Tocno da no ne è klucot za edna vrska , ama koga se ocekuva neshto a go nema golemo e razocaruvanjeto. Taka da podobro da ne ocekuva nishto i da bide prijatno iznenadena.
Се согласувам со тебе , да не се очекува ништо . Надевај се на најдоброто , биди спремен за најлошото!
Анаконда читав за твојот проблем. Дај му јасно до знаење на пријателот дека сега ти се допага. Тој е ладен бидејки порано ти си била ладна према него. Затоа покажи му сега на секаков начин дека си заинтересирана за него. Ако немозеш така директно пиши му смс или на фејсбук. Сигурно нема остане ладен
@Џони Џип Јас не мислам дека треба јасно на знање д аму даде, ако од негова страна нема никаков фидбек и е нон стоп ладен. Мој совет е да проба да ја загрее ситуацијата прво па после да си каже што си осеќа. @anakonda88
Извини ама мислам дека погрешно мислиш. @anakonda88 кажа дека тие веке се познаваат така да нема тука што да се загрева. Инаку секако јас на тоа мислев да ја загрее ситуација со што ке му даде со знаење дека е заинтересирана. Нема потреба од одоколу ако на тоа мислеше.
Ех ма вие женските тоа најдобро го знаете како на свој начин. Нека му звони, нека го вика на кафе нека му пишува смс пораки. Благодарам и тебе
@Џони Џип Не, напротив, не знаеме. Зашто не знаеме на што реагирате, дали у моментот сте расположени за муабет, што да кажеме-што не и сл. Конкретно, не е глупо ако тек така како падобранец му се јави и ај на кафе? О.о што знам.
Така е најдобро. Таа му се свигала на него некогаш и сега сигурно ке биде позитивно изненаден. А таа сигурно ке знае како да постапи, како да го гледа во очи цело време додека пијат кафе со нескриена насмевка.
Па тогаш останува на тебе да не дозволиш да го нема Прај шо ќе прајш и натерај го да не помислиТ на друга
Во замрзнувач да го пикнеш да не се расипи да не почни да брка други девојки, најдобро замрзнат, што е сигурно сигурно е и катанец на подрум да ставиш обавезно за да не ти го украдат.