава? Ego boosting? Очајност?
Си го билда егото или има некоја бивша девојка што сака да ја провоцира и нервира ко демек еве ја вртам п-----а па ти си небитна. Слика со пеачка и не е толку страшно зошто сепак ете бил на концерт па ајде да се сликне со пеачката да се знае дека бил.
Е финo шo прaшa тебе те чекaв Не ти личи oвoј нa изрoд aтеист шo немa дa се oжени? И oвoј 100% не веруе у гoспo и е изрoд aтеист Шo би рекле oвие лaјлa грејс и сличните немoјте дa гo пиете кaфетo лaднo и не гo трoшете денoт нa лoши луѓе У oвaј случaј лoшите луѓе се изрoди aтеисти (твoи збoрoви)
Зошто очајност? - Сликање со девојки е очајност? Не смее да се има пријатели/ки, другари/ки, колеги/шки од спротивниот пол?
Ама зависи какви девојки можеби му се другарки, немора одма на лошо да се мисли. Знам некои случавеи кои некои машки имаат голем круг на пријателки и се сликаат со нив. А за пејачката па можеби е фан на неа.
How about LIFE? Знаеш, она што се случува меѓу животот и смртта во ера на фотографски апарати. Сум читал твои смешни „проблеми“ и дилеми повеќе пати на темава, ама ова ти е врв. Зошто имал слики на ФБ со пејачка и други девојки? Зошто имаш ти слики со кафе на ФБ? Потреба од кофеин? Досада? Зошто имаш слики со предмети од јавен карактер? Немање дом? Очајност? Дај омажи се веќе за некој со желба за 12 деца па нервирај ги оние во снаи и сверкви темата, жити тастатурата.
Хахах од каде виде ти шо имам јас на фб? Почнуваме да се вреѓаме? Дај омажи се хахах. Ма немој. Оти ти жени се. Уствари немој страшно било сите кажуваат. Да не ти текнало. Кафанска пејачка е како прво и ја фатил за половина. И јас губам време со глупости. Ај чао заминав во живот
Моја грешка.Нека живее кој како сака. И токму атеистот децата идиоти ги вика. За него такви се - идиоти. Нека си игра на комјутер. Нека не постоела љубов, нека си ги чува за себе емоциите.Нека сите луѓе за него се себични, помошта шо ја даваш било себичност. Не сака да се гушка, мрази. Ок, така нека му биде.
Сакам да знам дали на машкото нешто му менува кога ќе дознае дека бил прв што ја смувал девојката или пак дека и бил прв со којшто спиела?
Имаш слична тема во поглед на ова прашање. http://forum.femina.mk/threads/Значењето-на-невиноста-кај-девојката-за-денешните-мажи.2215/